szerviz szallitas gimi felni 3k orszag boltja
30 BHPgumi VIP partner
szerviz
országosan
(szerelés, átvétel)
ingyenes kiszállítás
Magyarország bármely
pontjára
40 minőségi márka,
30.000 féle

gumi és felni egy helyen
több mint
100.000 online
eladott gumi
Az ország boltja
autó-motor kategória
győztese

Általános Szerződési Feltételek

Üdvözlünk a bhp gumi logo - 2015 internetes áruházában!


Kérjük vásárlás előtt mindenképpen olvassa el a vásárlási és fizetési feltételeinket.

Általános szerződési feltételek


Az eladó
PICMAC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Székhely: 4400 Nyíregyháza, Vay Ádám krt 4-6. 1. em. 114/A-B.
Adószám: 14414994-2-15
EU közösségi adószám: HU14414994
Cégjegyzékszám: 15 09 084200
Bankszámlaszám: 10700505-47909708-51300009 (CIB Bank)
Budapest Főváros XIII. Kerületi Polgármesteri Hivatal Igazgatási Osztály értékesítő hely nyilvántartási szám: XIII/10478/2012/B
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-75289/2014.


A Vevő
A PICMAC Kft. Internetes áruházában kizárólag azok vásárolhatnak, akik elfogadják jelen üzletszabályzatot.


A szerződés tárgya
A PICMAC Kft. Internetes áruházában található összes termék.


Megrendelés
A PICMAC Kft. Internetes áruházában a megrendelés interneten, telefonon vagy email-en keresztül lehetséges. A megrendelés kizárólag telefonos vissza igazolást követően lép érvénybe. Rendeléssel a Vevő kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot. A rendelést csak akkor fogadjuk el ha az ügyfél a rendelés teljesítéséhez szükséges összes adatot a rendelkezésünkre bocsát (Név, cím, telefonszám, emailcím), melyet a PICMAC Kft.bizalmasan kezel. Ennek elmulasztásából eredendő károkért felelőséget nem vállalunk.
Az áruházban feltűntetett árak bruttóban értendők, tartalmazzák a 27% Áfát.

Fizetés
- készpénzben, a csomag átvételekor
- előre utalással

A megrendelt termékek teljes árát a Vevő a termékek átvételekor köteles kifizetni. A PICMAC Kft. Fenntartja a jogot, hogy a speciális vagy nagy értékű rendelés esetén a rendelés teljesítését előleg megfizetéséhez kösse. A PICMAC Kft. Internetes áruházában található termékek árai tartalmazzák az általános forgalmi adót. A BHPgumi - PICMAC Kft. weboldalainak tárhelyszolgáltatója a PICMAC Kft., saját szervereket üzemeltet.


Házhoz szállítás
Cégünk a megrendelt gumikat belföldön INGYENESEN szállítja házhoz (1 darab gumi vásárlása esetén is). A kiszállítás általában 1-2 munkanapon belül megtörténik. A futárszolgálatok "extrém terhelése" esetén 3-4 munkanap alatt tudják kiszállítani a megrendelt gumikat, ilyen esetben munkatársaink a rendelés felvételekor tájékoztatják kedves Vásárlóinkat a várható érkezésről.


A Vevő a kiszállítás időpontjában köteles az árú épségét leellenőrizni, és az átvételi elismervény vagy számla aláírásával igazolni a hiánytalan és sérülésmentes teljesítés.


 Személyes átvétel
Termékeink személyesen is átvehetők Budapesten a II., III., IV., VI., IX., XI., XV. kerületekben valamint Budaörs, Békéscsaba, Dunaharaszti, Debrecen, Győr, Hódmezővásárhely, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Szombathely, Veszprém településeken.

Személyes átvételi pontjaink
Áraink kizárólag internetes vagy telefonos rendelés esetén érvényesek.

