Pirelli Pzero Winter Elect képek

Pirelli Pzero Winter Elect Leírás

Mintázat: PZERO WINTER ELECT

Fantázia név: Pzero Winter Elect

Biztonságos vezetés
Irányítsa a teljesítményt.
Az ELECT™ gumiabroncsokat kifejezetten a nagy nyomaték kezeléséhez fejlesztett tapadással tervezték, és megerősített szerkezeteket tartalmaznak, hogy megbirkózzanak az EV-súlyokkal.
Optimalizált teljesítmény gyorsításkor és fékezéskor egyaránt, élvezze a biztonságos vezetést Ön és utasai számára.
teszt
Kiváló akusztikai kényelem
Hagyja, hogy a csend legyen az utitársa. Az elektromos járművek csendesebbek, mint a hagyományos belsőégésű motorral hajtott járművek, ezért a gumiabroncsok zaja jobban érzékelhető. Az ELECT™ gumiabroncsokat kifejezetten úgy tervezték, hogy akár 20%-kal csökkentsék az utastérben érzékelhető zajt, hogy Ön kényelmesebb vezetést élvezhessen. Érezze az elektromos vezetés előnyeit, kezdve a csendes utazással.
Tartós gumiabroncs
Az elektromos járművek erősebb igénybevételt jelenthetnek a gumiabroncsok elhasználódására. A Pirelli környezetbarát tervezése lehetővé tette a nagy teljesítményű gumiabroncsok tervezését, amelyek képesek kezelni az EV-k jellemzőit, miközben a nagy futásteljesítményt megtartják - nincs szükség kompromisszumokra.
teszt

Pirelli Pzero Winter Elect méretek, árak

Pirelli Pzero Winter Elect   255/50 R21
130 350 Ft -tól
Pirelli Pzero Winter Elect   275/40 R22
153 660 Ft -tól

Leírás a gyártóról

Gyártó: Pirelli

A világ ötödik legnagyobb gumiabroncs gyártó cége az olaszországi székhelyű Pirelli. A részvénytársaságot Giovanni Battista Pirelli alapította 1872-ben, Milánóban. Kezdetben búvárfelszerelésekhez gyártottak légzőkészüléket. Az 1950-es években kezdték el a gumiabroncsok gyártását, de eleinte olyan rossz minőségű gumikat gyártottak amelyek vagy nagyon hamar elkoptak, vagy az abroncsokkal az autó teljesen vezethetetlenné vált. 1974-ben előállítottak egy új gumiabroncsot. Ezeket a sima, széles felületű, csökkentett oldalfalú, sugaras szerkezetű abroncsokat manapság az autóversenyzés számos kategóriájában használják. 2007 óta a FIM Superbike, és 2010 óta a Formula-1 egyetlen gumiszállítója a Pirelli. Az elmúlt néhány évtizedben a Pirelli prémium kategóriás abroncsai felső kategóriás autógyárakból kikerülő autókra első szerelésként kerültek fel. Téli gumi, 4 évszakos gumi és nyári gumi gyártásával is foglalkozik személy-, kisteher- és 4x4/SUV autók számára.

Árukereső vélemények

Hol találkozhatott a BHPgumi-val?

tv2.hu

Magazin

Magazin

GY.I.K.

Elakadt? Kérdése van? Valami nem egyértelmű? Jöjjön nézze meg hátha mást is érdekelt már a kérdése

Gyakran Ismételt Kérdések

Megbízható bolt

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A BHP gumi az Árukereső minősített webáruháza

Minősített áruház

Continental minősített webshop Michelin minősített website

Pályázatok

forgóeszköz finanszírozás

Díjak