Cikkek

Autózás télen

A téli autózás ugyanolyan örömteli lehet, mint a nyári; néhány szempont betartásával a hideg hónapokban épp olyan megbízható és biztonságosan üzemeltethető társunk lehet az autó, mint nyáron. A Magyar Gumiabroncs Szövetség (HTA) szakértői szerint még nem késő felkészülni a télre.

Davanti, prémium minőség elérhető áron

Davanti, prémium minőség elérhető áron Már két éve értékesítjük a Davanti cég gumiabroncsait, így hoztunk Önöknek egy kis összegzést, miért lehet érdemes egy itthon még annyira nem ismert gumiabroncsot feltenni az autónkra.

Royal Black, avagy könnyen hozzáférhető gumiabroncsok megfelelő tapadással

Royal Black, avagy könnyen hozzáférhető gumiabroncsok megfelelő tapadással A viszonylag alacsony áron beszerezhető Royal Black gumik vásárlása most azért is lehet igencsak remek ötlet, mivel a megvásárolt abroncsok mellé 2 év kátyúgaranciát kapunk. Ennek apropóján szedtünk össze néhány fontos tudnivalót a Royal Black gumikról.

Roadmarch, avagy kedvező ár-érték arányú gumik nagyobb autókra

Roadmarch, avagy kedvező ár-érték arányú gumik nagyobb autókra A Roadmarch egy itthon kevésbé ismert gumiabroncs márkának számít, holott a terepjárósoknak egy kimondottan előnyös megoldást jelent. Most megmutatjuk röviden, hogy milyen előnyei lehetnek a használatának.

Kingstar, ha kitűnő ár-érték arányú gumikat keres

Kingstar, ha kitűnő ár-érték arányú gumikat keres Megbízhatóság, megfizethető árért cserébe, vagyis kitűnő ár-érték arány. Pontosan erre számíthatunk a Kingstar gumik vásárlásával. No és persze 2 év kátyúgarancia, amit ajándékként kapunk.

Olcsóbbak az abroncsok online?

Olcsóbbak az abroncsok online? Az autózás nem olcsó tevékenység, de amikor új gumikat vásárolunk, könnyen felkúszhatnak a költségek az egekbe, különösen, ha egész garnitúrát cserélünk. Hova forduljon, ha olcsó gumikat szeretne vásárolni?

Mit kell ellenőriznie, mielőtt belevág a gumiabroncs vásárlásba?

Mit kell ellenőriznie, mielőtt belevág a gumiabroncs vásárlásba? Az olcsóbb gumiabroncsok vásárlása hatással lehet azok minőségére. Ez a cikk elmagyarázza, hogy a fogyasztókat miért ne csak az ár vezérelje.

Michelin téli gumik: hagyja, hogy a Michelin segítsen megtalálni Önnek az SUV téli gumiabroncsokat

Michelin téli gumik: hagyja, hogy a Michelin segítsen megtalálni Önnek az SUV téli gumiabroncsokat A téli gumiabroncsok alapjaitól és azok megválasztásának módjától kezdve az alternatíváikig ez egy rövid, de átfogó áttekintés a téli abroncsok vásárlásakor figyelembe veendő legfontosabb tudnivalókról.

Honnan lehet tudni, hogy melyik a jó téli gumi?

Honnan lehet tudni, hogy melyik a jó téli gumi? A téli abroncs jelölések segítenek eligazodni a téli gumi választékban. Vajon mi a különbség a M+S és a 3PMSF jelölésű abroncsok között? Olvassa el tanácsainkat, és találja meg a legmegfelelőbb megoldást!

Nyári, téli és négyévszakos gumiabroncsok: milyen típusú abroncsok kaphatók?

Nyári, téli és négyévszakos gumiabroncsok: milyen típusú abroncsok kaphatók? Nyári gumi? Négyévszakos abroncs? Téli gumiabroncs? Az abroncsokra vontakozó szakkifejezések nem annyira egyértelműek, így a megfelelő típusú abroncs kiválasztása sokszor nehéz feladatnak bizonyul.

Milyen abroncs a négyévszakos abroncs?

Milyen abroncs a négyévszakos abroncs? Négyévszakos vagy egész évben használható abroncs, ahogy a neve is mondja, az ilyen abroncsot egész évben lehet használni. Vagyis….majdnem egész évben.De pontosan milyen abroncs a négyévszakos?

Hogyan válasszunk téli gumiabroncsot?

Hogyan válasszunk téli gumiabroncsot? Melyik a legbiztonságosabb téli abroncs? Hasznos tanácsok a Michelintől: az Önnek leginkább megfelelő téli abroncs kiválasztásához több tényezőt is figyelembe kell vennie

bhpgumi.hu
kosar icon
Gumiabroncs WEBSHOP

tyre-test.org Gumiabroncs tesztek,
vélemények valós
felhasználóktól
tire icon tyre background

gumi-b2b.hu/platform Magyarország legnagyobb
gumiabroncs platformja
tire icon tyre background

Töltse le applikációnkat!

Google Play ikon
Google Play ikon

Önnek ajánljuk