4038526074805 145432

A kép illusztráció a tényleges mintázat, méret függvényében eltérhet ettől. Az ár a felnit nem tartalmazza.

Goodyear XL FP EAG F1 ASYMMETRIC 6 235/50 R18 101Y nyári gumi


Nyári gumiabroncs ikon
nyári gumiabroncs
sebességindex max.  300 km/h  sebességhez.
101  súlyindex  825kg  az üzemszerű terhelhetőség
Ez az abroncs erősített oldalfalú, peremvédős
Házhozszállítás 1-2 munkanap 990 Ft/db
Szerelési időpont akár 2024.07.17-tól
30 napos elállás
Márkacsoport: Goodyear
Szereléssel együtt 219 szervizben

Szereléssel együtt
az egész országban

Több mint 12.000 valós vásárlói visszajelzés

Több mint 4936 valós
vásárlói visszajelzés

533.732 db elérhető raktárkészlet

Minden autótípusra elérhető raktárkészlet

2010 óta működő 100%-ban magyar vállalkozás

2010 óta működő
100%-ban magyar vállalkozás

Goodyear gumiabroncs gyár 235/50R18 méretű abroncsát Y, azaz maximálisan 300 km/h sebességhez tervezte, emellett 101 vagyis 825kg az üzemszerű terhelhetősége. Ez a nyári gumi a Goodyear eagle-f1-asymmetric-6 elnevezésű mintázatának segítségével tapad az útra, , erősített oldalfalú személy abroncs. Az EU-cimkézés A-tól G-ig terjedő skáláján, ahol az A a legjobb értékelés, nedves tapadásra A, üzemanyag fogyasztásra B értékelést kapott .Gyártó:

Goodyear

Méret:

235/50R18

Típus:

Személy

Idény:

nyári

Sebesség index:

Y=300 km/h

Súly index:

101=825kg

Mintázat:

eagle-f1-asymmetric-6

Fantázia név:

Eagle F1 Asymmetric 6

Erősített:

igen

Peremvédő:

igen

Üzemanyag:

B

Nedves tapadás:

A

Gördülési zaj:

00 dB

Garancia:

1 év

Árkategória:

Prémium

Leírás
A száraz időjárási teljesítmény mellett az abroncs nedves időjárási jellemzőit is javította egy gumikeverék, amely új gyantarendszerrel rendelkezik. Ezáltal az abroncs fokozott mikrokontaktust biztosít a talajjal nedves vagy nedves körülmények között. Ezen túlmenően a Goodyear az ultra-nagy teljesítményű abroncsok technológiáját is átvette, hogy növelje az Asymmetric 6 rugalmasságát, hogy megfeleljen a durva utaknak, vagy jobban ellenálljon azokkal szemben. A technológia a tapadási szintet is javítja.
teszt
A mintázat előnyei: Kiváló teljesítmény szárazon Kitűnő féktáv és kezelhetőség nedves körülmények között Elektromos autókra is ajánlott
Az abroncsgyártó teljes választéka készen áll az elektromos járművekre való alkalmazásra. Ezt a legújabb Eagle F1-et zajszűrő mintázattal tervezték, hogy 1 dB-lel csökkentse a zajszintet az előző Eagle F1 Asymmetric 5-höz képest. Ezen túlmenően az új keveréktechnológia csökkenti az abroncs gördülési ellenállását, hogy növelje az elektromos járművek hatótávját.
teszt
„A szárazon való teljesítmény, valamint a nedves úton történő fékezés és kezelhetőség javítását célzó kulcsfontosságú innovációkkal készen áll a legigényesebb teljesítményre, egyszerre megnyugtatva a sofőröket és izgalmassá téve a vezetést” – nyilatkozta Laurent Colantonio, a Goodyear EMEA regionális technológiai igazgatója. „Mi, a Goodyear büszkék vagyunk arra, hogy vezető OEM-ekkel dolgozhatunk a mobilitás következő generációjának előremozdításában; Ezért felel meg az Eagle F1 Asymmetric 6 az elektromos járművek követelményeinek, és készen áll az elektromos mobilitás továbbfejlesztésére.” Az Eagle F1 Asymmetric 6 2022 első negyedévében lesz elérhető, és kezdetben 28 méretben fog megjelenni. 2022 hátralévő részében további méretekkel bővül a kínálat; 2023-ra az Asymmetric 6 várhatóan 65 méretben lesz elérhető, hogy megfeleljen a 17-22 hüvelykes átmérőknek.
Leírás

A Goodyear Tire&RubberCompany 1898-óta gyárt gumiabroncsokat. A világ egyik legnagyobb és legismertebb gumiabroncs gyártó cége. Termékeivel 6 kontinensen jelen van, éves értékesítéseinek értéke meghaladja a 15 milliárd USA dollárt. A Goodyear gyár más jól ismert és elterjedt márkákat is gyárt mint pl. Sava, Fulda, Dunlop, Debica. Kiváló minőségének és hosszú élettartamának köszönhetően Európában az egyik legelterjedtebb prémium árkategóriás abroncsaként tartják számon. Téli gumi, 4 évszakos gumi és nyári gumi gyártásával egyaránt foglalkozik személyautó kisteherautó és 4x4/SUV autók számára.

Magyar nyelvű honlap.

Korábban megtekintett termékek

Vélemények rólunk

A BHPgumi a gyártók által
minősített webáruház.

Continental minősített webshop

Michelin minősített website

A BHPgumi az Árukereső
minősített webáruháza.