A BHPgumi.hu-n 95 szervizbe tud már időpontot foglalni, így még gyorsabb és kényelmesebb lesz a gumi vásárlás!

Kerékcsere sosem volt még ennyire egyszerű!

Nem kell többé a futárt várnia, nem kell a saját autójába pakolnia a gumiabroncsokat, és ami a legfontosabb, nincs többé hosszas várakozás és sorban állás a szerviz előtt!

Michelin

A BHPgumi új időpontfoglaló rendszerének köszönhetően Önnek csak meg kell jelenni a vásárlás során megjelölt időpontban a választott Szervizben, és már élvezheti is új gumiabroncsaival a gondtalan autózás élményét!

         

Ha kérdése merülne fel az időpontfoglaló rendszer használatával kapcsolatban, keresse ügyfélszolgálatunkat.

 

Kérdések-válaszok gumiabroncs időpontfoglalás kapcsán

Mennyibe kerül a gumiabroncs szerelés?

A szerelési költség (általában) a szerviz egyéni díjazása alapján történik, amelyről a rendelési felületen tájékoztatjuk a szerviz kiválasztását követően.

Hol kell a gumicserét, gumiszerelést kifizetni?

A szerelési szolgáltatások minden esetben a gumi szerviz saját, tőlünk független szolgáltatásai, amelynek megfizetése a szervizben történik a munka elvégzését követően.

Mi történik, ha közbejön valami és nem tudok elmenni a gumicserére?

A rendelés rögzítését követően kap egy visszaigazoló e-mailt tőlünk, amely minden szükséges információt tartalmaz a szervizről, így annak elérhetőségét is. Telefonon keresztül tud új időpontot kérni, ha a foglalt mégsem lenne megfelelő.

Fizethetek-e készpénzben az abroncsokért a gumiszervizben?

Nem, a gumiabroncsokat tőlünk vásárolja, minden esetben előrefizetéssel fizeti a felületünkön: (online bankkártya vagy banki átutalás).

Hány napra előre lehet időpontot foglalni gumi cserére?

Az Ügyfél szerelési szolgáltatásra a legkorábbi időpontot a rendelés teljesítésétől függően, de legkorábban a rendelést követő negyedik munkanapra tudja foglalni, hogy az abroncsok biztonságban odaérjenek addigra. Továbbá a legtöbb szervizünk helyhiány miatt nem tud hosszú ideig gumiabroncsot tárolni, így a termék beérkezését követő 5 munkanapon belül köteles az Ügyfél jelentkezni a gumiabroncsokért.

Működik a gumicsere online időpontfoglaló rendszer nyári gumik, téli gumik és négyévszakos gumik rendelése esetén is?

Igen. Bármilyen abroncs rendelése esetén működik, lehet az téli gumi, nyári gumi, négyévszakos abroncs, kistheher gumi, offroad, 4x4-es vagy akár defekttűrő abroncs és felni is.

Mennyi időt vesz átlagosan igénybe a gumicsere online időpontfoglalás esetén?

Azt javasoljuk, hogy a gumicserére megjelölt időpont előtt 15 perccel érkezzen meg a kiválasztott szervizbe az autójával, és ha van, a kerékőr csavarját is vigye magával. A téli - nyári gumi átszerelés, felnicsere - mivel fel rá vannak készülve a szerviz - általában fél óra alatt meg szokott történni. Utána még számíthat egy 10-15 perces adminisztrációra, főleg, ha betároltatja az abroncsait, azaz gumihotel szolgáltatást is igénybe vesz. Összefoglalva, körülbelül 1 órát fog igénybe venni a gumik cseréje, természetesen az élet hozhat még meglepetéseket, az a biztos, ha 1,5 órával számol.

Árukereső vélemények

GY.I.K.

Elakadt? Kérdése van? Valami nem egyértelmű? Jöjjön nézze meg hátha mást is érdekelt már a kérdése

Gyakran Ismételt Kérdések

Megbízható bolt

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A BHP gumi az Árukereső minősített webáruháza

Vedd a neten

vedd a neten logo ecommerce logo kicsi

Pályázatok

piaci-megjelenes-tamogatas

Dombi ajánlásával

Dombóvári István is a BHPgumi-t ajánlja

Válassza a BHPgumit Dombóvári István humorista ajánlásával.

Díjak