Idén ünnepli 40. születésnapját a Yokohama ADVAN

Tóth Dorottya

A YOKOHAMA új logóval ünnepli az “ADVAN” 40. születésnapját

Tavaly volt 100 éves a a YOKOHAMA Rubber, idén pedig egy újabb születésnapot ünnepelnek, mégpedig az ADVAN 40. évfordulóját! A gumiabroncs gyártó története 1917-re nyúlik vissza, amikor is Yokohama Cable Manufacturing és BF Goodrich egyesültek. A vállalat székhelye Tokióban van, Japánban. 1969-ben a cég kibővült, az Egyesült Államokban is lett két telephelye Virginiában és Mississippiben, hatalmas felvevőpiacnak örvend azóta is.

    Tartalomjegyzék:

  1. A YOKOHAMA új logóval ünnepli az “ADVAN” 40. születésnapját

Yokohamaadvan1_grande

Az "ADVAN" 1978-ban született, kezdeti szériája, az "ADVAN HF" volt az első sportos forgásirányos gumiabroncs Japánban. Az évek során számos innovatív terméket dobtak piacra ADVAN név alatt, ilyen volt például az 1981-es "ADVAN HF Type D".

advan

2005 óta a Yokohama Rubber stratégiájának részeként az ADVAN márkát a vállalat globális zászlóshajójává emelte. A márka használata a japán és külföldi motorsportban nagyban hozzájárult a YOKOHAMA márkatudatosságának növeléséhez. Például az "ADVAN" 2006 óta 12 egymást követő évben volt a FIA World Touring Car Championship (WTCC) hivatalos gumiabroncsa, 2016-ban pedig a japán SUPER FORMULA bajnokság hivatalos abroncsa lett.

Az ADVAN mintázat számos abroncsteszten is diadalmaskodott és aratott fölényes győzelmet

A közelmúltban, a francia „Motorsport” magazin tesztjén győzedelmeskedő YOKOHAMA ADVAN Sport V105 képességeit ismét egy összehasonlító abroncsteszt keretében vizsgálták, ezúttal az angol Evo Magazin szervezésében, amelyen összetettben az előkelő második helyet érdemelte ki, míg a nedves tapadás terén a legjobb eredményt érte el. Az ADVAN Sport V105 2013-tól elérhető a YOKOHAMA kínálatában, a korábban számos sikert elkönyvelő V103 utódaként. Tervezése során a mérnökök a versenysportból szerzett tapasztalatokra hagyatkoztak, az eredményt pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy az abroncsot már több prémium autógyártó olyan modelljein, mint az Audi RS6, RS7 vagy a Mercedes-Benz CLS és S-osztály gyári elsőszerelt abroncsként alkalmazza.

A YOKOHAMA új logóval ünnepli az “ADVAN” 40. születésnapját

advan logo

Az új logót januártól kezdve, a 2018-as év folyamán használja a cég, amellyeel kifejezi háláját azon embereknek szerte a világon, akik segítettek abban, hogy az "ADVAN" egy olyan prémium gumiabroncs márkává váljon, amelyet több mint 40 éve szeretnek és megelégedettséggel használnak autóvezetők normál városi utcákon, kanyargós országutakon, saras terepen és autóversenyeken egyaránt.

Az "ADVAN" márka család ma már számos különböző gumiabroncsot tartalmaz, amelyeket nagy teljesítményű prémium autók, sportkocsik, a luxus szedánok, SUV-k és kompaktok széles skálájánál alkalmaznak a világ vezető autógyártói.

új advan

Az “ADVAN" gumiabroncsok műszaki kiválósága elismerést nyert a világ számos vezető prémium autójának használatánál, hozzájárulva ezzel a globális növekedéshez, így a márka a YOKOHAMA gumiabroncsok kiváló teljesítményét és minőségét jelképezi.

A legjobb Yokohama nyári gumiabroncsok innen érhetők el.

bhpgumi.hu
kosar icon
Gumiabroncs WEBSHOP

tyre-test.org Gumiabroncs tesztek,
vélemények valós
felhasználóktól
tire icon tyre background

gumi-b2b.hu/platform Magyarország legnagyobb
gumiabroncs platformja
tire icon tyre background

Töltse le applikációnkat!

Google Play ikon
Google Play ikon