Cikkek

A Michelin első gumiabroncs-újrahasznosító üzeme

A Michelin első gumiabroncs-újrahasznosító üzeme A Michelin megkezdi első gumiabroncs-újrahasznosító üzemének építését a svéd Enviro vállalattal közösen, amely szabadalmaztatott technológiát fejlesztett ki a korom, az olaj, az acél és a gázok kinyerésére a már nem használható gumiabroncsokból.

Az AutoBild a Bridgestone-nak ítélte a 2021-es ‘‘Év gyártója” címet nyári gumiabroncs kategóriában

Az AutoBild a Bridgestone-nak ítélte a 2021-es ‘‘Év gyártója” címet nyári gumiabroncs kategóriában Az abroncsgyártó két prémium terméke is kimagasló eredményekkel zárt a német autóklub és a neves magazinok idei nyári abroncs tesztjein. A Bridgestone Potenza Sport és Turanza T005 abroncsok több teszten is dobogós helyezést értek el száraz és nedves körülmények között.

Kimagasló eredményt ért el a Continental a vezető autóklubok 2021-es nyári gumiabroncs tesztjén

Kimagasló eredményt ért el a Continental a vezető autóklubok 2021-es nyári gumiabroncs tesztjén A Continental PremiumContact 6 két előkelő értékelést is szerzett az ADAC német autóklub, valamint az osztrák ÖAMTC és a svájci TCS által lebonyolított, legfrissebb összehasonlító nyári gumiabroncs teszten (www.adac.de, www.oeamtc.at, www.tcs.ch).

Az elmúlt évben kimagasló mértékben nőtt a privát közlekedés jelentősége

Az elmúlt évben kimagasló mértékben nőtt a privát közlekedés jelentősége Continental Mobilitási Tanulmány 2020 A privát közlekedés jelentősége nagyot erősödött a koronavírus-járvány hatására, mivel a másokkal történő érintkezés csökkentése érdekében sokan a saját autójukkal való utazást választják.

Kiválóan vizsgázott a Continental a vezető autóklubok 2021-es nyári gumiabroncs tesztjén

Kiválóan vizsgázott a Continental a vezető autóklubok 2021-es nyári gumiabroncs tesztjén 2021 február végén megérkeztek az idei év nagy nyári gumiabroncs tesztjei, amelyeken a Continental gyártó ezúttal is kiválóan szerepelt.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5, az ultra nagy teljesítményű nyári gumiabroncs, amely két tesztgyőzelemmel indította az idei nyári szezont!

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5, az ultra nagy teljesítményű nyári gumiabroncs, amely két tesztgyőzelemmel indította az idei nyári szezont! Rangos elismerést kapott a Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 abroncs a nedves és száraz utakon egyaránt maximális hatékonysággal nyújtott kiegyensúlyozott, kiváló teljesítményéért.

Az Auto Bild magazin a Goodyear EfficientGrip 2 SUV-ot nyilvánítja a teszt nyertesének

Az Auto Bild magazin a Goodyear EfficientGrip 2 SUV-ot nyilvánítja a teszt nyertesének Németország piacvezető magazinja, az Auto Bild kiemelten méltatta az új Goodyear SUV abroncsokat. A dicséretre a mintázat rá is szolgált, az EfficientGrip 2 SUV egy mélyreható teszten tíz márkával szemben aratott diadalt.

MICHELIN E·PRIMACY, az ökotudatos és tartós nyári gumi

MICHELIN E·PRIMACY, az ökotudatos és tartós nyári gumi A Michelin megalkotta a nyári gumik új, környezettudatos generációját, az E-Primacy-t! Csökkentse az üzemanyag-fogyasztást, a CO2-kibocsátást és a kibővített elektromos akkumulátor fogyasztását, a hosszú távra tervezett, magas futásteljesítményt szavatoló, környezetbarát MICHELIN E · PRIMACY abronccsal!

Michelin CrossClimate 2+

MICHELIN® CrossClimate®2+ A Michelin új négyévszakos gumiabroncs mintázattal jelentkezik idén, a Michelin CrossClimate 2+-szal. A mintázat a korábbi CrossClimate 2 (Európa legkelendőbb allseason gumiabroncsa) továbbgondolt, tökéletesített változata.

Európa legnagyobb autós szövetsége a Goodyear EfficientGrip Performance 2-t a legjobb futásteljesítményű gumiabroncsnak minősítette

Európa legnagyobb autós szövetsége a Goodyear EfficientGrip Performance 2-t a legjobb futásteljesítményű gumiabroncsnak minősítette Európa legnagyobb autós szövetsége, az ADAC kihirdette a nagy teljesítményű gumiabroncsok intenzív tartóssági, azaz a várható élettartamra vonatkozó tesztjének eredményeit.

Új gumiabroncs címke szabályozás az Európai Unióban

Új gumiabroncs címke szabályozás az Európai Unióban Hogyan történik mindez a Continental vonatkozásában? Az Európai Unió arra törekszik, hogy 2050-re csökkentse az üvegházhatást okozó gázok kibocsátását, vagyis minél több zöld megoldást hozzon létre.

Az ORFK-OBB és a Continental együttműködést köt a biztonságos közlekedésért

Az ORFK-OBB és a Continental együttműködést köt a biztonságos közlekedésért Az ORFK-OBB és a prémium gumiabroncsokat gyártó technológiai vállalat a biztonságos magyar közúti közlekedés elősegítése és támogatása, valamint a közlekedésben résztvevők baleseti kockázatának, és a közlekedési balesetek, halálesetek számának csökkentése érdekében működik együtt.

bhpgumi.hu
kosar icon
Gumiabroncs WEBSHOP

tyre-test.org Gumiabroncs tesztek,
vélemények valós
felhasználóktól
tire icon tyre background

gumi-b2b.hu/platform Magyarország legnagyobb
gumiabroncs platformja
tire icon tyre background

Töltse le applikációnkat!

Google Play ikon
Google Play ikon