Kiváló minősítést kapott az új Bridgestone téli abroncs az autós szaklapok tesztjein

Tóth Dorottya

Legyen az út akár vizes, akár havas vagy jeges, az új Bridgestone Blizzak LM005 abronccsal minden autós felkészülten várhatja a hideg évszakot.” Ezt az LM005 abroncsot kiválónak értékelő AutoBild, az Auto Motor und Sport és a Firmenauto által végzett legutóbbi téli gumi tesztek is megerősítik, illetve legutóbb az Autónavigátor tesztje alapján is az összesítésben első helyet ért el.

Ezen felül a Bridgestone megkapta a Téli Gumi 2019/20-as kategóriában "Az Év Gyártója" címet is az Auto Bild Magazintól a "legjobb fékezési teljesítmény eléréséért havas, száraz és nedves úton".

Kiváló minősítést kapott az új Bridgestone téli abroncs az autós szaklapok tesztjein

Télen különösen fontos, hogy a járművezetők minden időjárási körülmények között támaszkodni tudjanak az abroncsokra, mivel kizárólag a gumik érintkeznek a jeges és nedves útfelülettel. A Bridgestone Blizzak LM005 abroncs megalkotásával a világ legnagyobb abroncs- és gumigyártója egy újabb kiváló teljesítményt nyújtó abronccsal bővítette a termékskáláját. Az AutoBild nagy téli szupertesztje során a Blizzak LM005 abroncsot "példásnak" minősítette, és az AutoBild Allrad téli gumi tesztjén úgy jellemezték, hogy "télspecialista, kiegyensúlyozottan jó teljesítménnyel a legmagasabb szinten". Az AutoBild Allrad a legjobb minősítést adta a húzóerő, a fékezés és a kezelhetőség szempontjából is. Kiemelték az "a vízen futással szembeni jó ellenállóképességet" és az "alacsony gördülési ellenállást".

Kiváló minősítést kapott az új Bridgestone téli abroncs az autós szaklapok tesztjein

Az Auto Motor und Sport és a Firmenauto magazinok ezen felül átfogóan "nagyon jó" minősítést adtak az LM005 abroncsnak a 2019. évi téli gumi teszt alapján, így az egyik legjobb értékelést kapta a teszt során. Az Auto Motor und Sport elismerően nyilatkozott az abroncsról, és kiemelte, hogy az “nagyon precíz a hóval borított és nedves utakon” és igazolta a “legrövidebb féktávolságot nedves útfelületen és hóban”. A Firmenauto szintén kiemelte az abroncs nedves úton mutatott teljesítményét, amit a legmagasabb pontszámmal jutalmazott. Az alacsony gördülő ellenállással és alacsony abroncs- és útzajjal rendelkező LM005 a "környezeti" értékelés szerint is magas pontszámot kapott - a lehetséges 10-ből 9-et -, így ebben a kategóriában az legjobb kettő közé tartozik.

"Nagy örömmel értesültünk a független szakértők pozitív értékeléséről" - mondta Hunyadi Szabolcs, a Bridgestone Magyarország Kft. személygépjármű-abroncs üzletág vezetője. "A Bridgestone Blizzak LM005 a csúcstechnológiás abroncsfejlesztés eredménye, mellyel az autósok mindenféle téli körülmények között biztonságosabban érnek célba".

Forrás: bridgestone.hu

bhpgumi.hu
kosar icon
Gumiabroncs WEBSHOP

tyre-test.org Gumiabroncs tesztek,
vélemények valós
felhasználóktól
tire icon tyre background

gumi-b2b.hu/platform Magyarország legnagyobb
gumiabroncs platformja
tire icon tyre background

Töltse le applikációnkat!

Google Play ikon
Google Play ikon

Önnek ajánljuk