Cikkek

Legyártották a 15 milliomodik ContiSeal technológiával készült abroncsot

Legyártották a 15 milliomodik ContiSeal gumiabroncsot a Continental portugáliai üzemében. A német technológiai vállalat terméke egy olyan szériagyártású abroncs, amely speciális defekttömítéssel rendelkezik, ezért sérülés esetén eltömíti önmagát. A mérföldkőnek számító 15 milliomodik darab egy 255/45 R 19 méretű ContiSportContact 5 SUV abroncs lett, amely egy Volkswagenre került fel.

Automatizált járművet vet be a Continental az abroncsok tesztelésére

A Continental technológiai vállalat a Texas államban, Uvalde városában található tesztpályán indította útjára az első vezető nélküli abroncstesztelő autóját. A fejlesztés célja, hogy a tesztfolyamatok a lehető legnagyobb összhangban legyenek a valós használat során jelentkező kihívásokkal. A tesztjárművet a Continental Cruising Chaffeur rendszere vezérli, amelyet kifejezetten autópályán történő használatra fejlesztettek ki.

ADAC - Nem ajánlott a vegyes gumiabroncsok használata

Amikor egy gumiabroncs megsérül vagy elhasználódik, cserére van szükség. A legkifizetődőbb dolog ilyenkor az lenne, hacsak egy új gumiabroncsot vásárolnánk.

Bemutatták az Extreme E elektromos széria versenyjárművét

Az angliai Goodwood Sebesség Fesztiválon mutatkozott be a nagyközönség számára az Extreme E sorozat első versenyjárműve és vele együtt a szériához kifejlesztett Continental gumiabroncs is.

A Continental nyári abroncsát példamutatónak értékelte az AutoBild Allrad magazin

A német AutoBild Allrad magazin rangos értékelésén a Continental PremiumContactTM 6 a legmagasabb értékelést kapta a városi terepjárók tesztjén.

Egy kis odafigyeléssel megelőzhetők a nyári defektek A Continental megmutatja hogyan

A következő hetekben autósok ezrei indulnak útnak a népszerű üdülőhelyek felé. Az ORKF-OBB, a Continental és a Magyar Autóklub összegyűjtötte a legfontosabb tanácsokat a nyaralni induló autósok számára.

A Bridgestone innovatív abroncs technológiát vezet be - Enliten abroncs technológia a környezettudatosság jegyében

Kifejezetten újszerű gumiabroncs technológiát fejlesztett ki és vezet be a Bridgestone.

Nyári szabadság autóval

Indulás előtt ellenőrizzük a gumiabroncsnyomást és az abroncsok állapotát!

BHPgumi független szervizeinek bemutatása - Avagy Ön tudja már hol szerelteti fel az idei nyári abroncs garnitúrát?

“Tavasz van, tavasz van, gyönyörű tavasz”! A napi átlaghőmérséklet +7 fok felé emelkedik. Ez pedig nem jelent mást, mint hogy lassan ideje a téli gumit nyárira cserélni. Na de hol szereltessük át a friss, ropogós abroncs garnitúrát, amit a BHPgumitól vásároltunk?

Jó évet zárt az európai gumiabroncs ipar

Az Európai Gumiabroncs- és Gumigyártók Szövetsége (ETRMA) a napokban hozta nyilvánosságra a tagok 2018-ra vonatkozó értékesítési adatait.

Magyarország abroncsország? A 2018-as értékesítési adatok ezt bizonyítják

A Magyar Gumiabroncs Szövetség nyilvánosságra hozott adatai szerint minden eddiginél több gumiabroncsot értékesítettek Magyarországon a gyártói képviseletek a gumiabroncs nagy- és kiskereskedőknek, ami 9,7%-os növekedést jelent az előző évhez képest.

A gumiabroncsok hangtompító technológiája - Pirelli-

A PNCS 25%-kal csökkenti a gumiabroncs közúti zaját A PNCS (zajcsökkentő rendszer) a Pirelli innovatív megoldása a gumiabroncsok belsejében lévő levegő rezgései által okozott zaj csillapítására.

bhpgumi.hu
kosar icon
Gumiabroncs WEBSHOP

tyre-test.org Gumiabroncs tesztek,
vélemények valós
felhasználóktól
tire icon tyre background

gumi-b2b.hu/platform Magyarország legnagyobb
gumiabroncs platformja
tire icon tyre background

Töltse le applikációnkat!

Google Play ikon
Google Play ikon

Önnek ajánljuk