Hankook iON Evo képek

Hankook iON Evo Rövid Leírás

A Hankook iON Evo prémium nyári gumiabroncs.

Evolúció a nagyobb teljesítményért!

Az optimális teljesítmény érdekében a iON evo kitolja a kompromisszumok határait. A iON evo kifejezetten elektromos járművekhez készült, viszont ötvözi mindkét járműfajtához készül abroncsok legjobb tulajdonságait.

A iON evo olyan lehengerlő teljesítmény nyújtott az EU-s abroncscímke tesztjein, ami rendkívül ritka az abroncsiparban, ráadásul ez első alkalommal sikerült egy kifejezetten elektromos járművekhez készült abroncsnak.

Zajcsökkentő technológiaAz elektromos motorok szinte zajtalanok, ezért a vezető jobban hallja az abroncsok zaját. A Hankook Sound AbsorberTM technológiájával a iON evo sebességtől függetlenül csendes és kellemes utazást kínál.


Hankook iON Evo Leírás

Mintázat: IONEVOIK01

Fantázia név: iON Evo

Hankook iON Evo Videók

Hankook iON – Hankook EVolutiON Technology 180" [HU]

Hankook iON Evo méretek, árak

Hankook iON Evo   245/35 R21
102 160 Ft -tól
Hankook iON Evo   245/45 R20
97 870 Ft -tól
Hankook iON Evo   265/35 R21
118 420 Ft -tól
Hankook iON Evo   285/40 R20
109 430 Ft -tól
Hankook iON Evo   305/30 R21
131 090 Ft -tól

Leírás a gyártóról

Gyártó: Hankook

A Hankook Tire a világ 7. legnagyobb gumiabroncs gyártó cége, melyet 1941-ben alapítottak Dél-Koreában Chosun Tire Company néven, és csak 1968-ban vette fel a mostani nevét. A cég a gumiabroncsok mellett fékpadok, és akkumulátorok gyártásával is foglalkozik. Beszállítója többet között a Hyundai-nak, a Toyota-nak, és a Ford-nak. A koreai autógyárak futószalagról kijövő járműveire nagyrészt Hankook abroncsokat szerelnek fel, de emelett fontos partnere többek között az Audinak, a KIA-nak, a Hyundai-nak. A Hankook koreai és kínai gyárai mellett Magyarországon is megvetette a lábát, 2007-ben Dunaújvárosban nyitottak üzemet. Ezek mellett a cég jelenleg is terjeszkedik, Indonéziában és az Egyesült Államokban épülnek az új gyárépületeik. A cég jelmondata a „Driving Emotion” magyarul annyit tesz, hogy a vezetés öröme. A középkategóriás Hankook abroncsokra a gyártó 4 év minőségi garanciát biztosít. A Hankook csoport tagjai még az Aurora és a Kingstar. Téli gumi, 4 évszakos gumi és nyári gumi gyártásával egyaránt foglalkozik személyautó kisteherautó és 4x4/SUV autók számára.

Árukereső vélemények

Hol találkozhatott a BHPgumi-val?

tv2.hu

Magazin

Magazin

GY.I.K.

Elakadt? Kérdése van? Valami nem egyértelmű? Jöjjön nézze meg hátha mást is érdekelt már a kérdése

Gyakran Ismételt Kérdések

Megbízható bolt

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A BHP gumi az Árukereső minősített webáruháza

Minősített áruház

Continental minősített webshop Michelin minősített website

Pályázatok

forgóeszköz finanszírozás

Díjak