A Falken Tire és a Liverpool FC közös videója

Tóth Dorottya

A Falken Tire évtizedeken keresztül a japán Sumitomo Rubber Industries (SRI) tulajdonában álló személygépjármű, kis- és nagy tehergépjármű gumiabroncsok forgalmazója volt. 1983-ban alapították a vállalatot Japánban, majd 1988-ban mutatkoztak be az európai és észak-amerikai piacon. A cég az ezredfordulót követően önálló márkává nőtte ki magát, (bár továbbra is a Sumitomo Rubber Industries leányvállalata) azóta elsősorban az UHP (ultra high performance= kimagaslóan nagy teljesítményű) gumiabroncsok gyártására és a motorsportok támogatására összpontosít.

A gyártó folyamatos részvétele a versenysportban a biztosítéka annak, hogy a fejlesztés sohasem áll meg, és a Falken gumiabroncsok mindig a legkorszerűbb technológiával rendelkeznek. A gyár kiemelkedő eredményeket ért el az utóbbi években az anyagösszetétel fejlesztése terén, ennek köszönhetően energiatakarékos és magas teljesítményű abroncsai számos tesztben nyertek el előkelő helyezést.

falken-logo

“ON THE PULSE”

  • Mindig naprakészen-

A Falken Tire a nemzetközi sportesemények középpontjában áll,  2018 májusában a Liverpool FC-vel közös videót adtak ki. A gumiabroncs gyártó a Liverpool FC hivatalos partnere. A több éves szerződéssel a Falken fémjelzi a csapat mezét, lehetőségük van a stadion-márkázására, és az egyéb promóciós jogok élvezésére. Beleértve a játékosokhoz való hozzáférést is, akiken keresztül széles tömegeket képesek megszólítani. Billy Hogan, a Liverpool Football Club kereskedelmi ügyvezetője és igazgatója a partnerséggel kapcsolatban elmondta: "Büszkék vagyunk arra, hogy a Falken Tire-rel léptünk partnerségre. A Falken kimagasló együttműködést mutat felénk, és az abroncsgyártás során bizonyított értékeit és teljesítményét képviseli a csapat szponzorálásakor is. Nagyon várom, hogy a továbbiakban is együtt dolgozhassunk ezen a partnerségen."

Satoru Yamamoto, a Sumitomo Rubber Industries ügyvezető igazgatója és vezérigazgatója elmondta: "Örülünk, hogy partnereink révén olyan labdarúgó klubbal találkozhatunk, mint a Liverpool FC. Mindketten hiszünk egy izgalmas jövőben, és rendkívül várom a közös munkát, hogy közösen megtaláljuk és jutalmazzuk ügyfeleinket. Örömmel erősítjük meg a labdarúgás támogatásával kapcsolatos elkötelezettségünket is, ahogyan azt korábban is tettük, miközben folyamatosan a globális stratégiánkra építünk.”

maxresdefault

A Falken Tire 2018 májusában nagyszabású kampányt indított az LFC első csapatának, Alex Oxlade-Chamberlainnak, Dominic Solanke-nak, Trent Alexander-Arnoldnak és Joe Gomeznek. A játékosok segítenek életre kelteni az “On the Pulse” életérzést egy egyedi dal létrehozásával.

Liverpool1

Falken-Tyres-has-captured-the-heartbeat-of-Liverpool-Football-Club-800x539

A legjobb Falken gumiabroncsok a BHPgumi kínálatából.

bhpgumi.hu
kosar icon
Gumiabroncs WEBSHOP

tyre-test.org Gumiabroncs tesztek,
vélemények valós
felhasználóktól
tire icon tyre background

gumi-b2b.hu/platform Magyarország legnagyobb
gumiabroncs platformja
tire icon tyre background

Töltse le applikációnkat!

Google Play ikon
Google Play ikon

Önnek ajánljuk