Hankook Ventus S1 evo Z K129 képek

Hankook Ventus S1 evo Z K129 Rövid Leírás

A tökéletes választás nyárra személygépjárművekhez! A Hankook új nyári mintázata a Ventus S1 Evo Z maximális teljesítményre lett tervezve autóversenyzési technológiával.  

Az abroncs előnyei:  

  • Maximális fékteljesítmény. 

  • Lenyűgöző úttartás és kormányzási teljesítmény. 

  • Optimálisan stabil teljesítmény az erőteljes gyorsulás során. 

A pántváll szélesebb oldalsó csatornái javítják a vízelvezetést és a futófelület blokkjainak merevségét, továbbá zajt is csökkentik. A gyártó optimalizálta az oldalsó csatornák alakját is.  A pántvállak széles blokkjai és a külső felület keskeny, egyenes csatornái anélkül javítják a tapadást száraz felületen, hogy az a vízen csúszás rovására menne. A Hankook optimalizálta a csatornaszélességet a száraz és nedves körülmények közötti stabilitás érdekében. A mintázat jobb teljesítményt nyújt vízen csúszás vagy nedves felületen történő fékezés esetén, mivel a több belső blokk és csatorna miatt a vízelvezetés is javul. A külső blokkok optimálisak ahhoz, hogy száraz felületen is biztosítsák a megfelelő tapadási erőt kanyarodáskor, és a kialakításuk hozzájárul az út zajának csökkentéséhez.

Hankook Ventus S1 evo Z K129 Leírás

Mintázat: VENTUSS1EVOZK129

Fantázia név: Ventus S1 evo Z K129

A futófelület anyaga: Ez az új vegyület az autóversenyabroncsok fejlesztési technológiáján alapul. Elősegíti, hogy az abroncs gumirészecskéi könnyedén behatoljanak az út felületébe magas hőmérsékleti körülmények esetén, ami maximálisra növeli az úttartási és fékteljesítményt. A futófelület anyaga: Ez az új vegyület az autóversenyabroncsok fejlesztési technológiáján alapul. Elősegíti, hogy az abroncs gumirészecskéi könnyedén behatoljanak az út felületébe magas hőmérsékleti körülmények esetén, ami maximálisra növeli az úttartási és fékteljesítményt.
teszt
Aramid hibrid övbetét: Megnöveltük az abroncs teherbírását, hogy ellenálljon a magas kimeneti teljesítménynek és az erőteljes gyorsulásnak induláskor. Behajtott peremtöltő ék: Erősebb lett az övbetét az abroncs élettartamának növelése érdekében.
Nagy szilárdságú acél övbetét: A külső behatásokat tökéletesen elnyelő, nagy szilárdságú övbetétekkel az abroncs élettartama és az utazási kényelem egyaránt javul. Kettős rétegű szálmerevítés: A szálmerevítéses szövetváz kettős szerkezete gondoskodik az abroncs merevségéről és a szerkezet tartósságáról.
teszt
Erős, illesztésmentes peremhuzal: A felni és az illesztés közötti nagyobb kohéziós erőnek köszönhetően az abroncs mindig jól tapad a felnihez, még nagy indulási gyorsulás esetén is. Peremtöltő anyag: A Ventus S1 evo Z peremtöltő anyagának olyan a szerkezete, hogy javítja az oldalfal merevségét és az abroncs élettartamát. Segít növelni a stabilitást és a teljesítményt erőteljes gyorsulás esetén.

Hankook Ventus S1 evo Z K129 Videók

[HankookTire] Ventus S1 evoZ

Hankook Ventus S1 evo Z K129 méretek, árak

Hankook Ventus S1 evo Z K129   225/35 R18
54 520 Ft -tól
Hankook Ventus S1 evo Z K129   225/40 R19
68 240 Ft -tól
Hankook Ventus S1 evo Z K129   255/35 R20
70 440 Ft -tól
Hankook Ventus S1 evo Z K129   255/40 R21
95 900 Ft -tól
Hankook Ventus S1 evo Z K129   255/55 R20
86 240 Ft -tól
Hankook Ventus S1 evo Z K129   265/45 R19
82 870 Ft -tól
Hankook Ventus S1 evo Z K129   295/40 R19
78 530 Ft -tól
Hankook Ventus S1 evo Z K129   295/45 R20
91 840 Ft -tól
Hankook Ventus S1 evo Z K129   315/35 R20
108 910 Ft -tól

Leírás a gyártóról

Gyártó: Hankook

A Hankook Tire a világ 7. legnagyobb gumiabroncs gyártó cége, melyet 1941-ben alapítottak Dél-Koreában Chosun Tire Company néven, és csak 1968-ban vette fel a mostani nevét. A cég a gumiabroncsok mellett fékpadok, és akkumulátorok gyártásával is foglalkozik. Beszállítója többet között a Hyundai-nak, a Toyota-nak, és a Ford-nak. A koreai autógyárak futószalagról kijövő járműveire nagyrészt Hankook abroncsokat szerelnek fel, de emelett fontos partnere többek között az Audinak, a KIA-nak, a Hyundai-nak. A Hankook koreai és kínai gyárai mellett Magyarországon is megvetette a lábát, 2007-ben Dunaújvárosban nyitottak üzemet. Ezek mellett a cég jelenleg is terjeszkedik, Indonéziában és az Egyesült Államokban épülnek az új gyárépületeik. A cég jelmondata a „Driving Emotion” magyarul annyit tesz, hogy a vezetés öröme. A középkategóriás Hankook abroncsokra a gyártó 4 év minőségi garanciát biztosít. A Hankook csoport tagjai még az Aurora és a Kingstar. Téli gumi, 4 évszakos gumi és nyári gumi gyártásával egyaránt foglalkozik személyautó kisteherautó és 4x4/SUV autók számára.

Árukereső vélemények

Hol találkozhatott a BHPgumi-val?

tv2.hu

Magazin

Magazin

GY.I.K.

Elakadt? Kérdése van? Valami nem egyértelmű? Jöjjön nézze meg hátha mást is érdekelt már a kérdése

Gyakran Ismételt Kérdések

Megbízható bolt

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A BHP gumi az Árukereső minősített webáruháza

Minősített áruház

Continental minősített webshop Michelin minősített website

Pályázatok

forgóeszköz finanszírozás

Díjak