Bridgestone Drive Guard- a rozsdás szög sem állítja meg

Tóth Dorottya

Az innovatív Bridgestone DriveGuard technológiával megőrizheti az irányítást egy defekt után, és biztonságosan továbbhaladhat 80 km-t akár 80 km/h órával, amíg biztonságosan meg nem tudja javítani vagy ki nem tudja cserélni abroncsát. A tokiói székhelyű Birdgestone gyártja a legtöbb gumiabroncsot a világon. A prémium minőséget a japán mérnöki professzionalizmus és precizitás garantálja. A Bridgestone gumiabroncsok 4 kontinens 57 gyárában készülnek többek között Tatabányán is. A világ gumiabroncs eladási piacának 51%-át képviseli. A gyártó a legújabb innovációjánál figyelembe vette a megannyi lehetőséget, ami országúti és városi autózás közben az úton szétszóródva kiszúrhatja a gumit.

    Cuprinsul:

  1. A Bridgestone viszont megálmodta, hogy hogyan kerülhető el a szerencsétlenség.

Az éles, szúrós tárgyak átlyukaszthatják az abroncsot, melynek következtében egy pillanat alatt elszökik a légnyomás. Ami pedig ezt követően történik, az az egyik legrosszabb közlekedési rémálom, ahol a jármű sérülése még a legenyhébb verzió.

bridgestone

A Bridgestone viszont megálmodta, hogy hogyan kerülhető el a szerencsétlenség.

Megalkotta a DriveGuard run-flat biztonsági személyautó abroncsot, ami nem mellesleg tavasszal innovációs díjat nyert az esseni Reifen 2016 Abroncsszalonon. A szakmai zsűri a díjkiosztón hangsúlyozta, hogy a DriveGuard ugyanolyan utazási komfortot nyújt, mint a hagyományos gyártmányok, és a vizes úton való viselkedése sem marad el a többitől. A forradalmasító Bridgestone DriveGuard technológia lehetővé teszi, hogy fenntartsák az irányítást a defekt után. Biztonságosan folytathatja útját akár 50 mérföldön (80km-en) keresztül is, amíg megjavítják vagy kicserélik a gumiabroncsot.

Bridgestone DriveGuard gumik besorolása a legmagasabb nedves tapadást és rövid fékutat jelzik. "A" jelölése és alacsony zajszintje is példaértékű. Úgy tervezték, hogy bármely személygépkocsi abroncsnyomás-ellenőrző rendszer(TPMS)-hez tökéletesen alkalmas. Ha a jelző a műszerfalon kigyullad, nyugodtan folytathatja útját akár 80 km-en keresztül is veszélytelenül. Így hát a Bridgestone DriveGuard ideális társ bármilyen helyzet merül fel az úton. A gyártó által szabadalmaztatott technika jóvoltából, az új high-tech hűtőborda kialakításával, lehetővé teszi a Bridgestone DriveGuard gumik hő-újraelosztását és súrlódását a defekt után. Így folyamatosan haladhat vele tovább mire teljesen elveszti a légnyomást.

Bármi legyen is a defektet kiváltó ok, a Bridgestone DriveGuard nem hagyja Önt cserben! Megbízható minden típusú defektnél, ami egy sofőrt érhet az úton. Nem számít, hogy egy éles üvegdarab-szelet külső széle, vagy egy hegyes köröm áthatol a központi futófelületen. Sőt! A gumigyártó bemutatta, hogy a DriveGuard akkor is megtehet 80 kilométert akár 80 kilométeres sebességgel is, ha egy olimpikon íjász belelő egy acélhegyű vesszőt.

bridgestone2

Az erősített oldalfal és a hőálló gumikeverék a titok nyitja. A lövéstől ugyan kiszökött az összes levegő, vagyis belül nulla lett a légnyomás, de az erősített oldalfal nem hagyja lelapulni az abroncsot.

Innen érhetőek el a legújabb Bridgestone abroncsok: http://bhpgumi.hu/search/bridgestone

bhpgumi.hu
kosar icon
Gumiabroncs WEBSHOP

tyre-test.org Gumiabroncs tesztek,
vélemények valós
felhasználóktól
tire icon tyre background

gumi-b2b.hu/platform Magyarország legnagyobb
gumiabroncs platformja
tire icon tyre background

Töltse le applikációnkat!

Google Play ikon
Google Play ikon