Cikkek

Kiváló minősítést kapott az új Bridgestone téli abroncs az autós szaklapok tesztjein

„Legyen az út akár vizes, akár havas vagy jeges, az új Bridgestone Blizzak LM005 abronccsal minden autós felkészülten várhatja a hideg évszakot.” Ezt az LM005 abroncsot kiválónak értékelő AutoBild, az Auto Motor und Sport és a Firmenauto által végzett legutóbbi téli gumi tesztek is megerősítik, illetve legutóbb az Autónavigátor tesztje alapján is az összesítésben első helyet ért el. Ezen felül a Bridgestone megkapta a Téli Gumi 2019/20-as kategóriában "Az Év Gyártója" címet is az Auto Bild Magazintól a "legjobb fékezési teljesítmény eléréséért havas, száraz és nedves úton".

Új elnök a Magyar Gumiabroncs Szövetség (HTA) élén

Tokaji Vilmos váltotta a hazai gumiabroncs-gyártók szakmai szövetségének (HTA) elnöki székében Hunyadi Szabolcsot, aki továbbra is az elnökség tagja maradt. Az új elnök, elődeihez hasonlóan a jövőben is kiemelt feladatként kezeli a hét hazai gumiabroncs-gyártó céget tömörítő szakmai érdekvédelmi szövetség tudásmegosztó szerepét a gumiabronccsal és a biztonságos közlekedéssel kapcsolatban.

Öntömítő abroncsokat kap a Volkswagen ID.3

A Continental gumiabroncsait választotta a Volkswagen első szerelésűként legújabb elektromos modelljéhez, az ID.3-as hoz. A német autógyártó választása 18 és 19 colos méretben esett a Continental gumiabroncsaira. Így a zéró károsanyag-kibocsátású ID.3 a jövőben EcoContact6 nyári, illetve WinterContact TS 850P téli gumiabroncsokkal kerülhet a vásárlókhoz.

Brit elismerés a General Tire off-road abroncsának

Azon autótulajdonsok számára, akik gyakran közlekednek rendkívül viszontagságos, sáros terepen, nem kérdés, hogy nagy vonóerő átadási képességekkel rendelkező MT-abroncsokat használjanak.

A Continental négyévszakos abroncsa bizonyult a legjobbnak az AutoExpress tesztjén

A brit AutoExpress magazin nemrég kilenc különböző négyévszakos gumiabroncsot tesztelt a népszerű 205/55 R 16 méretben, tipikus téli, valamint nyári útviszonyok között.

Ezek lehetnek a jövő gumiabroncsai a Continental szerint

A világ egyik vezető autóipari beszállítójának legújabb koncepciója a C.A.R.E nevet viseli. A különleges abroncstechnológiai elgondolás elnevezése a Connected („összekapcsolt), Autonomus („automatikus”), Reliable („Megbízható), Electrified („Elektromos”) angol szavak kezdőbetűiből született meg.

Davanti, kiváló teszteredmények és megbízható teljesítmény

Folyamatosan csökken a napi átlaghőmérséklet, végérvényesen elérkezett a nyári gumik télire cserélésének ideje. Ha még nem döntötte el milyen márkát válasszon az idei szezonra, figyelmébe ajánljuk a Davanti (jó ár érték arányú gumiabroncs gyártót) gyártót, a BHPgumi forgalmazásában.

Mire figyeljünk az őszi abroncscsere előtt? HTA sajtóközlemény

Ideje téli abroncsra váltani: időjárástól függően október közepén, végén érdemes gumiabroncsot cserélni gépjárművünkön. A hazai autótulajdonosok a Magyar Gumiabroncs Szövetség (HTA) tagjai által gyártott több tucat típusból válogathatnak, a kínálat zavarba ejtően nagy.

A Continental téli gumiabroncsa első helyet szerzett az AutoBild tesztjén

Nagyszabású téli gumiabroncs tesztet készített a német Auto Bild magazin (19/39 szám). Az újságírók a világ egyik legátfogóbb tesztjét valósították meg, ugyanis 53 féle abroncsot próbáltak ki.

General Tire abroncsokkal szerelik a legújabb BMW X5-öst

A Continental-csoporthoz tartozó General Tire szállítja első szerelésűként a gumiabroncsokat a legújabb BMW X5-öshöz.

Piros betűkkel robban be a köztudatba a General Tire legújabb gumiabroncsa

A General Tire tovább folytatja a termék-offenzíváját, a már régen várt Grabber X3 bevezetésével, amelyet most először a nagy keresletre való tekintettel oldalán piros betűs felirattal (SRL) értékesít.

Amikor a nagyok egyezségre lépnek: Közös vállalatot alapít a Continental, a Michelin és a Smag

Az új cég már 2019 utolsó negyedévében megkezdheti működését. Az együttműködés célja a természetes gumi iparág fenntarthatóbbá tétele.

bhpgumi.hu
kosar icon
Gumiabroncs WEBSHOP

tyre-test.org Gumiabroncs tesztek,
vélemények valós
felhasználóktól
tire icon tyre background

gumi-b2b.hu/platform Magyarország legnagyobb
gumiabroncs platformja
tire icon tyre background

Töltse le applikációnkat!

Google Play ikon
Google Play ikon

Önnek ajánljuk