Cikkek

Új gumiabroncs címke szabályozás az Európai Unióban

Új gumiabroncs címke szabályozás az Európai Unióban Hogyan történik mindez a Continental vonatkozásában? Az Európai Unió arra törekszik, hogy 2050-re csökkentse az üvegházhatást okozó gázok kibocsátását, vagyis minél több zöld megoldást hozzon létre.

Az ORFK-OBB és a Continental együttműködést köt a biztonságos közlekedésért

Az ORFK-OBB és a Continental együttműködést köt a biztonságos közlekedésért Az ORFK-OBB és a prémium gumiabroncsokat gyártó technológiai vállalat a biztonságos magyar közúti közlekedés elősegítése és támogatása, valamint a közlekedésben résztvevők baleseti kockázatának, és a közlekedési balesetek, halálesetek számának csökkentése érdekében működik együtt.

"A legjobb választás" - A Continental VanContact 4Season végzett a promobil abroncstesztjének élén

"A legjobb választás" - A Continental VanContact 4Season végzett a promobil abroncstesztjének élén „A telek egyre csak enyhülnek, az évszaknak megfelelő gumiabroncsokra váltás pedig egyre drágábbá és drágábbá válik” – ez a promobil szerkesztőségének véleménye, amellett, hogy szerintük számos jó oka lehet annak, hogy négyévszakos gumiabroncsokat használjunk téli és nyári gumik helyett.

Az elektromos meghajtású járműveknek speciális abroncsokra van szükségük

Az elektromos meghajtású járműveknek speciális abroncsokra van szükségük Az elektromos és hibrid meghajtású járművek nehezebbek, mint a hagyományos társaik, nagyobb nyomatékot gyakorolnak az útra induláskor, és ideális esetben működésük az utasok számára szinte teljesen zajtalan.

Rangos abroncstechnológiai díjjal jutalmazták a Continentalt az elektromos robottaxik abroncsának koncepciójáért

Rangos abroncstechnológiai díjjal jutalmazták a Continentalt az elektromos robottaxik abroncsának koncepciójáért European Rubber Journal (ERJ) által kiosztott „Journey to Automation” díj zsűrije a Continentalt választotta meg hat kategóriában az összesített győztesnek, valamint a rangos abroncstechnológiai díj nyertesének is. A brit szakmai folyóirat a jövőbeni elektromos mobilitási megoldásokat megcélzó Conti C.A.R.E. gumiabroncs-koncepciót díjazta.

Egy abroncs, ami még a legkülönlegesebb kihívásokkal is képes megbirkózni

Egy abroncs, ami még a legkülönlegesebb kihívásokkal is képes megbirkózni Continental az Extreme E autóverseny-sorozat alapító partnere és 2021-től prémium szponzora is. A technológiai vállalat fogja ellátni az összes elektromos versenyzőt gumiabroncsokkal a különösen szokatlan és rendkívül kemény futamokon.

A Lamborghini a Bridgestone-t választotta a Huracán STO szuperautó abroncsbeszállítójaként

A Lamborghini a Bridgestone-t választotta a Huracán STO szuperautó abroncsbeszállítójaként A Lamborghini a Bridgestone-t bízta meg a 2021-ben piacra kerülő Huracán STO szuperautója egyedi abroncsainak fejlesztésével.

Autózás télen

A téli autózás ugyanolyan örömteli lehet, mint a nyári; néhány szempont betartásával a hideg hónapokban épp olyan megbízható és biztonságosan üzemeltethető társunk lehet az autó, mint nyáron. A Magyar Gumiabroncs Szövetség (HTA) szakértői szerint még nem késő felkészülni a télre.

Davanti, prémium minőség elérhető áron

Davanti, prémium minőség elérhető áron Már két éve értékesítjük a Davanti cég gumiabroncsait, így hoztunk Önöknek egy kis összegzést, miért lehet érdemes egy itthon még annyira nem ismert gumiabroncsot feltenni az autónkra.

Royal Black, avagy könnyen hozzáférhető gumiabroncsok megfelelő tapadással

Royal Black, avagy könnyen hozzáférhető gumiabroncsok megfelelő tapadással A viszonylag alacsony áron beszerezhető Royal Black gumik vásárlása most azért is lehet igencsak remek ötlet, mivel a megvásárolt abroncsok mellé 2 év kátyúgaranciát kapunk. Ennek apropóján szedtünk össze néhány fontos tudnivalót a Royal Black gumikról.

Roadmarch, avagy kedvező ár-érték arányú gumik nagyobb autókra

Roadmarch, avagy kedvező ár-érték arányú gumik nagyobb autókra A Roadmarch egy itthon kevésbé ismert gumiabroncs márkának számít, holott a terepjárósoknak egy kimondottan előnyös megoldást jelent. Most megmutatjuk röviden, hogy milyen előnyei lehetnek a használatának.

Kingstar, ha kitűnő ár-érték arányú gumikat keres

Kingstar, ha kitűnő ár-érték arányú gumikat keres Megbízhatóság, megfizethető árért cserébe, vagyis kitűnő ár-érték arány. Pontosan erre számíthatunk a Kingstar gumik vásárlásával. No és persze 2 év kátyúgarancia, amit ajándékként kapunk.

bhpgumi.hu
kosar icon
Gumiabroncs WEBSHOP

tyre-test.org Gumiabroncs tesztek,
vélemények valós
felhasználóktól
tire icon tyre background

gumi-b2b.hu/platform Magyarország legnagyobb
gumiabroncs platformja
tire icon tyre background

Töltse le applikációnkat!

Google Play ikon
Google Play ikon