Budapest:  III. kerület: 1039 Batthyányi utca 70. - elvitel vagy szerelés (térkép - szerelési díjak)
                        IV. kerület: 1044 Megyeri út 15/A. - elvitel vagy szerelés (térkép - szerelési díjak )
                       IX. kerület: 1095 Soroksári út 158. - elvitel vagy szerelés (térkép - szerelési díjak )
                       XI. kerület: 1119 Fehérvári út 71-73. - elvitel vagy szerelés (térkép - szerelési díjak )
                        II. kerület: 1024 Lövőház utca 2-6 Mammut mélygarázs - csak szereléssel
                       
VI. kerület: 1062 Váci út 1-3. Westend bevásárlóközpont - csak szereléssel
                       
XI. kerület: 1117 Október 23. utca 6-8. Allee mélygarázs - csak szereléssel
                        III. kerület: 1037 Zay utca 5. - elvitel vagy szerelés
                       
IV. kerület:1044 Arany János utca 2-6. - elvitel vagy szerelés
                       
IX. kerület: 1097 Vaskapu utca 27. - elvitel vagy szerelés
                       
XV. kerület: 1151 Bogáncs utca 1-3. elvitel vagy szerelés

Budaörs 2040 Budaörs Kinizsi út 40. - elvitel vagy szerelés
Békéscsaba 5600 Békéscsaba Szarvasi út 84. - elvitel vagy szerelés
Dunaharaszti 2330 Dunaharaszti 7605-7606 hrsz. 2. - elvitel vagy szerelés
Debrecen 4031 Debrecen Szoboszlói út 7. - elvitel vagy szerelés
Győr 9027 Győr Puskás Tivadar utca 19. - elvitel vagy szerelés
Hódmezővásárhely 6800 Hódmezővásárhely Jókai út 17. - elvitel vagy szerelés
Miskolc 3527 Miskolc József Attila u. 86. - elvitel vagy szerelés
Nyíregyháza 4400 Rozsrét Pf. 251. - elvitel vagy szerelés
Pécs 7635 Pécs Siklósi út 26. - elvitel vagy szerelés
Szeged 6724 Szeged Vásárhelyi Pál u. 22. - elvitel vagy szerelés
Szombathely 9700 Szombathely Puskás Tivadar utca 19. - elvitel vagy szerelés
Veszprém 8200 Veszprém Almádi út 17/1. - elvitel vagy szerelés

                                                                                    


A vásárlástól való elállás joga

A Vevő a megrendelt termékek készhez vételétől számított 14 napon belül joguk van indoklás nélkül elállni a vásárlástól. Ebben az esetben a PICMAC Kft. köteles a Vevőnek a vételár teljes összegét visszafizetni, legkésőbb a visszaszolgáltatást követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségekre nem vonatkozik, valamint a termék visszaszállításának költségei is a vásárlót terheli. A termék visszaszállításának költsége (bruttó 1.270 Ft / gumiabroncs).

A PICMAC Kft. kizárólag hiánytalan, használatlan, fel nem szerelt, sértetlen állapotú termékek esetén köteles visszavásárolni a termékeket.  Az elállási jog nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyek olyan állapotúak, hogy az új termékként történő értékesítést nem teszik lehetővé (ide értendő a már felszerelt abroncs, keréktárcsa is).

GARANCIÁLIS ÜGYINTÉZÉS

A BHPgumi kizárólag új abroncsok értékesítésével foglalkozik. Mindent megteszünk azért, hogy minimálisra csökkentsük a minőségi problémák számát, ám a termék jellegéből adódóan mégis előfrodulhatnak problémák (gyártás, szállítás, szerelés). Ha Önnek is ilyen jellegű problémája van, kérjük a következők szerint járjon el:

Ha hibásnak látja az abroncsot, ne vegye át a szállító partnerünktől, ha mégis átvette, de még nem szereltette fel:

 1. készítsen fotót a hibás termékről (minél többet, minél részletesebbet, lehetőleg a hiba okára koncentrálva)
 2. a fotókat a rendelése azonosítójával együtt küldje el a: [email protected]  e-mail címre, és röviden foglalja össze a problémáját
 3. kollégáink fel fogják hívni és tájékoztatják a teendőkről és az elszállítást végző futár érkezésének lehetséges időpontjairól

