ContiSafe3 megrendelés

Bemutatjuk a Continental egyedülálló szolgáltatási csomagját, a ContiSafe 3-at.

A német technológiai vállalat megalkotta a ContiSafe 3 szolgáltatási csomagját, mivel az autósok biztonsága számukra túlmutat az abroncsok biztonságán. A ContiSafe 3 egy új, hazánkban páratlan szolgáltatási csomag, amely magába foglalja az assistance-szolgáltatást, a defektgaranciát, illetve a balesetbiztosítást.

Mi az a ContiSafe 3?

Defektgarancia abroncsai biztonságáért: Amennyiben biztosított abroncs defektet kap, úgy - kopásarányos mértékig - díjmentesen / csökkentett áron biztosítanak helyette újat, vagy javítják az abroncsot.
Assistance szolgáltatás, megoldás a váratlan helyzetekre: Ha Ön bármilyen lehetetlen, szélsőséges helyzetben defektet kap, az assistance szolgáltatás keretében 1 órán belül érkezik a segítség. Ezek után vagy a helyszínen, vagy a legközelebbi szervizig elszállítva, díjmentesen megoldja Ön helyett a problémát.
Balesetbiztosítás, Ön és utastársai védelmére, itthon és Európában: A gépjármű összes utasára vonatkozóan, a baleset típusától függetlenül, biztosítási összeg kerül kifizetésre baleseti halál és baleseti rokkantság esetén.

Hogyan juthat hozzá a ContiSafe3-hoz?

Vásároljon egy garnitúra (4 db) Continental csoport által forgalmazott személygépjármű-abroncsot (Continental, Semperit, Barum, Matador, Uniroyal, General Tire) online, vagy a Continental szerződött partnereinél személyesen.
Vásároljon ContiSafe3 szolgáltatási csomagot online, vagy a Continental szerződött partnereinél személyesen , az abroncsok vásárlásától számított 30 napon belül.
Szereltesse fel megvásárolt abroncsait a Continental partnereinél az abroncsok vásárlásától számított 30 napon belül.
Regisztráljon a www.ContiSafe3.hu oldalon a partnerek valamelyikénél erre a célra kihelyezett tableteken, vagy otthona kényelméből, az abroncsok felszereltetésétől számított 8 napon belül, és másnap 00:00 órától már Öné is a teljes körű biztonság élménye.

Mire lesz szükség a regisztrációhoz?

Abroncs vásárlás számla
Szerelési számla
ContiSafe 3 számla (ezen három tétel akár egy számlán is szerepelhet)
Gépjármű alapadatai
Tulajdonos vagy üzembentartó alapadatai

Vásárolja meg most az oldalunkon  -  Az utazás élménye biztonsággal teljes!

Itt tudja megrendelni a szolgáltatást ->

 

ContiSafe 3

Számlázási adatok

Fizetési módok

Barion fizetésA kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

CIB_logo_30px Kartyalogok_30px MasterCard Részletfizetés

A díjbekérő számlát azonnal, automatikusan e-mailben küldjük.A megrendelés fizetési kötelezettséget keletkeztet, részletek az ÁSZF-ben.

GY.I.K.

Elakadt? Kérdése van? Valami nem egyértelmű? Jöjjön nézze meg hátha mást is érdekelt már a kérdése

Gyakran Ismételt Kérdések

Megbízható bolt

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A BHP gumi az Árukereső minősített webáruháza

Vedd a neten

vedd a neten logo ecommerce logo kicsi

Pályázatok

piaci-megjelenes-tamogatas

Dombi ajánlásával

Dombóvári István is a BHPgumi-t ajánlja

Válassza a BHPgumit Dombóvári István humorista ajánlásával.