Cikkek

Davanti, kiváló teszteredmények és megbízható teljesítmény

Folyamatosan csökken a napi átlaghőmérséklet, végérvényesen elérkezett a nyári gumik télire cserélésének ideje. Ha még nem döntötte el milyen márkát válasszon az idei szezonra, figyelmébe ajánljuk a Davanti (jó ár érték arányú gumiabroncs gyártót) gyártót, a BHPgumi forgalmazásában.

Mire figyeljünk az őszi abroncscsere előtt? HTA sajtóközlemény

Ideje téli abroncsra váltani: időjárástól függően október közepén, végén érdemes gumiabroncsot cserélni gépjárművünkön. A hazai autótulajdonosok a Magyar Gumiabroncs Szövetség (HTA) tagjai által gyártott több tucat típusból válogathatnak, a kínálat zavarba ejtően nagy.

A Continental téli gumiabroncsa első helyet szerzett az AutoBild tesztjén

Nagyszabású téli gumiabroncs tesztet készített a német Auto Bild magazin (19/39 szám). Az újságírók a világ egyik legátfogóbb tesztjét valósították meg, ugyanis 53 féle abroncsot próbáltak ki.

General Tire abroncsokkal szerelik a legújabb BMW X5-öst

A Continental-csoporthoz tartozó General Tire szállítja első szerelésűként a gumiabroncsokat a legújabb BMW X5-öshöz.

Piros betűkkel robban be a köztudatba a General Tire legújabb gumiabroncsa

A General Tire tovább folytatja a termék-offenzíváját, a már régen várt Grabber X3 bevezetésével, amelyet most először a nagy keresletre való tekintettel oldalán piros betűs felirattal (SRL) értékesít.

Amikor a nagyok egyezségre lépnek: Közös vállalatot alapít a Continental, a Michelin és a Smag

Az új cég már 2019 utolsó negyedévében megkezdheti működését. Az együttműködés célja a természetes gumi iparág fenntarthatóbbá tétele.

Continental Mesterséges Intelligencia Fejlesztő Központ- Első "Professzionális Intelligencia az Autóiparban" (PIA) Nap

A belvárosi irodában megrendezett eseményen a projektben aktívan részt vevő hallgatók, egyetemi oktatók, a Continental munkatársai és vezetői egy kötetlen workshopon találkoztak, melynek programja során minden projekt- tag bemutatta az indulás óta eltelt 6 hónap eredményeit.

Komoly évfordulóhoz ért a biztonsági rendszer: 50 éves a Continental blokkolásgátló (ABS) fékrendszere

Kiváló volt a hangulat az 1969 őszén megrendezett IAA frankfurti autókiállításon. Az autóipar akkoriban virágzását élte, a Continental technológiai vállalat pedig egy igazi innovációval állt elő, elsőként a világon: az ITT-Teves bemutatta a MK I-et, az első blokkolásgátló fékrendszert (ABS).

Női versenypilóta fogja tesztelni az Extreme E gumiabroncsait

Sikeres svéd versenypilóta teszteli az Extreme E versenysorozatra kifejlesztett nagyteljesítményű abroncsokat, amelyeket a világon egyedülálló elektromos verseny SUV-okra fejlesztettek ki. Egy svéd pilóta, Mikaela Åhlin-Kottulinsky lesz a Continental új tesztpilótája, aki az Extreme E sorozatban futó elektromos SUV-okra fejlesztett nagyteljesítményű gumiabroncsokat fogja tesztelni.

Megérkezett a Continental legújabb ABS-generációja

Biztonság, irányíthatóság és optimális fékteljesítmény minden körülmény között - ez csak néhány azon jellemzők közül, amelyeket a sofőrök elvárnak a fékrendszerektől.

Automatizált járművet vet be a Continental az abroncsok tesztelésére

A Continental technológiai vállalat a Texas államban, Uvalde városában található tesztpályán indította útjára az első vezető nélküli abroncstesztelő autóját. A fejlesztés célja, hogy a tesztfolyamatok a lehető legnagyobb összhangban legyenek a valós használat során jelentkező kihívásokkal. A tesztjárművet a Continental Cruising Chaffeur rendszere vezérli, amelyet kifejezetten autópályán történő használatra fejlesztettek ki.

ADAC - Nem ajánlott a vegyes gumiabroncsok használata

Amikor egy gumiabroncs megsérül vagy elhasználódik, cserére van szükség. A legkifizetődőbb dolog ilyenkor az lenne, hacsak egy új gumiabroncsot vásárolnánk.

bhpgumi.hu
kosar icon
Gumiabroncs WEBSHOP

tyre-test.org Gumiabroncs tesztek,
vélemények valós
felhasználóktól
tire icon tyre background

gumi-b2b.hu/platform Magyarország legnagyobb
gumiabroncs platformja
tire icon tyre background

Töltse le applikációnkat!

Google Play ikon
Google Play ikon

Önnek ajánljuk