Téli gumi: komoly fennakadásokra számítunk a kiszállításoknál

Tóth Dorottya

157031097 l 1

Téli gumi: komoly fennakadásokra számítunk a kiszállításoknál

Az idei téli gumi szezonban a kiszállítás fogja jelenteni a legnagyobb kihívást minden e-kereskedő számára.

Évről évre nő azok száma, akik interneten vásárolnak gumiabroncsot. Amikor az időjárás miatt a téli gumi szezon jobban egybeesik a karácsonyi vásárlásokkal, a Black Friday akciókkal, jelentősen belassulnak a kiszállítások. Napok helyett, akár hetek is lehetnek. Idén a korona vírus járvány további kihívások elé állít bennünket – online vásárlások számának drasztikus növekedése általánosságban, logisztikai kapacitás és munkaerő szempontból is.

A szállítmányozó cégek igyekeztek minden lehetséges módon felkészülni, de a BHPgumi-s eddigi 10 éves tapasztalatunk alapján, nem lehetséges akkora extra kapacitásokkal készülni, hogy az idén elég legyen.

Javasoljuk, hogy aki teheti, mielőbb vegye meg a téli gumikat és szereltesse fel, hogy közlekedés közben abroncsok tekintetében biztonságban tudhassa magát és családját.

A vírus helyzetre való tekintettel október elején bevezettük az online szervíz időpont foglaló rendszerünket. Mostantól lehetőséget tudunk biztosítani arra, hogy online abroncs választás után a megjelölt szerviz partnereinkhez időpontot foglaljanak a Vásárlóink. Így kényelmesen, gyorsan – a futárszolgálatok kihagyásával - sorban állás nélkül is elintézhetik már a téli gumi cseréjüket.

 

Tóth Dorottya, Elekes Attila – BHPgumi.hu

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+3670 886 61 32

 

2020.10.16.

 

bhpgumi.hu
kosar icon
Gumiabroncs WEBSHOP

tyre-test.org Gumiabroncs tesztek,
vélemények valós
felhasználóktól
tire icon tyre background

gumi-b2b.hu/platform Magyarország legnagyobb
gumiabroncs platformja
tire icon tyre background

Töltse le applikációnkat!

Google Play ikon
Google Play ikon