Nokian Tyres Rotiiva AT Plus képek

Nokian Tyres Rotiiva AT Plus Leírás

Mintázat: Rotiiva AT Plus

Fantázia név: Rotiiva AT Plus

A Nokian Rotiiva AT Plus nyári gumi legnagyobb különlegességét elsődlegesen a kivételes futófelületi mintázat adja, amely nemcsak a maximális tapadásért felelős, hanem ezen felül nagyszerű öntisztuló képességgel is bír – ez sáros úton főként nagy előny –, de a stabil kezelhetősége mellett képes helytállni a legváltozatosabb nyári időjárási körülmények között is. Az abroncs kiemelkedően erős szerkezettel rendelkezik, így nagyon jól állja a strapát, személyre szabott futófelületi vegyületéből kifolyólag pedig a gumik nagyszerű tartósságát is garantálja, legyen szó akár nehezebb autókról, akár rossz időjárási körülményekről.
teszt
A Nokian Rotiiva AT kiválóan használható aszfalton vagy kavicson, de könnyebb terepviszonyok között is könnyedén mozog. A masszív szerkezet és a testre szabott, vágásálló futófelület-keverék a nehezebb autókkal való használat során is kiváló tartósságot biztosít az abroncsnak. Az átfogó méretválaszték a könnyű teherautókat, nagyobb terepjárókat és pick-upokat célozza meg.
A méretválaszték összesen 26 modellt fed le a 15"-től egészen a 20"-ig.

Nokian Tyres Rotiiva AT Plus méretek, árak

Nokian Tyres Rotiiva AT Plus   245/75 R16
52 350 Ft -tól

Leírás a gyártóról

Gyártó: Nokian Tyres

A Nokian Tyres-t 1898-ban alapították Finnországban. Az első személygépkocsi abroncsot 1932-ben gyártották. A cég nevéhez fűződik a világ első téligumiabroncsának feltalálása 1934-ben. A Nokian Tyres az egyetlen olyan gumiabroncsokat gyártó vállalat, amely európai, téli tesztközponttal rendelkezik. Termékeik megbízhatóak,tartósak, emellett folyamatos fejlődés és egyedi kivitelezés jellemezi őket. 2013-ban a sebesség-világrekordot jégen (312 km/h) Nokian Tyres gumiabroncsokkal állították fel. A Nokian Tyres gyártási technológiáiban fontos szerepet játszik a környezetvédelem. Gyártás során elkerülik a magas aromájú olajok és más méreganyagok használatát.2003 óta a Nokian Tyres a Bridgestone csoport tagja. Téli gumi, 4 évszakos gumi és nyári gumi gyártásával egyaránt foglalkozik személyautó, kisteherautó és 4x4/SUV autók számára.

Árukereső vélemények

Hol találkozhatott a BHPgumi-val?

tv2.hu

Magazin

Magazin

GY.I.K.

Elakadt? Kérdése van? Valami nem egyértelmű? Jöjjön nézze meg hátha mást is érdekelt már a kérdése

Gyakran Ismételt Kérdések

Megbízható bolt

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A BHP gumi az Árukereső minősített webáruháza

Minősített áruház

Continental minősített webshop Michelin minősített website

Pályázatok

forgóeszköz finanszírozás

Díjak