6924064106550

A kép illusztráció a tényleges mintázat, méret függvényében eltérhet ettől. Az ár a felnit nem tartalmazza.

Aplus A607 195/50 R16 88V XL nyári gumi


Nyári gumiabroncs ikon
nyári gumiabroncs
sebességindex max.  240 km/h  sebességhez.
88  súlyindex  560kg  az üzemszerű terhelhetőség
Ez az abroncs erősített oldalfalú
Szereléssel együtt 219 szervizben

Szereléssel együtt
az egész országban

Több mint 12.000 valós vásárlói visszajelzés

Több mint 4936 valós
vásárlói visszajelzés

534.940 db elérhető raktárkészlet

Minden autótípusra elérhető raktárkészlet

2010 óta működő 100%-ban magyar vállalkozás

2010 óta működő
100%-ban magyar vállalkozás

Aplus gumiabroncs gyár 195/50R16 méretű abroncsát V, azaz maximálisan 240 km/h sebességhez tervezte, emellett 88 vagyis 560kg az üzemszerű terhelhetősége. Ez a nyári gumi a Aplus a-607 elnevezésű mintázatának segítségével tapad az útra, , erősített oldalfalú személy abroncs. Az EU-cimkézés A-tól G-ig terjedő skáláján, ahol az A a legjobb értékelés, nedves tapadásra C, üzemanyag fogyasztásra D értékelést kapott , míg az abroncs zajszintje 72 dB mely a 2 kategóriába sorolja a gumiabroncsot ebből a szempontból .Gyártási év:

0

Gyártó:

Aplus

Méret:

195/50R16

Típus:

Személy

Idény:

nyári

Sebesség index:

V=240 km/h

Súly index:

88=560kg

Mintázat:

a-607

Fantázia név:

A607

Erősített:

igen

Üzemanyag:

D

Nedves tapadás:

C

Gördülési zaj:

72 dB

Garancia:

0 év

Árkategória:

Gazdaságos

Leírás
teszt
teszt
A széles körkörös futófelületi barázdák és a finom lamellákkal ellátott oldalsó barázdák hatékony vízelvezetést és kiemelkedő teljesítményt biztosítanak nedves úton. A felnivédő védi a kerekeket a járdaszegélyek sérüléseitől, a vállon lévő folyamatos blokkos mintázat fokozza a menetstabilitást nagy sebességű kanyarodáskor.
A folyamatos külső futófelületi blokkok fokozzák a kiváló teljesítményt és a pontos irányíthatóságot nagy sebességű kanyarodáskor. A speciális bordaszegmens-kialakítás optimalizálja az érintkezési nyomáseloszlást, javítja az útfelülettel való érintkezési felületet és pontos irányíthatóságot biztosít. A fogazott barázdafalak elnyelik a zajt és csendesebb futást biztosítanak. A továbbfejlesztett futófelületi keverék kiváló tapadást biztosít száraz és nedves úton egyaránt, és csökkenti a gördülési ellenállást az olaj megtakarítása és a környezet védelme érdekében.
teszt
Leírás

Az Aplus által gyártott abroncsokat a kínai vezetőségű ShanDong Haohua Tire Co. LTD gyártó állítja elő. A manufaktúra 2011-ben épült, mely nem csak óriási (380.000 m2-es) alapterületével hívja fel magára figyelmet, hanem modern kialakításának köszönhetően óvja a környezetet. Mintegy 4000 alkalmazottal rendelkező vállalat márkája világszerte jelen van a piacon. A modernizálás nemcsak a megjelenésben köszön vissza, hiszen korszerű berendezésekkel felszerelt fejlesztési központtal rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy rendkívül megbízható és nagy teljesítőképességű gumiabroncsokat állítsanak elő. A cég sikere a gumiabroncsok magas minőségében és az ahhoz, társuló versenyképes árakban rejlik.

Vélemények rólunk

A BHPgumi a gyártók által
minősített webáruház.

Continental minősített webshop

Michelin minősített website

A BHPgumi az Árukereső
minősített webáruháza.