BHPgumi független szervizeinek bemutatása - Avagy Ön tudja már hol szerelteti fel az idei téli abroncs garnitúrát?-

Tóth Dorottya

Cikkünk témájának kiválasztásában annak aktualitása a legmeghatározóbb, hiszen közeledik a téli gumiabroncs szezon, lassan el kell dönteni, hogy honnan szerezzük be az idei téli garnitúrát és talán ami még ennél is fontosabb, hogy hol fogjuk felszereltetni.

  Tartalomjegyzék:

 1. Budapest, XVI. kerület 1163 Budapest Veres Péter út 23/A.- Tóth Máté EV- Gumisarok:
 2. Eger Tárkányi út 86/A.- Szekeres Bus Kft- Szekeres Szilárd:
 3. Nyírbátor Szentvér út 32- Raber Bt.- Csoba László:
 4. Nyíregyháza-Sóstóhegy Csalogány út 9/A.- Pro Care Kézi Autómosó és Gumiszerviz- Szőnyi Béla és Szőnyi Zsolt:
 5. Székesfehérvár Móri út 154.- Szőke Gumi Kft-

Gumis műhelyek szép számban találhatók az ország bármely pontján, számtalan lehetőség közül választhatnak az autósok. Olyan szervizpontok azonban, ahol megrendelés alapján átvehetők és fel is szereltethetők az abroncsok, csak kisebb számban fordulnak elő. A gumiabroncs vásárlása és a megfelelő szerviz kiválasztása bizalmi kérdés.

Az ügyfelek megbízható minőségre, pontos kiszállításra, szakmailag felkészült szervizekre, gyors problémamegoldásra és jutányos szerelési költségekre vágynak.

E heti cikkünk során a független átvételi- és szervizpontjainkat szeretnénk bemutatni Olvasóinknak, ezzel is segítve a téli autózáshoz történő felkészülést.

Budapest, XVI. kerület 1163 Budapest Veres Péter út 23/A.- Tóth Máté EV- Gumisarok:

- Jelentős szakmai múlttal rendelkező fővárosi gumis szervizünk a XVI. kerület szívében található. 1950 óta áll rendületlenül az autósok rendelkezésére. Az akkori bérlője még egyike volt Budapest első gumis műhelyeseinek. A Gumisarok 1988-ban nyitotta meg kapuit az új tulajdonossal, napjainkra pedig harmadik generációs családi vállalkozássá nőtte ki magát.

BHPgumi független szervizeinek bemutatása

Precíz, szakmailag felkészült csapatuk szezonokban (okt. 15.-dec.31; márc.15-jún.1) hétköznapokon 8.00-18.00, szombatonként 8.00-13.00 között várja az ügyfeleket. Szezonon kívül pedig hétfőtől péntekig 8-17h-ig, szombaton 9-13h között vannak nyitva. Szolgáltatásaik között szerepel többek között a teljeskörű gumiabroncs javítás, felnijavítás, szinterezés és egyéb sérülések javítása. Ezzel egyidejűleg foglalkoznak TPMS szervizzel és karbantartással, gumiabroncs betárolással, 3D-s futómű állítással és javítással is. A szervizelésen kívül lehetőség van náluk Slime termékek, kerékanyák, kerékcsavarok és dísztárcsák vásárlására.

BHPgumi független szervizeinek bemutatása

A BHPgumitól vásárolt gumiabroncsok átvehetők és fel is szereltethetők a Gumisarok műhelyében, így ügyfeleink kényelmesen és gyorsan végezhetnek gépjárműjük téli felkészítésével. Partnerünk továbbá a Contisafe3 szolgáltatás társ-szervize is, így a garanciás abroncsok felszereléséhez rendkívül ideális helyszín. A szerviz nyújtotta szolgáltatások igénybevételéhez telefonos egyeztetés szükséges (+361 403 0245 - https://gumisarok.hu/ ).

Eger Tárkányi út 86/A.- Szekeres Bus Kft- Szekeres Szilárd:

Egri átvételi- és szervizpontunk szintén családi vállalkozás. Fő tevékenységük a belföldi és nemzetközi autóbuszos személyszállítás, külföldi munkáik során elsősorban kínai turistákat utaztatnak. Gumiszerelő szakműhelyük több mint húsz éves múltra tekint vissza. A szerviz ezelőtt Dréher Gumiszervizként üzemelt, 2014-ben Dréher Józseftől átvették az üzemeltetést.

BHPgumi független szervizeinek bemutatása

Vállalkozásuk elsősorban személy-, mezőgazdasági-, teherautók gumiszerelésével és centrírozásával foglalkozik. Továbbá vállalják a felnik, gumik szezonális tárolását is! Szolgáltatásaik közé tartoznak:

 • Személy gumi gyorsszerviz
 • Személy gumiabroncs defektjavítás, gumiszerelés, gumijavítás
 • Személyautó felni kerékcentrírozás
 • Mezőgazdasdági/teher gumiabroncsok szerelése
 • Mezőgazdasdági/teher gumiabroncsok vágása, vulkanizálása
 • Személy, teher és autóbusz javítás

BHPgumi független szervizeinek bemutatása

Munkatársaik nagy tapasztalattal bírnak gumiabroncsok javítása, szerelése és értékesítése terén egyaránt. Fontos számukra vevőik megelégedése a színvonal és a megfelelő ár mellett. Szezonban hétköznapokon 8-17h között, szombatonként pedig 8-13h között várják ügyfeleinket, szezonon kívül pedig a hétköznapi nyitvatartás van életben. http://egergumi.hu/ Szolgáltatásaik igénybevételéhez érdeklődni: +36-36/412-351

