Cikkek

A Goodyear gyártó abroncsai az ADAC idei téli gumi tesztjein az első hét hely közül négyet megszereztek

A Goodyear gyártó abroncsai az ADAC idei téli gumi tesztjein az első hét hely közül négyet megszereztek Németországban az ADAC, Svájcban a TCS, Ausztriában pedig az ÖAMTC adja ki a téli abroncsok éves értékelésének eredményeit.

Újabb mérföldkő az európai elektromos autók töltésében

Újabb mérföldkő az európai elektromos autók töltésében A Bridgestone EMIA partnerkapcsolatra lép az EVBox Csoporttal, hogy bővítsék az elektromos járművek töltőinfrastruktúráját a kontinensen

Michelin CrossClimate 2, biztonság minden időben, egész évben

Michelin CrossClimate 2, biztonság minden időben, egész évben!Mert már az évszakok sem a régiek A klímaváltozás következtében egyre kiszámíthatatlanabbá válik időjárásunk, az évszakok közti határvonal eltűnik.

Defekt- és légmentes gumiabroncsot fejlesztett ki a Michelin

Defekt- és légmentes gumiabroncsot fejlesztett ki a Michelin Sajátos struktúrájú, gumitömlő nélküli abroncsokat fejleszt a Michelin. Az új termékek szinte egyáltalán nem lehetnek defektesek, kisebb környezeti terhelést jelentenek és az autók fogyasztását sem növelik.

A Continental tökéletesre fejlesztette a jövő járművének belterét

A Continental tökéletesre fejlesztette a jövő járművének belterét Vezetés, munkavégzés, kikapcsolódás – ez a három tevékenység egybe fog olvadni a jövő digitális, hálózatba kapcsolt és fenntartható járműveiben.

A Continental új sportabroncsa 42 változatban érhető el

A Continental új sportabroncsa 42 változatban érhető el A SportContact 7 a Continental új, nagy teljesítményű gumiabroncsa sportos járművek számára. Idén ősztől 19 és 23 coll közötti méretben összesen 42 változat lesz kapható, a termékcsalád a következő év folyamán tovább bővül.

Kétféle gumiabroncs zaj létezik, az abroncscímke pedig csak az egyiket minősíti

Kétféle gumiabroncs zaj létezik, az abroncscímke pedig csak az egyiket minősíti A zajszint az egyik legfontosabb tényező, amely befolyásolja a vezetési komfortot. A csendes elektromos autók népszerűségének növekedésével egyre több sofőr érdeklődik például a gumiabroncsok zaja iránt.

A Continental 2022-től lehetővé teszi az újrahasznosított PET palackok alkalmazását gumiabroncsgyártás során

A Continental 2022-től lehetővé teszi az újrahasznosított PET palackok alkalmazását gumiabroncsgyártás során A Continental 2022-től lehetővé teszi az újrahasznosított műanyagpalackokból származó újra feldolgozott poliészter használatát. Az új fenntartható poliészter fonalat mechanikus eljárással nyerik ki a polietilén-tereftalát (PET) palackokból, és a gumiabroncs szövetvázának kialakítása során fogják felhasználni.

Mesterséges intelligencia alapú gumiabroncs ajánló?

Mesterséges intelligencia alapú gumiabroncs ajánló? A BHPgumi innovatív szenzációja a mesterséges intelligencia gumiabroncs ajánló. Az egész világon újdonságnak számító alkalmazásunkat az Ügyfeleink vásárlás előtti döntéseinek megkönnyítésére hoztuk létre.

Melyek a legújabb téli gumi újdonságok a középkategóriás gumiabroncs márkák világából?

A Michelin és a Continental középkategóriás márkáinak újdonságai Amikor új abroncsot szeretnénk vásárolni, először fel kell tennünk magunknak a kérdést, hogy milyen vezetési szokásaink, és milyen gépjárművünk van, illetve milyen útviszonyok között használjuk az autónkat. Emellett persze azt is el kell döntenünk, hogy mennyit tudunk költeni az adott gumiabroncsra. Számos autós dönt a minőségi középkategóriás gyártmányok mellett, hiszen rendkívül tartós, megbízható márkák képviseltetik magukat ebben a szegmensben.

Continental AllSeasonContact, egy gumiabroncs, amely minden évszakban megállja a helyét!

Continental AllSeasonContact, egy gumiabroncs, amely minden évszakban megállja a helyét! A megfelelő gumiabroncs kiválasztása során visszatérő téma a négyévszakos abroncsok használata, amelyről mi is többször és hosszan értekeztünk már.

Continental téli és négyévszakos abroncs újdonságok

Continental téli és négyévszakos abroncs újdonságok A Continental téli és négyévszakos abroncsok az elmúlt években már bizonyították, hogy van helyük a legjobbak között, továbbá teljes mértékben hozzák azt a teljesítményt, amit egy prémium kategóriás abroncstól elvárhatunk.

bhpgumi.hu
kosar icon
Gumiabroncs WEBSHOP

tyre-test.org Gumiabroncs tesztek,
vélemények valós
felhasználóktól
tire icon tyre background

gumi-b2b.hu/platform Magyarország legnagyobb
gumiabroncs platformja
tire icon tyre background

Töltse le applikációnkat!

Google Play ikon
Google Play ikon