Általános Szerződési Feltételek

Üdvözlünk a bhp gumi logo - 2015 internetes áruházában!


Kérjük vásárlás előtt mindenképpen olvassa el a vásárlási és fizetési feltételeinket.

Általános szerződési feltételek

Az eladó
PICMAC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Székhely: 4400 Nyíregyháza, Vay Ádám krt 4-6. 1. em. 114/A-B.
Adószám: 14414994-2-15
EU közösségi adószám: HU14414994
Cégjegyzékszám: 15 09 084200
Bankszámlaszám: 10700505-47909708-51300009 (CIB Bank)
Budapest Főváros XIII. Kerületi Polgármesteri Hivatal Igazgatási Osztály értékesítő hely nyilvántartási szám: XIII/10478/2012/B
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-75289/2014.

A Vevő
A PICMAC Kft. Internetes áruházában kizárólag azok vásárolhatnak, akik elfogadják jelen üzletszabályzatot.

A szerződés tárgya
A PICMAC Kft. Internetes áruházában található összes termék.

Megrendelés
A PICMAC Kft. Internetes áruházában a megrendelés interneten, telefonon vagy email-en keresztül lehetséges. A megrendelés kizárólag telefonos visszaigazolást követően lép érvénybe. Rendeléssel a Vevő kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot. A rendelést csak akkor fogadjuk el, ha az ügyfél a rendelés teljesítéséhez szükséges összes adatot a rendelkezésünkre bocsátja (név, cím, telefonszám, email-cím), melyet a PICMAC Kft. bizalmasan kezel. Ennek elmulasztásából eredendő károkért felelősséget nem vállalunk. Az áruházban feltüntetett árak bruttóban értendők, tartalmazzák a 27% Áfát.

Fizetés
- készpénzben, a csomag átvételekor
- előre utalással

A megrendelt termékek teljes árát a Vevő a termékek átvételekor köteles kifizetni. A PICMAC Kft. fenntartja a jogot, hogy a speciális vagy nagy értékű rendelés esetén, a rendelés teljesítését előleg megfizetéséhez kösse. A PICMAC Kft. internetes áruházában található termékek árai tartalmazzák az általános forgalmi adót. A BHPgumi - PICMAC Kft. weboldalainak tárhelyszolgáltatója a PICMAC Kft., saját szervereket üzemeltet. Áraink kizárólag internetes vagy telefonos rendelés esetén érvényesek.

Házhoz szállítás
Cégünk a megrendelt gumikat belföldön INGYENESEN szállítja házhoz (1 darab gumi vásárlása esetén is). A kiszállítás általában 1-2 munkanapon belül megtörténik. A futárszolgálatok "extrém terhelése" esetén 3-4 munkanap alatt tudják kiszállítani a megrendelt gumikat, ilyen esetben munkatársaink a rendelés felvételekor tájékoztatják kedves Vásárlóinkat a várható érkezésről.

A Vevő a kiszállítás időpontjában köteles az áru épségét leellenőrizni, és az átvételi elismervény vagy számla aláírásával igazolni a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést

Személyes átvétel
Termékeink személyesen is átvehetők Budapesten a II., III., IV., VI., IX., XI., XV. kerületekben, valamint Budaörs, Békéscsaba, Dunaharaszti, Debrecen, Győr, Hódmezővásárhely, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Szombathely, Veszprém településeken.

Személyes átvételi pontjaink

 • Budapest:
  • III. kerület: 1039 Batthyányi utca 70. - elvitel vagy szerelés (térkép - szerelési díjak)
  • IV. kerület: 1044 Megyeri út 15/A. - elvitel vagy szerelés (térkép - szerelési díjak)
  • IX. kerület: 1095 Soroksári út 158. - elvitel vagy szerelés (térkép - szerelési díjak )
  • XI. kerület: 1119 Fehérvári út 71-73. - elvitel vagy szerelés (térkép - szerelési díjak)
  • II. kerület: 1024 Lövőház utca 2-6 Mammut mélygarázs - csak szereléssel
  • VI. kerület: 1062 Váci út 1-3. Westend bevásárlóközpont - csak szereléssel
  • XI. kerület: 1117 Október 23. utca 6-8. Allee mélygarázs - csak szereléssel
  • III. kerület: 1037 Zay utca 5. - elvitel vagy szerelés
  • IV. kerület:1044 Arany János utca 2-6. - elvitel vagy szerelés
  • IX. kerület: 1097 Vaskapu utca 27. - elvitel vagy szerelés
  • XV. kerület: 1151 Bogáncs utca 1-3. elvitel vagy szerelés
 • Budaörs: 2040 Budaörs Kinizsi út 40. - elvitel vagy szerelés
 • Békéscsaba 5600 Békéscsaba Szarvasi út 84. - elvitel vagy szerelés
 • Dunaharaszti 2330 Dunaharaszti 7605-7606 hrsz. 2. - elvitel vagy szerelés
 • Debrecen 4031 Debrecen Szoboszlói út 7. - elvitel vagy szerelés
 • Győr 9027 Győr Puskás Tivadar utca 19. - elvitel vagy szerelés
 • Hódmezővásárhely 6800 Hódmezővásárhely Jókai út 17. - elvitel vagy szerelés
 • Miskolc 3527 Miskolc József Attila u. 86. - elvitel vagy szerelés
 • Nyíregyháza 4400 Rozsrét Pf. 251. - elvitel vagy szerelés
 • Pécs 7635 Pécs Siklósi út 26. - elvitel vagy szerelés
 • Szeged 6724 Szeged Vásárhelyi Pál u. 22. - elvitel vagy szerelés
 • Szombathely 9700 Szombathely Puskás Tivadar utca 19. - elvitel vagy szerelés
 • Veszprém 8200 Veszprém Almádi út 17/1. - elvitel vagy szerelés

A vásárlástól való elállás joga
A Vevőknek a megrendelt termékek készhez vételétől számított 14 napon bzafizetni, legkésőbb a visszaszolgáltatást követő 30 napon belül. A visszatérítés a szállítási költségekre nem vonatkozik, valamint a termék visszaszállításának költségei is a vásárlót terhelik. A termék visszaszállításának költsége bruttó 1.270 Ft / gumiabroncs.

