Szereléssel együtt 219 szervizben

Szereléssel együtt
az egész országban

Több mint 12.000 valós vásárlói visszajelzés

Több mint 4936 valós
vásárlói visszajelzés

533.252 db elérhető raktárkészlet

Minden autótípusra elérhető raktárkészlet

2010 óta működő 100%-ban magyar vállalkozás

2010 óta működő
100%-ban magyar vállalkozás

Michelin CrossClimate 2 SUV képek

Téli minősítéssel is rendelkező gumiabroncs, amely magasabb szintű biztonságot szavatol SUV modellek számára, minden időjárásban! A CrossClimate 2 SUV egy biztonságos és költséghatékony választás. Az Európában legkeresetteb négyévszakos abroncscsalád legújabb tagjára nyugodtan rábízhatja magát, a MICHELIN CROSSCLIMATE 2 SUV abroncs egész évben meggyőző biztonsági teljesítményt nyújt. 3PMSF téli minősítéssel rendelkező, illetve MICHELIN EverGrip futótechnológiával készült abroncs 6%-kal jobb teljesítményt nyújt havas úton, havas fékútja átlagosan 3 méterrel, nedves fékútja pedig átlagosan 2 méterrel rövidebb, mint a rengeteg elismerést bezsebelő előző generációs termék. Költség- és időkímélő négyévszakos abroncsunkkal búcsút mondhat a szezonális abroncscserével járó költségeknek és a sorban állásnak! 

 

Mintázat: CROSSCLIMATE2SUV

Fantázia név: CrossClimate 2 SUV

A négyévszakos abroncsok mestere, kifejezetten SUV modellekre! Az Európában legkeresetteb négyévszakos abroncscsalád legújabb tagjára nyugodtan rábízhatja magát, a MICHELIN CROSSCLIMATE 2 SUV abroncs egész évben meggyőző biztonsági teljesítményt nyújt.
teszt
A MICHELIN EverGrip futótechnológia révén száraz, nedves és havas úton egyaránt a legjobb fékhatást biztosítja.:
A MICHELIN CROSSCLIMATE 2 SUV négyévszakos abronccsal nem kell alkut kötnünk élettartam és biztonság tekintetében. Minden időjárásban és útfelületen a legjobb biztonsági teljesítményt nyújtja, továbbá és átlagosan 5.000 kilométerrel hosszabb élettartam várható el tőle a főbb konkurens termékekkel való összehasonlításban. Biztonságos autózást garantál, rábízhatja magát egész évben! A kiegyensúlyozott termékteljesítményt 2020 és 2021 folyamán végzett terméktesztek igazolják: a MICHELIN CROSSCLIMATE 2 SUV 8 terméktesztből mind a 8 teszten a legjobb teljesítményt nyújtotta.
Kompakt-és közepesméretű, valamint nagyméretű és luxusautókra gyártott közúti gumiabroncs. :
A CrossClimate 2 SUV idő-és költségtakarékos megoldás, nincs többé szükség az évi kétszeri abroncscserére. Minden időjárásban a legjobb teljesítményre számíthat!
teszt
teszt
Autózzon egész évben, időjárástól függetlenül SUV modelljével, a MICHELIN CROSSCLIMATE 2 SUV-vel:
A négyévszakos abroncsok mesterével biztonságosan közlekedhet minden időjárási körülmény között.

The NEW Michelin CrossClimate 2 SUV - Launched!

Michelin CrossClimate 2 SUV   225/50 R18
76 600 Ft -tól

Gyártó: Michelin

A Michelin-t 1889-ben alapította Michelint Eduard Michelin, a franciaországi Clermont-Ferrandban. A Michelin vállalat nevéhez fűződik a radiál abroncsok kifejlesztése. A 2000-es években a Michelin csatlakozott a Formula-1-hez, sok neves csapat számára szolgáltattak abroncsokat. A világ 18 országában, 69gyártóüzemmel rendelkezik, köztük Magyarországon is. Prémiumkategóriás abroncsai sok autógyártó cégnél megtalálhatóak első szerelésként. A Michelin csoport tagjai: Kléber, BF Goodrich, Kormorán, Riken. Téli gumi, 4 évszakos gumi és nyári gumi gyártásával egyaránt foglalkozik személyautó, kisteherautó és 4x4/SUV autók számára.

Vélemények rólunk

A BHPgumi a gyártók által
minősített webáruház.

Continental minősített webshop

Michelin minősített website

A BHPgumi az Árukereső
minősített webáruháza.