Barum Polaris 3/ költséghatékonyság

A Barum Polaris 3 ideális gumiabroncs azon sofőrök számára akik költséget csökkenteni szeretnének kihasználva a gumi hosszú élettartamát alacsony gördülési ellenállásának köszönhetően, ezzel egyidejűleg üzemanyagot spórolva meg. Kettős spórolás, alacsonyabb fogyasztás hosszabb gumiabroncs élettartam.
Speciális mintakialakításának köszönhetően megakadályozza a havon csúszást, a mintázati blokkon törések találhatóak, melyek meggátolják a hó idő előtti kicsúszását a mintázati árkokból, ezáltal jobb tapadást biztosítva, ezáltal a motorteljesítményét az úttestre közvetíti segítve az indulást és gyorsítást és kitűnő fékezési teljesítményt biztosít.

Barum Polaris 3 főbb tulajdonságai

– alacsony gördülési ellenállás, mely következménye az alacsony üzemanyag fogyasztás
– kitűnő kezelhetőség nedves úton
– kitűnő vonó/fékezési teljesítmény havas úton
– nagy futásteljesítmény, lassú kopás mely hosszabb élettartamhoz vezetletöltés

Alacsony gördülési ellenállás: Vállblokkokat felosztó hosszanti mintázati árok következtében kisebb feszültség lép fel ezáltal csökkentve a gördülési ellenállást és az üzemanyag fogyasztást.
Kezelhetőség nedves úton: Vállblokkokat felosztó hosszanti mintázati árkoknak köszönhetően jobb kezelhetőséget biztosít nedves útfelületen. Alaktartóbb mintázati blokkjai ablaktörlő hatásként működnek az úttesten.

maxresdefault (1)

Vonó és fékezőerő havas úton: Letörések találhatóak a mintázati árkok blokkokon. Ezek a letörések meggátolják a hó idő előtti kicsúszását a mintázati árkokból ezáltal jobb fékező és vonóerőt biztosítva havas úton. Hó a havon tapadás elvét követve.
Futásteljesítménye: Különböző mélységű kapaszkodó élek és az optimális merevségeloszlás a blokkon belül magas futásteljesítményt biztosít.

barum téli gumi mintázat

A gyártó a Polaris 3 Barum téli gumi mintázattal a 20-49 korosztályú átlag jövedelmű rendszeres autóvezető férfiakat célozza meg akik jó minőséget akarnak jó áron. A Barum márka szlogenje: Jó minőség jó áron (Good tyres – Good deal)

Facebook Hozzászólások
Gumiabroncs keresés: