Kiváló Firestone nyári gumiabroncsok

Tóth Dorottya

A Firestone gumiabroncsokat a kiváló minőségük mellett, az abszolút elérhető, olcsóbb áruk teszi nagyon kedveltté a vásárlók körében. A vállalat közleménye szerint a hétköznapi autósoknak szánják a Roadhawk mintázatot, és a Vanhawk 2-őt pedig a dolgos mindennapokra. A cég 1900-ban Nashvilleben, az Egyesült Államokban alapított gumiabroncs gyártó. 1988 óta a japán Bridgestone csoport tagja. Ezáltal nem csak az amerikai, de az európai piacon is sikeresen érvényesül középkategóriában. A kiváló minőség mellett az abszolút elérhető, olcsóbb ára teszi nagyon kedveltté a vásárlók körében. A vállalat közleménye szerint a hétköznapi autósoknak szánják a Roadhawk mintázatot, és a Vanhawk 2-őt pedig a dolgos mindennapokra.

    Cuprinsul:

  1. Firestone Roadhawk

Firestone Roadhawk

Ezen abroncs tartós teljesítményre készült, személygépkocsikhoz. Tudjuk, hogy a teljesítmény az élettartam során csökken – a reakcióidőtől egészen a tényleges képességig. A Firestone Roadhawk gumiabroncs olyan körülmények közt is megőrzi teljesítményjellemzőit, ahol a nedves út, a nagy forgalom, a hirtelen fékezés és az autópálya-tempó is a napi rutin része. Ez azt jelenti, hogy gumiabroncsaira azok teljes élettartama során biztosan számíthat.

firestone-roadhawk[1]

• Kategóriájának legjobb tapadása nedves úton

• Kategóriájában a legjobb fékezés száraz úton

• A hosszabban tartó teljesítményre készült

Firestone Vanhawk 2

Ez a gumiabroncs elvégzi a dolgát! Kisteher-gépjárművekhez tervezték és kiváló értékeléseket kapott kategóriájában az abroncs az idei ADAC-teszten. Kiváló nedves útfelületen nyújtott irányíthatóságával és továbbfejlesztett üzemanyag-gazdaságosságával arra termett, hogy újra és újra teljesítsen. Elvégzi a munkát időben, és a költségkereten belül.

vanhawk2

• Kimagasló üzemanyag-takarékosság, gördülési  ellenállás és kezelhetőség nedves úton

• Robusztus felépítésével és hosszú élettartamával arra  termett, hogy folyamatosan teljesítsen

• A teljes fenntartási költség versenyképessége  további előnyöket kínál

A Firestone elsősorban Európában végzi a gyártómunkát. Az abroncsai mind nyári, mind téli kivitelben az amerikai versenysportokból már jól ismertek. Viszont Európában megtalálhatók gyári első-szerelésben népszerű autó modelleken is. Amikor a Bridgestone felvásárolta a Firestone-t, a cég az USA második legnagyobb gumiabroncs-gyártója volt. A vállalat ezzel az egyesüléssel valódi globális vállalat óriássá alakult.

Itt érhetőek el a gyártó idei nyári gumiabroncsai: http://bhpgumi.hu/autogumi/nyari-gumi/firestone-nyarigumi

bhpgumi.hu
kosar icon
Gumiabroncs WEBSHOP

tyre-test.org Gumiabroncs tesztek,
vélemények valós
felhasználóktól
tire icon tyre background

gumi-b2b.hu/platform Magyarország legnagyobb
gumiabroncs platformja
tire icon tyre background

Töltse le applikációnkat!

Google Play ikon
Google Play ikon