BHPgumi független szervizeinek bemutatása - Avagy Ön tudja már hol szerelteti fel az idei nyári abroncs garnitúrát?

Tóth Dorottya

“Tavasz van, tavasz van, gyönyörű tavasz”! A napi átlaghőmérséklet +7 fok felé emelkedik. Ez pedig nem jelent mást, mint hogy lassan ideje a téli gumit nyárira cserélni. Na de hol szereltessük át a friss, ropogós abroncs garnitúrát, amit a BHPgumitól vásároltunk?

Gumiszervizek nagy mennyiségben állnak rendelkezésre az ország bármely pontján, olyan szervizpontok azonban, ahol megrendelés alapján átvehetők és fel is szereltethetők a nyári gumiabroncsok, csak kisebb számban fordulnak elő. A gumiabroncs vásárlása és a megfelelő szerviz kiválasztása bizalmi kérdés.

A BHPgumi Vásárlói döntését kívánja segíteni Partnerszervizei bemutatásával. A megbízható minőség, pontos kiszállítás, a szakmailag felkészült, alapos munkát végző szervizek, a gyors problémamegoldás és a jutányos szerelési költség prioritás az autótulajdonosok számára.

A nyári gumi vásárlása és szereletetése előtti döntéshelyzetek segítése érdekében szeretnénk bemutatni Olvasóinknak független átvételi- és szervizpontjainkat.

Budapest, XVI. kerület 1163 Budapest Veres Péter út 23/A.- Tóth Máté EV- Gumisarok: A kimagasló szakmai tudás birtokában lévő fővárosi gumis szervizünk a XVI. kerület szívében található. 1950 óta áll rendületlenül az autósok rendelkezésére.

gumisarok

A Gumisarok 1988-ban nyitotta meg kapuit az új tulajdonossal, napjainkra pedig harmadik generációs családi vállalkozássá nőtte ki magát.

Precíz, szakmailag felkészült csapatuk vezetője Tóth Máté, a BHPgumi szakértői rovatának konzulense, Dr. Gumisarok. Szolgáltatásaik között szerepel többek között a teljeskörű gumiabroncs javítás, felnijavítás, szinterezés és egyéb sérülések javítása. Ezzel egyidejűleg foglalkoznak TPMS szervizzel és karbantartással, gumiabroncs betárolással, 3D-s futómű állítással és javítással is. A Gumisarok szerviz a nyári gumi szezon ideje alatt (márc.15-jún.1) hétköznapokon 8.00-18.00, szombatonként 8.00-13.00 között várja az ügyfeleket.

drgumisarok

A BHPgumitól vásárolt gumiabroncsok csak felszerelési szolgáltatásra rendelhetők Gumisarok Partnerünkhöz, így közös ügyfeleink kényelmesen és gyorsan végezhetnek gépjárműjük nyári felkészítésével. Partnerünk továbbá a Contisafe3 szolgáltatás társ-szervize is, így a garanciás abroncsok felszereléséhez rendkívül ideális helyszín. A 2019-es nyári gumi szezonban (áprilisban) szerelési kedvezményekkel várják majd ügyfeleinket, a részletekről honlapunkon tájékozódhatnak majd! A szerviz nyújtotta szolgáltatások igénybevételéhez telefonos egyeztetés szükséges (+361 403 0245 - https://gumisarok.hu/).

Budapest, XVI. kerület 1162 Csömöri út 270.- Palotagumi Trade Kft.:

Az ügyfélbarát gumiszerviz! A biztonság, kényelem mellett ügyfélközpontú, személyre szabott szolgáltatás egyéni és céges ügyfeleknek – ezt kínálja a XVI. kerület új gumiszervize, a Palotagumi Trade Kft, mely a Csömöri út 270-es szám alatt üzemel. A cég ügyvezető-tulajdonosa Dr. Gonda Csaba. A Palotagumi ügyfélbarát szolgáltatásai között szerepel a Törzsvásárlói kártya program, amihez csupán annyit kell tenni az ügyfélnek, hogy kitölti rövid regisztrációs lapjukat. A törzsvásárlói kártya tulajdonosok többek között előnyt élveznek a szezon előtti időpontfoglalások alkalmával, és bruttó 5% kedvezményt kapnak a cég szolgáltatásaiból. Szintén a magas szintű kényelmi szolgáltatásaik között szerepel hogy gumitárolást is biztosítanak: a gumicserét, kerékcserét követően átvizsgálják a gumikat, és helyben állapotfelmérést végeznek, illetve defekjavítást is vállalnak. Szeretnék, ha az érkezéstől a távozásig stresszmentes környezetben történne az ügyintézés, így saját parkolót és ügyfélvárót is alakítottak ki.

