Téli gumi nyáron kedvező áron

Tóth Dorottya

Mikor érdemes téli gumit vásárolni? Még javában tombol a nyári hőség, mégis érdemes elkezdeni a téli gumik után nézelődni. Ugyanis aki előre gondolkodik, az igazán kedvező áron juthat téli abroncs szériához. Az elv a kereskedelem egyéb területeihez hasonlóképpen működik, téli-nyári idények előtt és után jóval jutányosabban lehet a szezonális termékeket megvásárolni.

teli gumi akcio

Mindenki a lehető legolcsóbb téli gumit szeretné megvenni, de ez esetben nagyon fontos, hogy az alacsony ár mellé kifogástalan minőséget is kapjunk, mert a biztonságunk múlik rajta. A különböző tesztek nagy segítséget jelentenek a döntés meghozatalában (ADAC, Autobild), mert átfogó képet kaphatunk, hogy mely gyártók termékeiben bízhatunk meg.

A téli gumiabroncsok árának vizsgálata összetett dolog, nem csupán abban nyilvánul meg, hogy a vásárlás alkalmából mekkora összeget hagyunk a kereskedésben. Használat közben térül meg a ráfordított pénz, hiszen a téli útviszonyok között számos kellemetlenség, koccanás, baleset leselkedik ránk, amelyek elkerülhetők egy jól megválasztott téli abronccsal.

A gumiabroncsok árán lehet spórolni nem csak a szezon előtti akciók során, hanem úgy is, hogy a gazdaságosabb kategóriák gyártói közül válogatunk. A téli gumiabroncsok mennyiségén viszont nem érdemes spórolni. Nem pusztán balesetveszélyes vállalkozás, ha a hajtott tengelyre kerül csak téli gumi, de kijelenthetjük, hogy tilos is. Az nem jelent megoldást, hogy az egyik tengelyen van tapadás, a másikon nincs. Pláne hibás nézet, hogy a hajtott kerék tapadása a fontosabb, hiszen az autó kormányozhatósága az elsődleges szempont! A hátsó tengely tapadása legalább olyan lényeges szempont, mint az elsőé, hiszen az autó iránytartását az határozza meg.

stopping

A megfizethető téli gumi a legjobb webáruházaknak (https://bhpgumi.hu/)és egyéb kereskedéseknek köszönhetően egyszerűen megvásárolható és egy kis odafigyeléssel akár több szezonban is tökéletesen használható.

A BHPgumi azt javasolja Olvasóinak, hogy időben kezdjék el az akciós téli gumiabroncsok utáni vadászatot, mert így nyár végén, szeptember elején különösen kedvezményes áron juthatnak hozzá. A mostani akciók tiszavirág életűek, a hőmérséklet csökkenését követően jóval borsosabb áron lesz elérhető ugyanaz az abroncs garnitúra, mint most.

akcio

winter tyre

A téli gumi nyáron kedvező áron helyzet azonos az aki korán kel aranyat lel népi bölcsességgel, ugyanis az időben vásárlók jelentős összegeket spórolhatnak meg, amely nem elhanyagolható tény a tanévkezdés előtt.

A BHPgumi készletéről már elérhetők az idei év kedvezményes téli gumiabroncsai:

Téli gumi akciónkhoz kattintson ide!

bhpgumi.hu
kosar icon
Gumiabroncs WEBSHOP

tyre-test.org Gumiabroncs tesztek,
vélemények valós
felhasználóktól
tire icon tyre background

gumi-b2b.hu/platform Magyarország legnagyobb
gumiabroncs platformja
tire icon tyre background

Töltse le applikációnkat!

Google Play ikon
Google Play ikon