Elon Musk levele alkalmazottaihoz- Tesla drukkerek vs. ellendrukkerek

Tóth Dorottya

A megosztó szenzáció folytatódik, a végtelenbe és tovább! Korábban már beszámoltunk a Tesla kilövéséről és kalandosnak ígérkező útjáról az űrben. Emlegettük már, mint az önvezető autók legújabb nemzedékét és fejet hajtottunk Elon Musk csapatának forradalmi innovációja, az előrelátó Tesla előtt.

Ahogy azt korábban ígértük, szeretnénk folyamatosan tudósítani a legfrissebb eseményekről az önvezető autók legújabb nemzedéke kapcsán.

A minap a Twitteren keresztül értesültünk Elon Musk leveléről, amit a Tesla dolgozóinak küldött. Az említett levélben megköszöni beosztottainak kitartó munkájukat, Tesla iránti elkötelezettségüket és biztatja őket. Ezenfelül számos fontos személyi változásra is kitér, továbbá beleérezhetünk a cég belső hangulatába.

Elon Musk levele alkalmazottaihoz- Tesla drukkerek vs. ellendrukkerek

És most következzen az ominózus levél korunk egyik legmegosztóbb zsenijétől:

“Először is szeretnék köszönetet mondani a hihetetlen erőfeszítéseikért és hozzájárulásukért, a negyedév utolsó néhány hetébe lépve. Ez egy nagyon izgalmas időszak a Tesla számára, és ez a viszonylag rövid idő alatt megtett hatalmas fejlődés az Önök munkájának is köszönhetően. Elfelejthetjük, hogy cégünk szinte ismeretlen volt 10 évvel ezelőtt, és még nem is létezett a XXI. század elején….

Az Autosajtó.hu-val újonnan elindult együttműködésünknek köszönhetően olvassák tovább e rendkívül izgalmas levelet, nem áruljuk el a csattanót, de azt garantáljuk, hogy Elon Musk most is meglepetést fog okozni.

Irány a teljes cikkhez

bhpgumi.hu
kosar icon
Gumiabroncs WEBSHOP

tyre-test.org Gumiabroncs tesztek,
vélemények valós
felhasználóktól
tire icon tyre background

gumi-b2b.hu/platform Magyarország legnagyobb
gumiabroncs platformja
tire icon tyre background

Töltse le applikációnkat!

Google Play ikon
Google Play ikon

Önnek ajánljuk