palotagumi

A Palotagumi Partnerszerviz harminc éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, kollégáikat és tudásukat rendkívül megbecsülik, szakértői csapatuk rendszeresen vesz részt szakmai továbbképzéseken. Évtizedek óta működő családi vállalkozásként elsődleges szempontjuk a maximális biztonság, vagyis az elvégzett munka mögött teljes körű felelősségbiztosítás áll. Ügyfeleinket hétköznapokon (Hé-Pé.) 8-17h között várják felszerelésre és gumiabroncs átvételre egyaránt, (szezonban szombatonként is 8-17h) telefonos elérhetőségük: +3620/4262446. https://palotagumi.hu/

gumidepobt

Budapest, XV. kerület 1154 Szerencs utca 203.- Gumidepo Bt.:

A céget 1983-ban alapította Szilágyi György, amely 1991-től társasági keretek között működik.

Tevékenységük: teljeskörű gumiabroncs forgalmazás és az ehhez kapcsolódó összes szolgáltatás.

Szolgáltatásaik:

 • Gumiabroncs szerelés
 • Kerékkiegyensúlyozás: mkp., szgk., tgk, zárt keréktárcsák és könnyűfém kerekek.
 • Gumiabroncs sérülések, tömlő nélküli abroncsok, tömlők stb. javítása, vulkanizálás.

gumidepobt 2

Céljunk az ügyfelek, minél színvonalasabb kiszolgálása. Nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre és a gyorsaságra, ezért gépparkjuk is állandóan fejlődik. Javítóanyagaik és a szereléshez alkalmazott anyagok is a lehető legkorszerűbbek. Ügyfeleinket szerelési szolgáltatásra hétköznapokon 9-17h között várják, telefonos elérhetőségük: 061/410-5944. http://www.gumidepo.hu/

gumidepobt

Eger, 3300 Tárkányi út 86/A.- Szekeres Bus Kft- Szekeres Szilárd: Egri átvételi- és szervizpontunk szintén családi vállalkozás. Fő tevékenységük a belföldi és nemzetközi autóbuszos személyszállítás, külföldi munkáik során elsősorban kínai turistákat utaztatnak. Gumiszerelő szakműhelyük több mint húsz éves múltra tekint vissza. A szerviz ezelőtt Dréher Gumiszervizként üzemelt, 2014-ben Dréher Józseftől átvették az üzemeltetést.

egergumi

Vállalkozásuk elsősorban személy-, mezőgazdasági-, teherautók gumiszerelésével és centrírozásával foglalkozik. Továbbá vállalják a felnik, gumik szezonális tárolását is!

Szolgáltatásaik közé tartoznak:

 • Személy gumi gyorsszerviz
 • Személy gumiabroncs defektjavítás, gumiszerelés, gumijavítás
 • Személyautó felni kerékcentrírozás
 • Mezőgazdasdági/teher gumiabroncsok szerelése
 • Mezőgazdasdági/teher gumiabroncsok vágása, vulkanizálása
 • Személy, teher és autóbusz javítás

egergumi 2

Munkatársaik nagy tapasztalattal bírnak gumiabroncsok javítása, szerelése és értékesítése terén egyaránt. Fontos számukra vevőik megelégedése a színvonal és a megfelelő ár mellett. Szezonban hétköznapokon 8-17h között, szombatonként pedig 8-13h között várják ügyfeleinket felszerelésre és átvételre egyaránt, szezonon kívül pedig a hétköznapi nyitvatartás van életben. http://egergumi.hu/ Szolgáltatásaik igénybevételéhez érdeklődni: +36-36/412-351

Nyírbátor, 4300 Szentvér út 32- Raber Bt.- Csoba László: A nyírségi Raber Bt. 1998 óta törekszik arra, hogy ügyfeleik mindennapi elvárásainak megfeleljenek, ezért folyamatosan fejlesztik és bővítik cégüket.

