szerviz szallitas gimi felni 3k orszag boltja
30 BHPgumi VIP partner
szerviz
országosan
(szerelés, átvétel)
ingyenes kiszállítás
Magyarország bármely
pontjára
40 minőségi márka,
30.000 féle

gumi és felni egy helyen
több mint
100.000 online
eladott gumi
Az ország boltja
autó-motor kategória
győztese

Közeleg a tél! - Novemberi közlekedés

Lassan őszből áthaladunk a télbe, s ez nem csak évszakváltást jelent a közlekedőknek. Gondoljunk csak a csúszós útfelületekre, a percenként változó út- és látásviszonyokra, a köd és a jég által megnehezített utazásokra. 

Tapasztal és kezdő sofőröknek is meggyűlik a baja ebben az időszakban a természettel, legapróbb figyelmetlenség és kapkodás is koccanáshoz, árokba csúszáshoz vagy balesethez vezethet. 

Elsősorban fontos feladatunk felkészíteni járműveinket a változásra, évszaknak megfelelő felszereléssel kell ellátnunk. S hogy mit is kell tennünk? A Magyar Rendőrség hivatalos lapján össze is foglalják nekünk a következőképpen: 

A futóművek fokozott igénybevétel előtt állnak. Szakműhelyben kell ellenőriztetni a beállítást, a lengéscsillapítók és a fékberendezés állapotát.

Csak jól feltöltött, megfelelő savszintű akkumulátor képes a megnövekedett igényeknek megfelelni. Ne feledjük, hidegebb időben hosszabb az indítás, az állandó világítás használat még fokozottabban igénybe veszi az akkumulátort.

A nyáron megfelelő gumiabroncsok az őszi-téli körülmények között már nem biztos, hogy megfelelnek a biztonságos közlekedés követelményeinek. Ősszel és télen csak olyan gumiabroncsot használjunk, amelynek a mintázatmélysége legalább 4 mm.

Téli mintázatú gumikkal célszerű a jármű mind a négy kerekét felszerelni. Ha csupán kettő van belőlük, a hajtott kerekekre kell szerelni.

Az ablakmosó berendezés tartályát fagyálló folyadékkal töltsük fel. A jegesedés üzemképtelenné teszi az ablakok menet közbeni tisztítását. A szélvédőre rakódó szennyeződés eltávolítása elsőrendű közlekedésbiztonsági követelmény.

A járművek lámpái közül a fényszórók, a féklámpák, a ködlámpák üzemképessége és tisztasága nagyon fontos a forgalomban való részvétel esetén.

A járművek felkészítése mellett nagyon fontos, hogy a vezető is készüljön fel, változtasson a nyári időszakra jellemző közlekedési habitusán, technikáján:

Kedvezőtlen időjárási viszonyok között mind az irányjelzővel, mind pedig a féklámpával hamarabb kezdjük meg és hosszabb időn át jelezzük szándékunkat.

Csúszós, havas, jeges utakon nem könnyű közlekedni, alapkövetelmény a finom jármű- és kormánymozgás, a gáz- és fékpedálok óvatosabb kezelése.

Az évszak egyik kellemetlen, ám elkerülhetetlen velejárója a köd. Ha már beérkeztünk a ködös szakaszba, ne fékezzünk hirtelen, figyeljük a mögöttünk jövőket és – ha van – kapcsoljuk be elől, hátul a ködlámpát. Sűrű ködben célszerű konvojban haladni, természetesen kellő követési távolságban.

Az őszi és téli látási viszonyok távolság becslésünket jelentősen befolyásolják. A pára, a köd, a még épphogy derengő napsütés erősen rontja a távolságbecslő képességet, a tárgyakat a valóságosnál távolabbinak látjuk. Ez elsősorban előzéskor vezethet veszélyes tévedéshez.

Fontos annak belátása is, hogy az őszi-téli vezetés a szervezet nagyobb igénybevételét, gyorsabb elfáradását is eredményezi. Hosszabb utakon célszerű pihenő szüneteket is beiktatni.

Megszívlelendő tanács, hogy a magánautós, ha csak nem feltétlenül szükséges, ne induljon útnak, ha a téli körülmények nem engedik meg a kényelmes közlekedést. Informálódjunk az útviszonyokról.

A téli autózáshoz a megfelelő közérzet is szükséges. A vezetőnek a kocsiban nem szabad fáznia, mert a fázás csökkenti az észlelés gyorsaságát, lassítja a reflexeket.

teligumi

Rólunk írták

Minden vélemény elolvasható a Rólunk írták Árukeresőn szekciónkban


2017/08/01.  Zoltán írta:

Korrekt cég! Maximálisan elégedett vagyok, minden úgy történt, ahogy tájékoztattak!

Amiért tőlük vásároltam:
- Jó ár - Friss DOT számú gumit küldtek. - ingyenes szállítás - jól áttekinthető az oldal - kedves és szakképzett ügyfélszolgálat - pontos kiszállítás - normálisan becsomagolt a gumikat kaptam - e-mail-es értesítések a megrendelés állapotáról

Amiben fejlődhetne ez a bolt:
Nem tapasztaltam.


