3286342248813 vBR2254518YPSPORTXL

A kép illusztráció a tényleges mintázat, méret függvényében eltérhet ettől. Az ár a felnit nem tartalmazza.

Bridgestone XL FP POTENZA SPORT 225/45 R18 95Y nyári gumi


Nyári gumiabroncs ikon
nyári gumiabroncs
sebességindex max.  300 km/h  sebességhez.
95  súlyindex  690kg  az üzemszerű terhelhetőség
Ez az abroncs erősített oldalfalú, peremvédős
Házhozszállítás 4-6 munkanap 990 Ft/db
Szerelési időpont akár 2024.07.16-tól
30 napos elállás
Szereléssel együtt 219 szervizben

Szereléssel együtt
az egész országban

Több mint 12.000 valós vásárlói visszajelzés

Több mint 4936 valós
vásárlói visszajelzés

533.732 db elérhető raktárkészlet

Minden autótípusra elérhető raktárkészlet

2010 óta működő 100%-ban magyar vállalkozás

2010 óta működő
100%-ban magyar vállalkozás

Bridgestone gumiabroncs gyár 225/45R18 méretű abroncsát Y, azaz maximálisan 300 km/h sebességhez tervezte, emellett 95 vagyis 690kg az üzemszerű terhelhetősége. Ez a nyári gumi a Bridgestone potenza-sport elnevezésű mintázatának segítségével tapad az útra, , erősített oldalfalú személy abroncs. Az EU-cimkézés A-tól G-ig terjedő skáláján, ahol az A a legjobb értékelés, nedves tapadásra A, üzemanyag fogyasztásra D értékelést kapott , míg az abroncs zajszintje 72 dB mely a 2 kategóriába sorolja a gumiabroncsot ebből a szempontból .Gyártó:

Bridgestone

Méret:

225/45R18

Típus:

Személy

Idény:

nyári

Sebesség index:

Y=300 km/h

Súly index:

95=690kg

Mintázat:

potenza-sport

Fantázia név:

Potenza Sport

Erősített:

igen

Üzemanyag:

D

Nedves tapadás:

A

Gördülési zaj:

72 dB

Garancia:

2 év

Árkategória:

Prémium

Leírás
Bridgestone Potenza a kifejezetten a nagy teljesítményű járművekhez. Maximális stabilitás kanyarodás közben, egyenes úton és fékezés száraz úton a tökéletes vezetési élményért.
A futófelület mintázata a bordák és a barázdák elosztása révén gyorsabban kiszorítja a vizet, és merev 3D lamellákra támaszkodik a kanyarodás és a fékerő növelése érdekében. Az optimalizált futófelület-anyag hozzájárul a kimagasló nedves tapadáshoz.
teszt
A sportos profilalak stabilitást nyújt, és az innovatív futófelület-anyag növeli a tapadást a kiemelkedő fékteljesítmény érdekében.
Az aszimmetrikus kialakítású futófelület, az új erősítési technológia és az optimalizált karkasz révén stabil, pontosan irányítható, és jobban kormányozható marad a kanyarban a jármű.
teszt
teszt
A Bridgestone Potenza Sport abroncsokat kifejezetten úgy készítették, hogy egyszerre feleljenek meg a száraz kezelhetőség, a kényelem és az alacsony gördülési ellenállás egyensúlyának. A méretre szabott futófelületi mintázat optimalizált mintablokk- és mintaárokeloszlással, valamint új koronaszerkezettel párosulva biztosít kiemelkedő irányíthatósági pontosságot, kanyarstabilitást és kényelmet.
Leírás

A Bridgestone alapítója ShojiroIshibashi.Ő volt az első japán, aki 1931-ben az autógumi gyártó BridgestoneTire Co. Ltd-t megalapította. Az alapító nevének szó szerinti angol fordítása Stone Bridge, melyet a jobb hangzás érdekében felcserélt Bridgestone-ra. 1962-ben teherautókhoz és buszokhoz kifejlesztik az acél radiál gumiabroncsot, majd 1964-ben személyautókhoz is. 1965-ben új Bridgestone gyárat nyitottak Malajziában. 1967-ben megalapítják marketing leányvállalatukat az Egyesült Államokban. 1988-ban a cég megvásárolta az Amerikai Firestone vállalatot és ezzel globális vállalattá alakul át. 1990-ben Európai leányvállalatot alapítanak, ezzel egyike lett a legelterjedtebb és legismertebb gumiabroncs gyártónak. 2001-től jelentős szerepe van a defekttűrő abroncsok kifejlesztésében. Téli gumi és nyári gumi gyártásával is foglalkozik személyautó kisteherautó és 4x4/SUV autók számára.

Bridgestine gumiabroncs Magyar nyelvű honlap.

Korábban megtekintett termékek

Vélemények rólunk

A BHPgumi a gyártók által
minősített webáruház.

Continental minősített webshop

Michelin minősített website

A BHPgumi az Árukereső
minősített webáruháza.