A PICMAC Kft. kizárólag hiánytalan, még nem használt, fel nem szerelt, sértetlen állapotú termékek esetén köteles visszavásárolni a gumiabroncsokat. Az elállási jog nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyek olyan állapotúak, hogy az új termékként történő értékesítést nem teszik lehetővé (ide értendő a már felszerelt abroncs és keréktárcsa is).

GARANCIÁLIS ÜGYINTÉZÉS
A BHPgumi kizárólag új abroncsok értékesítésével foglalkozik. Mindent megteszünk azért, hogy minimálisra csökkentsük a minőségi problémák számát, ám a termék jellegéből adódóan mégis előfrodulhatnak problémák (gyártás, szállítás, szerelés). Ha Önnek is ilyen jellegű problémája van, kérjük a következők szerint járjon el:

Ha hibásnak látja az abroncsot, ne vegye át a szállító partnerünktől, ha mégis átvette, de még nem szereltette fel:

 • készítsen fotót a hibás termékről (minél többet, minél részletesebbet, lehetőleg a hiba okára koncentrálva)
 • a fotókat a rendelése azonosítójával együtt küldje el a: [email protected]  e-mail címre, és röviden foglalja össze a problémáját
 • kollégáink fel fogják hívni és tájékoztatják a teendőkről és az elszállítást végző futár érkezésének lehetséges időpontjairól

Ha átvette és fel is szereltette az abroncsot, felnit, ahogy fent is írtuk kérdés nélkül nem tudjuk visszavenni, mert már nem felel meg az új abroncs fogalmának (használttá vált), de ekkor is szívesen futárt küldünk érte és bevizsgáljuk. Ilyen esetben a következőket javasoljuk:

 • készítsen fotót a hibás termékről (minél többet, minél részletesebbet, lehetőleg a hiba okára koncentrálva)
 • a garanciális problémáknak jelentős része a nem hozzáértő, elkapkodott szerelésből adódik, ennek a felelősségnek a kizárása végett - javasoljuk, hogy egy másik, független gumiszervizbe vigye el az abroncsokat és kérjen szakvéleményt róluk
 • ha ők is minőségi problémát látnak, azaz nem szereléskor sérült meg az abroncs, akkor a fotókat a rendelése azonosítójával együtt küldje el a: [email protected]  e-mail címre, és röviden foglalja össze a problémáját
 • kollégáink fel fogják hívni és tájékoztatják a teendőkről és az elszállítást végző futár érkezésének lehetséges időpontjairól

A garanciális ügyintézést független szakértő végzi minden esetben, az elszállítástól számított 1-4 hetet (szezon függvénye) vesz általában igénybe a beviszgálás. Írásban is értesítjük az abroncsok bevizsgálásának eredményéről.

Adatvédelem
A PICMAC Kft. a személyes adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelés teljesítéséhez, valamint esetleges későbbi marketing tevékenységéhez használja fel.

Fenntartások:
Az abroncsok életkorát csak abban az esebetben jelöljük meg, ha a gyártási idő 3 évnél régebbi. Ezt az abroncs megnevezése után található "DOT" szám mutatja meg. (pl. DOT12 azt jelenti, hogy az abroncs 2012-es gyártási évű.) Ezen esetekben a DOT garancia nem érvényes, mivel a gyártási idő feltüntetésre került.

Akciós áraink megszüntetésére és egyéb árváltozásokra előzetes figyelmeztetés nélkül tartjuk fenn a jogot.

Elírásos, illetve egyéb informatikai hibákból eredendő károkért felelősséget nem vállalunk. Továbbá nem tudunk a futárcégek (Trans o'flex, Magyar Posta - MPL, DPD, GLS, Royal Sprint) munkavállalói által tanusított viselkedésért, illetve a futárcégek időbeli csúszásából adódó károkért felelősséget vállalni.

Az www.arukereso.hu ( Arukereso.hu Kft. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., Adószám: 13282156-2-42, Cégjegyzékszám: 01-09-727285 )
Megbízható bolt programjának működése érdekében az itt történő vásárlások után a vásárló email-címe, illetve az általa megvásárolt termék megnevezése az arukereso.hu részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. Az így továbbított személyes adatokat az Arukereso.hu Kft. az www.arukereso.hu Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatának megfelelően kezeli.

GY.I.K.

Elakadt? Kérdése van? Valami nem egyértelmű? Jöjjön nézze meg hátha mást is érdekelt már a kérdése

Gyakran Ismételt Kérdések

ContiSafe3

ContiSafe3

Megbízható bolt

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A BHP gumi az Árukereső minősített webáruháza

Vedd a neten

vedd a neten logo ecommerce logo kicsi

Pályázatok

piaci-megjelenes-tamogatas

Dombi ajánlásával

Dombóvári István is a BHPgumi-t ajánlja

Válassza a BHPgumit Dombóvári István humorista ajánlásával.