Cikkek

Öntömítő abroncsokat kap a Volkswagen ID.3

A Continental gumiabroncsait választotta a Volkswagen első szerelésűként legújabb elektromos modelljéhez, az ID.3-as hoz. A német autógyártó választása 18 és 19 colos méretben esett a Continental gumiabroncsaira. Így a zéró károsanyag-kibocsátású ID.3 a jövőben EcoContact6 nyári, illetve WinterContact TS 850P téli gumiabroncsokkal kerülhet a vásárlókhoz.

Brit elismerés a General Tire off-road abroncsának

Azon autótulajdonsok számára, akik gyakran közlekednek rendkívül viszontagságos, sáros terepen, nem kérdés, hogy nagy vonóerő átadási képességekkel rendelkező MT-abroncsokat használjanak.

A Continental négyévszakos abroncsa bizonyult a legjobbnak az AutoExpress tesztjén

A brit AutoExpress magazin nemrég kilenc különböző négyévszakos gumiabroncsot tesztelt a népszerű 205/55 R 16 méretben, tipikus téli, valamint nyári útviszonyok között.

Ezek lehetnek a jövő gumiabroncsai a Continental szerint

A világ egyik vezető autóipari beszállítójának legújabb koncepciója a C.A.R.E nevet viseli. A különleges abroncstechnológiai elgondolás elnevezése a Connected („összekapcsolt), Autonomus („automatikus”), Reliable („Megbízható), Electrified („Elektromos”) angol szavak kezdőbetűiből született meg.

Davanti, kiváló teszteredmények és megbízható teljesítmény

Folyamatosan csökken a napi átlaghőmérséklet, végérvényesen elérkezett a nyári gumik télire cserélésének ideje. Ha még nem döntötte el milyen márkát válasszon az idei szezonra, figyelmébe ajánljuk a Davanti (jó ár érték arányú gumiabroncs gyártót) gyártót, a BHPgumi forgalmazásában.

Mire figyeljünk az őszi abroncscsere előtt? HTA sajtóközlemény

Ideje téli abroncsra váltani: időjárástól függően október közepén, végén érdemes gumiabroncsot cserélni gépjárművünkön. A hazai autótulajdonosok a Magyar Gumiabroncs Szövetség (HTA) tagjai által gyártott több tucat típusból válogathatnak, a kínálat zavarba ejtően nagy.

A Continental téli gumiabroncsa első helyet szerzett az AutoBild tesztjén

Nagyszabású téli gumiabroncs tesztet készített a német Auto Bild magazin (19/39 szám). Az újságírók a világ egyik legátfogóbb tesztjét valósították meg, ugyanis 53 féle abroncsot próbáltak ki.

General Tire abroncsokkal szerelik a legújabb BMW X5-öst

A Continental-csoporthoz tartozó General Tire szállítja első szerelésűként a gumiabroncsokat a legújabb BMW X5-öshöz.

Piros betűkkel robban be a köztudatba a General Tire legújabb gumiabroncsa

A General Tire tovább folytatja a termék-offenzíváját, a már régen várt Grabber X3 bevezetésével, amelyet most először a nagy keresletre való tekintettel oldalán piros betűs felirattal (SRL) értékesít.

Amikor a nagyok egyezségre lépnek: Közös vállalatot alapít a Continental, a Michelin és a Smag

Az új cég már 2019 utolsó negyedévében megkezdheti működését. Az együttműködés célja a természetes gumi iparág fenntarthatóbbá tétele.

Continental Mesterséges Intelligencia Fejlesztő Központ- Első "Professzionális Intelligencia az Autóiparban" (PIA) Nap

A belvárosi irodában megrendezett eseményen a projektben aktívan részt vevő hallgatók, egyetemi oktatók, a Continental munkatársai és vezetői egy kötetlen workshopon találkoztak, melynek programja során minden projekt- tag bemutatta az indulás óta eltelt 6 hónap eredményeit.

Komoly évfordulóhoz ért a biztonsági rendszer: 50 éves a Continental blokkolásgátló (ABS) fékrendszere

Kiváló volt a hangulat az 1969 őszén megrendezett IAA frankfurti autókiállításon. Az autóipar akkoriban virágzását élte, a Continental technológiai vállalat pedig egy igazi innovációval állt elő, elsőként a világon: az ITT-Teves bemutatta a MK I-et, az első blokkolásgátló fékrendszert (ABS).

bhpgumi.hu
kosar icon
Gumiabroncs WEBSHOP

tyre-test.org Gumiabroncs tesztek,
vélemények valós
felhasználóktól
tire icon tyre background

gumi-b2b.hu/platform Magyarország legnagyobb
gumiabroncs platformja
tire icon tyre background

Töltse le applikációnkat!

Google Play ikon
Google Play ikon

Önnek ajánljuk