Ha átvette és fel is szereltette az abroncsot, felnit, ahogy fent is írtuk kérdés nélkül nem tudjuk visszavenni, mert már nem felel meg az új abroncs fogalmának (használttá vált), de ekkor is szívesen futárt küldünk érte és bevizsgáljuk. Ilyen esetben a következőket javasoljuk:

 1. készítsen fotót a hibás termékről (minél többet, minél részletesebbet, lehetőleg a hiba okára koncentrálva)
 2. a garanciális problémáknak jelentős része a nem hozzáértő, elkapkodott szerelésből adódik, ennek a felelősségnek a kizárása végett - javasoljuk, hogy egy másik, független gumiszervizbe vigye el az abroncsokat és kérjen szakvéleményt róluk
 3. ha ők is minőségi problémát látnak, azaz nem szereléskor sérült meg az abroncs, akkor a fotókat a rendelése azonosítójával együtt küldje el a: [email protected]  e-mail címre, és röviden foglalja össze a problémáját
 4. kollégáink fel fogják hívni és tájékoztatják a teendőkről és az elszállítást végző futár érkezésének lehetséges időpontjairól

A garanciális ügyintézést független szakértő végzi minden esetben, az elszállítástól számított 1-4 hetet (szezon függvénye) vesz általában igénybe a beviszgálás. Írásban is értesítjük az abroncsok bevizsgálásának eredményéről.

Adatvédelem

A PICMAC Kft. a személyes adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelés teljesítéséhez, valamint esetleges későbbi marketing tevékenységéhez használja fel.

Fenntartások:

Az abroncsok életkorát csak abban az esebetben jelöljük meg, ha a gyártási idő 3 évnél régebbi. Ezt az abroncs megnevezése után található "DOT" szám mutatja meg. (pl. DOT12 azt jelenti, hogy az abroncs 2012-es gyártási évű.) Ezen esetekben a DOT garancia nem érvényes, mivel a gyártási idő feltüntetésre került.

Fenntartjuk a jogot az akciós árak megszüntetésére mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül, illetve egyéb árak megváltoztatására.

Elírásos illetve egyéb informatikai hibákból eredendő károkért felelőséget nem vállalunk. Továbbá nem tudunk a futárcégek (Trans o'flex, Magyar Posta - MPL, DPD, GLS, Royal Sprint) munkavállalói által tanúsított viselkedésért, illetve a futárcégek időbeli csúszásából adódó károkért felelősséget vállalni. 

A www.arukereso.hu (arukereso.hu Kft. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., Adószám: 13282156-2-42, Cégjegyzékszám: 01-09-727285) Megbízható bolt programjának működése érdekében az itt történő vásárlások után a vásárló e-mailcíme, illetve az általa megvásárolt termék megnevezése az arukereso.hu részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. Az így továbbított személyes adatokat az arukereso.hu Kft. a www.arukereso.hu Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatának megfelelően kezeli.

Rólunk írták

Minden vélemény elolvasható a Rólunk írták Árukeresőn szekciónkban


2017/08/01.  Zoltán írta:

Korrekt cég! Maximálisan elégedett vagyok, minden úgy történt, ahogy tájékoztattak!

Amiért tőlük vásároltam:
- Jó ár - Friss DOT számú gumit küldtek. - ingyenes szállítás - jól áttekinthető az oldal - kedves és szakképzett ügyfélszolgálat - pontos kiszállítás - normálisan becsomagolt a gumikat kaptam - e-mail-es értesítések a megrendelés állapotáról

Amiben fejlődhetne ez a bolt:
Nem tapasztaltam.


2017/07/25.  Nilo írta:

Azt kaptam amit vártam, gyorsabban mint gondoltam.

Amiért tőlük vásároltam:
Sűrgősen kellett 1db gumi és a lehető legjobb áron. Sikerült.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:
Nem tapasztaltam hátrányt. 


A vélemények az Árukereső-ről származnak.

Kosár tartalma

Összehasonlítás

Termékeknél kiválaszthatja, hogy melyeket szeretné összehasonlítani.

