Cikkek

Digitális vezetési élmény a Continentaltól

Digitális vezetési élmény a Continentaltól A felhasználói élmény értéket teremt: a Continental a vezetői tér (cockpit) egészét betöltő kijelző-megoldást fejleszt nagy számban sorozatgyártott járművek számára.

Bemutatkozik az Armstrong gumiabroncs márka!

Bemutatkozik az Armstrong gumiabroncs márka! Az Armstrong a világ egyik vezető gumiabroncs-gyártó vállalata, amely New Jersey-i apró padlásról indulva kezdte útját. New Jersey Garfield városában 1912-ben George Armstrong gumiabroncs-kereskedő megalapította az Armstrong Rubber Company-t. Ezzel megkezdődött az Armstrong nevű gumiabroncs ikonikus útja.A vállalat központja Miamiban (Florida) van.

Műanyagból gumiabroncsot? Igen! A Michelin már teszteli az első prototípust!

Műanyagból gumiabroncsot? Igen! A Michelin már teszteli az első prototípust! Az autóipar számos területén kerül előtérbe manapság a környezettudatosság. A környezettudatosság, a környezetünk védelme, vagy ha úgy tetszik a fenntartható fejlődés napjainkban nem csupán szükségszerű, de még inkább presztízs is, hiszen minden igényes vállalat gondot fordít a környezetvédelmi kérdések megfelelő megoldására és annak kommunikálására.

Pazar páros; a Continental bemutatja a WinterContact TS 870 és a WinterContact TS 870 P modelleket

Pazar páros; a Continental bemutatja a WinterContact TS 870 és a WinterContact TS 870 P modelleket Figyelembe véve a modern autógumik teljesítményének az utóbbi években bekövetkezett változásait, érthető, ha azt feltételezzük, hogy már nem nagyon lehet mit fejleszteni. A Continental WinterContact TS 870 és WinterContact TS 870 P azonban épp ennek az ellenkezőjét bizonyítják: a gumiabroncs-technológiában még mindig van lehetőség új szintre lépni.

A Michelin első gumiabroncs-újrahasznosító üzeme

A Michelin első gumiabroncs-újrahasznosító üzeme A Michelin megkezdi első gumiabroncs-újrahasznosító üzemének építését a svéd Enviro vállalattal közösen, amely szabadalmaztatott technológiát fejlesztett ki a korom, az olaj, az acél és a gázok kinyerésére a már nem használható gumiabroncsokból.

Az AutoBild a Bridgestone-nak ítélte a 2021-es ‘‘Év gyártója” címet nyári gumiabroncs kategóriában

Az AutoBild a Bridgestone-nak ítélte a 2021-es ‘‘Év gyártója” címet nyári gumiabroncs kategóriában Az abroncsgyártó két prémium terméke is kimagasló eredményekkel zárt a német autóklub és a neves magazinok idei nyári abroncs tesztjein. A Bridgestone Potenza Sport és Turanza T005 abroncsok több teszten is dobogós helyezést értek el száraz és nedves körülmények között.

Kimagasló eredményt ért el a Continental a vezető autóklubok 2021-es nyári gumiabroncs tesztjén

Kimagasló eredményt ért el a Continental a vezető autóklubok 2021-es nyári gumiabroncs tesztjén A Continental PremiumContact 6 két előkelő értékelést is szerzett az ADAC német autóklub, valamint az osztrák ÖAMTC és a svájci TCS által lebonyolított, legfrissebb összehasonlító nyári gumiabroncs teszten (www.adac.de, www.oeamtc.at, www.tcs.ch).

Az elmúlt évben kimagasló mértékben nőtt a privát közlekedés jelentősége

Az elmúlt évben kimagasló mértékben nőtt a privát közlekedés jelentősége Continental Mobilitási Tanulmány 2020 A privát közlekedés jelentősége nagyot erősödött a koronavírus-járvány hatására, mivel a másokkal történő érintkezés csökkentése érdekében sokan a saját autójukkal való utazást választják.

Kiválóan vizsgázott a Continental a vezető autóklubok 2021-es nyári gumiabroncs tesztjén

Kiválóan vizsgázott a Continental a vezető autóklubok 2021-es nyári gumiabroncs tesztjén 2021 február végén megérkeztek az idei év nagy nyári gumiabroncs tesztjei, amelyeken a Continental gyártó ezúttal is kiválóan szerepelt.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5, az ultra nagy teljesítményű nyári gumiabroncs, amely két tesztgyőzelemmel indította az idei nyári szezont!

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5, az ultra nagy teljesítményű nyári gumiabroncs, amely két tesztgyőzelemmel indította az idei nyári szezont! Rangos elismerést kapott a Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 abroncs a nedves és száraz utakon egyaránt maximális hatékonysággal nyújtott kiegyensúlyozott, kiváló teljesítményéért.

Az Auto Bild magazin a Goodyear EfficientGrip 2 SUV-ot nyilvánítja a teszt nyertesének

Az Auto Bild magazin a Goodyear EfficientGrip 2 SUV-ot nyilvánítja a teszt nyertesének Németország piacvezető magazinja, az Auto Bild kiemelten méltatta az új Goodyear SUV abroncsokat. A dicséretre a mintázat rá is szolgált, az EfficientGrip 2 SUV egy mélyreható teszten tíz márkával szemben aratott diadalt.

MICHELIN E·PRIMACY, az ökotudatos és tartós nyári gumi

MICHELIN E·PRIMACY, az ökotudatos és tartós nyári gumi A Michelin megalkotta a nyári gumik új, környezettudatos generációját, az E-Primacy-t! Csökkentse az üzemanyag-fogyasztást, a CO2-kibocsátást és a kibővített elektromos akkumulátor fogyasztását, a hosszú távra tervezett, magas futásteljesítményt szavatoló, környezetbarát MICHELIN E · PRIMACY abronccsal!

bhpgumi.hu
kosar icon
Gumiabroncs WEBSHOP

tyre-test.org Gumiabroncs tesztek,
vélemények valós
felhasználóktól
tire icon tyre background

gumi-b2b.hu/platform Magyarország legnagyobb
gumiabroncs platformja
tire icon tyre background

Töltse le applikációnkat!

Google Play ikon
Google Play ikon