Széleskörű szolgáltatásokkal és nagyfokú szakmai felkészültséggel várják ügyfeleinket:

 • Gumi és gyorsszerviz
 • Gumiköpenyek szerelése-centrírozása javítása hideg –meleg vulkanizálással
 • Gumiköpenyek minta utáni vágása
 • Lemez- és alufelni javítás
 • Futómű beállítás
 • Hibakód olvasása és törlése
 • Olajcsere
 • Alkatrészek beszerzése és beszerelése

raberbt1

Partnerünk a Contisafe 3 szolgáltatási csomag társ-szervize, így a garanciás abroncsok felszereléséhez megfelelő helyszín.

Potenciális kuncsaftjaink hétfőtől péntekig 8-17h-ig látogathatják nyírbátori partnerszervizünket, szombatonként pedig 8-13h között. http://www.raber.hu/ +3642/282358.

raberbt2

Nyíregyháza-Sóstóhegy, 4481 Csalogány út 9/A.- Pro Care Kézi Autómosó és Gumiszerviz- Szőnyi Béla és Szőnyi Zsolt: Nyíregyháza vonzáskörzetében, Sóstóhegyen működő átvételi és felszerelési pontunk nem csupán kiváló gumiszerviz, de kézi autómosó is. Gumiabroncsok felszereltetésére és átvételére, javítására és centrírozásra a környék egyik legalkalmasabb műhelye.

sostohegy

Szervizes szolgáltatásaikhoz telefonos egyeztetés szükséges, amelyre a következő elérhetőségen van lehetőség: +3630/ 515 6896. Nyitvatartási időben szeretettel várják kedves ügyfeleinket felkészült szervizes partnereink: hétfőtől péntekig 8-17h-ig, szombatonként 8-13h.

Szeged, 6722 Szeged, Londoni krt. 5 Elitmobil-Gumicentrum: Csongrád megyei gumis szervizünk egy évtizedes tapasztalattal és szakértelemmel várja ügyfeleinket, szerelési szolgáltatásra és gumiabroncs átvételre egyaránt.

Kiemelt szolgáltatásaik:

 • Teljeskörű abroncsszerviz, -személy és kisteher
 • Abroncshotel
 • Motorabroncs szerviz
 • Felnijavítás
 • Flottakezelés

elitmobil1

Vállalják a hozott vagy nálunk vásárolt gumiabroncsok szakszerű szerelését bármilyen méretben. Korszerű gumiszerelő gépeikkel mindenfajta lemez- és alufelnit meg tudnak szerelni anélkül, hogy az abroncsban vagy a keréktárcsában bármilyen sérülést okoznának. Vállalják a defektes abroncsok javítását is, hiszen a legtöbb defektet, szög által okozott lyukat, illetve a futófelületen található 6 mm-nél kisebb vágásokat megfelelő eljárások alkalmazásával javítani lehet.

elitmobil2

Közös Ügyfeleinket hétköznapokon 8-17h között várják, szombatonként pedig 8-12h között. A szerviz szolgáltatásainak igénybevételéhez telefonos egyeztetés szükséges: 0630/219-39-13 (https://www.elitgumi.hu/)

Székesfehérvár, 8000 Régi Csóri út 4.- AZO-LINE Kft: Fejér megyei Partnerünk szlogejne a " A biztonság garancia". Célkitűzésük, hogy az ügyfelek maximális elégedettséggel távozzanak tőlük mind a biztonság mind a kiszolgálás terén. Megrendelőinket négy szakértő gumiszerelő kolléga várja.

Szolgáltatásaik:

 • Gumiabroncsok szerelése-centrírozása, javítása
 • TPMS szenzorok cseréje, felprogramozása
 • Olajcsere és gyorsszerviz
 • Alkatrészek beszerzése és beszerelése
 • Hibakód olvasása és törlése
 • Gumihotel szolgáltatás, mosás, karbantartás, állapot felmérés

azo line

Nyitvatartási idejük amelyben közös Ügyfeleinket várják: H-P-ig 07-17-ig, Sz: 07-12-ig. Telefonszámok időpont foglaláshoz: 0622/323 284, 0630/9857181

bhpgumi.hu
kosar icon
Gumiabroncs WEBSHOP

tyre-test.org Gumiabroncs tesztek,
vélemények valós
felhasználóktól
tire icon tyre background

gumi-b2b.hu/platform Magyarország legnagyobb
gumiabroncs platformja
tire icon tyre background

Töltse le applikációnkat!

Google Play ikon
Google Play ikon

Önnek ajánljuk