Az ország boltja 2017

Idén újra jelentkeztünk az Ország Boltja versenyére, mely a magyar webáruházak népszerűségi vetélkedője. Nektek köszönhetően 2014-ben sikerült elhoznunk Autó és Motor kategóriában az 1. díjat, melyet nagyon köszönünk. Kérjük, ha elégedett vagy oldalunkkal és szolgáltatásainkkal szavazz ránk a fenti képre kattintva. Köszönjük!

Ügyfélszolgálat

Dombóvári István ajánlásával

Dombóvári István is a BHPgumi-t ajánlja

Válassza a BHPgumi.hu-t Dombóvári István humorista ajánlásával.

GY.I.K.

Elakadt? Kérdése van? Valami nem egyértelmű? Jöjjön nézze meg hátha mást is érdekelt már a kérdése.

Gyakran Ismételt Kérdések

Ötlete, véleménye van?

Azon dolgozunk, hogy kényelmesebbé, egyszerűbbé tegyük a gumiabroncs rendelést. Ha észrevétele, véleménye, ötlete, javaslata van, írja meg nekem, kérem. Minden megkeresésre reagálni fogok.

Elekes Attila - ügyfélszolgálati vezető

ELEKES Attila, ügyfélszolgálat vezető

Levélírás az ügyfélszolgálatunk vezetőjének

Vedd a neten

van logo felirattal 80 szek logo kicsi

Miért a BHPgumi?

 • Ingyenes kiszállítás 1-2 napon belül
 • 12-ig leadott rendelését a 1 munkanapon (szezonban inkább 2) belül megkapja

 • Szereléssel együtt, kényelmesen
  30 BHP szerviz pontunk egyikén, időpontra

 • Vegye át személyesen
 • 30 BHP átvételi pontunk egyikén

 • Az összes PRÉMIUM márka
 • egy helyen, a BHPgumi kínálatában

 • 100% magyar cég vagyunk
 • 2010 óta vagyunk az Ügyfeleink szolgálatában

 • 30.000 féle abroncs
  személy, kisteher, teher, motor gumi, felni

 • Az ország boltja - 1. helyezett
  2014-ben a BHPgumi.hu lett az ország boltja népszerűségi díj nyertese

 • DOT garancia
 • garantáljuk, hogy az abroncsok vadonatújak

 • Árgarancia
  ha a megrendeléstől számított 24 órán belül olcsóbban (szállítással együtt) megtalálja az abroncsot, visszautaljuk a különbséget

 • Ingyenes visszaszállítás
  14 napon belül indoklás nélkül ingyen visszahozzuk az abroncsot

Teljes garancia

OrszagBoltja BHP

4 darab Continental, Semperit vagy Barum személy autógumi vásárlás esetén garancia vásárolható minden olyan külső sérülésre melyre a gyártói garancia már nem terjed ki (kátyú, kiszúrás, defekt).

Megbízható bolt

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A BHP gumi az Árukereső minősített webáruháza. Sokat teszünk azért, hogy a jelenlegi 100%-os értékelésünket megtartsuk.

Jogi megbízhatóság

A BHP gumi a Megbízhatóbolt.hu által is minősített gumi webshop. Mindenben megfelelünk a jogszabályi előírásoknak, törvényeknek.

Pályázatok

piaci-megjelenes-tamogatas

Mi, a BHPgumi autógumi áruháznál azért dolgozunk, hogy Önnek egyszerű, gyors segítséget nyújtsunk téli gumi és nyári gumi vásárlásnál. Személygumiabroncs téma tekintetében profin felkészült, telefonos kollégáink minden kérdését megválaszolják! Tégy próbára minket! Cégünk különös figyelmet szentel a biztonságos közlekedésnek, ezért folyamatosan jelentetünk meg gyártóktól független hazai és nemzetközi gumi teszteket, pl. a német ADAC téli és nyári gumi teszt (2011 óta). A gumink anyagminősége (nyáron keményebb, télen lágyabb) és a megfelelő, legalább 4 mm profilmélysége kulcsfontosságú a biztonságunk szempontjából. Akár 100%-kal hosszabb fékút is lehet a nem megfelelő abroncs használatának. Az, hogy lesz-e baleset vagy sem, sokszor csak az abroncsokon múlik. Kérdezzen bátran kollégáinktól, mindenben állunk a rendelkezésére!