Nyírbátor Szentvér út 32- Raber Bt.- Csoba László:

A nyírségi Raber Bt. 1998 óta törekszik arra, hogy ügyfeleik mindennapi elvárásainak megfeleljenek, ezért folyamatosan fejlesztik és bővítik cégüket. Széleskörű szolgáltatásokkal és nagyfokú szakmai felkészültséggel várják ügyfeleinket:

 • Gumi és gyorsszerviz
 • Gumiköpenyek szerelése-centrírozása javítása hideg –meleg vulkanizálással
 • Gumiköpenyek minta után vágása
 • Lemez- és alufelni javítás
 • Futóműbeállítás
 • Hibakód olvasása és törlése
 • Olajcsere
 • Alkatrészek beszerzése és beszerelése

Partnerünk a Contisafe 3 szolgáltatási csomag társ-szervize, így a garanciás abroncsok felszereléséhez megfelelő helyszín.

BHPgumi független szervizeinek bemutatása

Potenciális kuncsaftjaink hétfőtől péntekig 8-17h-ig látogathatják nyírbátori partnerszervizünket, szombatonként pedig 8-13h között. http://www.raber.hu/ +3642/282358.

BHPgumi független szervizeinek bemutatása

Nyíregyháza-Sóstóhegy Csalogány út 9/A.- Pro Care Kézi Autómosó és Gumiszerviz- Szőnyi Béla és Szőnyi Zsolt:

Nyíregyháza vonzáskörzetében, Sóstóhegyen működő átvételi és felszerelési pontunk nem csupán kiváló gumiszerviz, de kézi autómosó is. Gumiabroncsok felszereltetésére és átvételére, javítására és centrírozásra a környék egyik legalkalmasabb műhelye.

BHPgumi független szervizeinek bemutatása

Szervizes szolgáltatásaikhoz telefonos egyeztetés szükséges, amelyre a következő elérhetőségen van lehetőség: +3630/ 515 6896. Nyitvatartási időben szeretettel várják kedves ügyfeleinket felkészült szervizes partnereink: hétfőtől péntekig 8-17h-ig, szombatonként 8-13h.

Székesfehérvár Móri út 154.- Szőke Gumi Kft-

Magas szintű szaktudással rendelkező fejér megyei partnerszervizünk 1994 óta működik. A személy és kisteher gumiszerelés mellett tehergépkocsi, munkagép és mezőgazdasági gumiszerelést is végeznek. Három szakképzett gumiszerelővel és és egy ügyfélszolgálati munkatárssal várják a kuncsaftokat. A széleskörű szerelési szolgáltatásokon kívül futóműbeállítást is vállalnak. Az ügyfélfogadás szezonban telefonos előjegyzés alapján történik a következő telefonszámok valamelyikén: +3630/ 63 53 655; +3622/ 501 074

BHPgumi független szervizeinek bemutatása

Az ügyfélfogadási idő szezonokban a következőképp alakul a Szőke Gumi Kft-nél: H-P 8:00-12:00; Sz 8:00-12:00 időszakban. Szezonon kívül pedig hétköznapokon 8-17h között tartanak nyitva. https://www.gumifelniaruhaz.hu/

Partnerszervizünk a Contisafe 3 szolgáltatási csomag társ-szervize, így a garanciás gumiabroncsok felszereléséhez is megfelelő helyszín.

BHPgumi független szervizeinek bemutatása

Független szervizeink készséggel várják Ügyfeleinket az év bármely szakában. Szolgáltatásaik és szakértelmük révén pénzt, időt és energiát spórolhatnak meg vásárlóink, nem beszélve a kényelmes felszerelési lehetőségről. Nincs konkrét időponthoz, vagy a futár időbeosztásához kötve az átvétel, így a vásárló idejét sem rabolják várakozással. Kényelmes lehetőség, hogy ott szereltessük fel gumiabroncsainkat, ahol a vásárlásuk történik, ráadásul, ha ezt a megoldást választjuk, rendkívül kedvező áron tehetjük meg.

Ezenfelül szavatosság tekintetében is biztonságban érezhetjük magunkat, hiszen az eladónak és szervizesnek is felelősséget és garanciát kell vállalnia mind a termékre, mind a nyújtott szolgáltatásra. Megfelelő szakembert találva nem csak az abroncsainkat, de magát az autónkat is karbantartathatjuk/szervizeltethetjük ugyanazon műhelyben.

Visszatérő ügyfélként számos kedvezményben részesülhetünk, illetőleg lényeges szempont, ahogy a fogorvos/orvos esetében is, hogy a felmerülő problémákat olyan szakember hárítsa el, aki már ismeri abroncsainkat és járművünket.

Átvételi és szervizpontjaink innen érhetők el.

Akciós téli abroncs készletünkért látogasson el ide.

bhpgumi.hu
kosar icon
Gumiabroncs WEBSHOP

tyre-test.org Gumiabroncs tesztek,
vélemények valós
felhasználóktól
tire icon tyre background

gumi-b2b.hu/platform Magyarország legnagyobb
gumiabroncs platformja
tire icon tyre background

Töltse le applikációnkat!

Google Play ikon
Google Play ikon