2017/07/25.  Nilo írta:

Azt kaptam amit vártam, gyorsabban mint gondoltam.

Amiért tőlük vásároltam:
Sűrgősen kellett 1db gumi és a lehető legjobb áron. Sikerült.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:
Nem tapasztaltam hátrányt. 


A vélemények az Árukereső-ről származnak.

Kosár tartalma

Összehasonlítás

Termékeknél kiválaszthatja, hogy melyeket szeretné összehasonlítani.

Az ország boltja 2017

Idén újra jelentkeztünk az Ország Boltja versenyére, mely a magyar webáruházak népszerűségi vetélkedője. Nektek köszönhetően 2014-ben sikerült elhoznunk Autó és Motor kategóriában az 1. díjat, melyet nagyon köszönünk. Kérjük, ha elégedett vagy oldalunkkal és szolgáltatásainkkal szavazz ránk a fenti képre kattintva. Köszönjük!

Ügyfélszolgálat

Dombóvári István ajánlásával

Dombóvári István is a BHPgumi-t ajánlja

Válassza a BHPgumi.hu-t Dombóvári István humorista ajánlásával.

GY.I.K.

Elakadt? Kérdése van? Valami nem egyértelmű? Jöjjön nézze meg hátha mást is érdekelt már a kérdése.

Gyakran Ismételt Kérdések

Ötlete, véleménye van?

Azon dolgozunk, hogy kényelmesebbé, egyszerűbbé tegyük a gumiabroncs rendelést. Ha észrevétele, véleménye, ötlete, javaslata van, írja meg nekem, kérem. Minden megkeresésre reagálni fogok.

Elekes Attila - ügyfélszolgálati vezető

ELEKES Attila, ügyfélszolgálat vezető

Levélírás az ügyfélszolgálatunk vezetőjének

Vedd a neten

van logo felirattal 80 szek logo kicsi

Miért a BHPgumi?

 • Ingyenes kiszállítás 1-2 napon belül
 • 12-ig leadott rendelését a 1 munkanapon (szezonban inkább 2) belül megkapja

 • Szereléssel együtt, kényelmesen
  30 BHP szerviz pontunk egyikén, időpontra

 • Vegye át személyesen
 • 30 BHP átvételi pontunk egyikén

 • Az összes PRÉMIUM márka
 • egy helyen, a BHPgumi kínálatában

 • 100% magyar cég vagyunk
 • 2010 óta vagyunk az Ügyfeleink szolgálatában

 • 30.000 féle abroncs
  személy, kisteher, teher, motor gumi, felni

 • Az ország boltja - 1. helyezett
  2014-ben a BHPgumi.hu lett az ország boltja népszerűségi díj nyertese

 • DOT garancia
 • garantáljuk, hogy az abroncsok vadonatújak

 • Árgarancia
  ha a megrendeléstől számított 24 órán belül olcsóbban (szállítással együtt) megtalálja az abroncsot, visszautaljuk a különbséget

 • Ingyenes visszaszállítás
  14 napon belül indoklás nélkül ingyen visszahozzuk az abroncsot

Teljes garancia

OrszagBoltja BHP

4 darab Continental, Semperit vagy Barum személy autógumi vásárlás esetén garancia vásárolható minden olyan külső sérülésre melyre a gyártói garancia már nem terjed ki (kátyú, kiszúrás, defekt).

Megbízható bolt

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A BHP gumi az Árukereső minősített webáruháza. Sokat teszünk azért, hogy a jelenlegi 100%-os értékelésünket megtartsuk.

Jogi megbízhatóság

A BHP gumi a Megbízhatóbolt.hu által is minősített gumi webshop. Mindenben megfelelünk a jogszabályi előírásoknak, törvényeknek.

Pályázatok

piaci-megjelenes-tamogatas

Cégünk a BHPgumi autógumi áruház téli gumi és nyári gumi beszerzésben segít Önnek. A személyautókra szánt gumiabroncsok tekintetében profi ügyfélszolgálatos munkatársaink minden gumival kapcsolatos kérdésére szívesen válaszolnak. Cégünk különös figyelmet szentel a biztonságos közlekedésnek, ezért folyamatosan jelentetünk meg gyártóktól független hazai és nemzetközi gumi teszteket, pl. a német ADAC téli és nyári gumi teszt (2011 óta). A biztonságos vezetéshez télen és nyáron is elengedhetetlen a megfelelő anyag minőségű (nyáron keményebb, télen lágyabb) és profil mélységű (minimum 4 mm) abroncs. A nem idénynek megfelelő abroncs választása, akár 2-szeresére is növelheti a fékutunkat. Kérjen szakértő kollégáinktól állásfoglalást, mielőtt dönt, mert sok esetben csak az abroncsokon múlik, hogy történik-e baleset, vagy sem!