Cikkek

BHPgumi független szervizeinek bemutatása - Avagy Ön tudja már hol szerelteti fel az idei nyári abroncs garnitúrát?

“Tavasz van, tavasz van, gyönyörű tavasz”! A napi átlaghőmérséklet +7 fok felé emelkedik. Ez pedig nem jelent mást, mint hogy lassan ideje a téli gumit nyárira cserélni. Na de hol szereltessük át a friss, ropogós abroncs garnitúrát, amit a BHPgumitól vásároltunk?

Jó évet zárt az európai gumiabroncs ipar

Az Európai Gumiabroncs- és Gumigyártók Szövetsége (ETRMA) a napokban hozta nyilvánosságra a tagok 2018-ra vonatkozó értékesítési adatait.

Magyarország abroncsország? A 2018-as értékesítési adatok ezt bizonyítják

A Magyar Gumiabroncs Szövetség nyilvánosságra hozott adatai szerint minden eddiginél több gumiabroncsot értékesítettek Magyarországon a gyártói képviseletek a gumiabroncs nagy- és kiskereskedőknek, ami 9,7%-os növekedést jelent az előző évhez képest.

A gumiabroncsok hangtompító technológiája - Pirelli-

A PNCS 25%-kal csökkenti a gumiabroncs közúti zaját A PNCS (zajcsökkentő rendszer) a Pirelli innovatív megoldása a gumiabroncsok belsejében lévő levegő rezgései által okozott zaj csillapítására.

Mitől tapad jobban a téli gumi a nyárinál? -Tények és történelmi áttekintés-

A téli gumiabroncs elnevezés egyes gumis szakértők szerint már idejétmúlt. Helytállóbb lenne a hideg évszaki gumiabroncs megnevezés használata, mert annak ellenére is biztonságosabb választás, hogyha nincs nagy hó.

Téli vagy négyévszakos abroncs? A lényeg a téli minősítés

Az időjárás, az útviszonyok, a vezetési stílus különböző abroncs használatát indokolhatja. Lényeg, hogy a biztonság érdekében télre olyan abroncsot válasszunk, amely rendelkezik téli minősítéssel.

Elon Musk levele alkalmazottaihoz- Tesla drukkerek vs. ellendrukkerek

A megosztó szenzáció folytatódik, a végtelenbe és tovább! Korábban már beszámoltunk a Tesla kilövéséről és kalandosnak ígérkező útjáról az űrben. Emlegettük már, mint az önvezető autók legújabb nemzedékét és fejet hajtottunk Elon Musk csapatának forradalmi innovációja, az előrelátó Tesla előtt.

Gumiabroncs profilmélység és ami mögötte van

A gumiabroncsok profilmélységét illetően legalább annyi tévhit kering a köztudatban, mint amennyi használatuk kapcsán. Ennek hátterében az áll, hogy a szakemberek szerint javasolt profilmélység és a törvény által előírt érték eltérnek egymástól. Hogy melyiket érdemes figyelembe venni és miért? Kezdjük az elején!

Ki figyel jobban a gumiabroncsra? Nők vagy a férfiak? A Bridgestone felméréséből most kiderül

Közeledik a téli abroncs szezon, lassan el kell dönteni, hogy milyen gumiabroncsot és hol szereltessünk fel. Az autónk téli felkészítéséhez azonban nem csak a megfelelő gumiabroncs és felni kiválasztása szükséges, hanem azok optimális használata és karbantartása is. A Bridgestone Magyarország Kft. reprezentatív kutatást végzett a két nem sofőrei között, hogy átfogó képet kaphassunk arról, a nők, vagy a férfiak alaposabbak gumiabroncs kérdésekben.

BHPgumi független szervizeinek bemutatása - Avagy Ön tudja már hol szerelteti fel az idei téli abroncs garnitúrát?-

Cikkünk témájának kiválasztásában annak aktualitása a legmeghatározóbb, hiszen közeledik a téli gumiabroncs szezon, lassan el kell dönteni, hogy honnan szerezzük be az idei téli garnitúrát és talán ami még ennél is fontosabb, hogy hol fogjuk felszereltetni.

Téli gumi nyáron kedvező áron

Mikor érdemes téli gumit vásárolni? Még javában tombol a nyári hőség, mégis érdemes elkezdeni a téli gumik után nézelődni. Ugyanis aki előre gondolkodik, az igazán kedvező áron juthat téli abroncs szériához. Az elv a kereskedelem egyéb területeihez hasonlóképpen működik, téli-nyári idények előtt és után jóval jutányosabban lehet a szezonális termékeket megvásárolni.

Mik az idei év téli gumi újdonságai? 2018-19 legfrissebb téli mintázatai

Szinte hihetetlen, de máris itt a szeptember, hamarosan kezdődik a téli gumi szezon! Bár még az ADAC téli gumi tesztje várat magára, a nagy abroncsgyártók már előrukkoltak az idei év legújabb mintázataival.

bhpgumi.hu
kosar icon
Gumiabroncs WEBSHOP

tyre-test.org Gumiabroncs tesztek,
vélemények valós
felhasználóktól
tire icon tyre background

gumi-b2b.hu/platform Magyarország legnagyobb
gumiabroncs platformja
tire icon tyre background

Töltse le applikációnkat!

Google Play ikon
Google Play ikon

Önnek ajánljuk