Michelin CrossClimate 2

Tóth Dorottya

MICHELIN® CrossClimate®2

A Michelin új négyévszakos gumiabroncs mintázattal jelentkezik idén, a Michelin CrossClimate 2-vel. A mintázat a korábbi CrossClimate (Európa legkelendőbb allseason gumiabroncsa) továbbgondolt, tökéletesített változata.

Az all-seasons abroncs az utóbbi években egyre népszerűbb termék lett, feltehetőleg azért, mert ez a hibrid technológiával készült abroncs nagyobb hőmérsékleti tartományban használható, mint a nyári és a téli gumi. Azok számára kétségkívül biztonságosabb megoldás, akik egész évben nyári abroncsot használnak, a legtöbb európai autós márpedig manapság így tesz. Azok számára, akik szezonálisan cserélik autójukon a téli és nyári abroncsokat, a négyévszakos abroncs (amennyiben a vezetési szokásaiknak, a területre jellemző időjárásnak ez megfelelő) könnyebbé teszi az autós életet, hiszen egy ilyen abronccsal nincs többé szükség félévente cserére.

A Michelin CrossClimate 2 legfontosabb jellemzői:

  • Luxus teljesítmény
  • Négyévszakos gumiabroncs
  • Kiváló nedves tapadás
  • Kiváló száraz tapadás
  • 3PMSF tanúsított, téli minősítésű mintázat
  • Minden időjárási körülmény között biztonságos tapadást garantál
  • Futásteljesítmény garancia: 60 000 mérföld
  • Gyártó által vállalt garancia: 6 év

michelin crossclimate2 1


Hogy miért érdemes a Michelin CrossClimate 2 a figyelemre?

 - Négyévszakos, kimagasló biztonságot nyújtó gumiabroncs minden időjárási körülményhez.
 - Kiváló tapadás száraz és nedves úton
 - Téli vezetéshez tanúsítva, amely biztosítja a biztonságot és havas úton történő tapadást.
 - Futásteljesítménye rendkívül hosszú élettartamot és tartós teljesítményt szavatol.
 - Megbízható, bármelyik évszakban használható közúti gumiabroncs minden időjárási körülményhez.
 - Erőteljes a tapadása havas útviszonyok között, magas szintű biztonságot garantálva a téli vezetéshez (3PMSF).
 - Az okos választás minden éghajlaton!

Ha Önnek fontos az összes időjárási körülmény között garantált biztonság és a magas élettartam, akkor a Michelin CrossClimate 2 az Ön mintázata!

michelin crossclimate2 2

Kiváló száraz és nedves fékezési teljesítményt nyújt a biztonságos és magabiztos vezetéshez egész évben. Megtapasztalhatja általa a kimagasló teljesítményt, nedves és száraz úton történő fékezésnél. A speciális merev és ferde szélű futófelület optimalizálja a tapadást és a fékteljesítményt száraz utakon, amíg az innovatív tapadást maximalizáló keverék javítja a rugalmasságot és a tapadást nedves útfelületeken, mindezt a hőmérséklettől függetlenül. A MICHELIN innovatív tapadást maximalizáló keveréke növeli a rugalmasságot és a tapadást nedves körülmények között, hogy biztonságot és kényelmet biztosítson az Ön és utasai számára, bármilyen hőmérsékleten, bármilyen évszakban, mindenféle útviszonyok között.
A mintázat paraméterei az abroncs teljes élettartama alatt maximális tapadási és fékezési tulajdonságokat biztosítanak havas útviszonyok között, így télen is magabiztosan vezethet, akár hegyi utakon, akár autópályán.
A MICHELIN CrossClimate 2 négyévszakos közúti gumiabroncs + 28% -kal több kilométert tesz lehetővé az átlagos versenytársakhoz képest.

michelin crossclimate2 3

Minden egyben:

A Michelin CrossClimate 2 mintázat kimagasló teljesítményével a gyártó megerősíti folyamatos törekvését arra vonatkozóan, hogy a lehető legjobb egyensúlyt kínálja minden felhasználáshoz.
Mivel a teljesítmény és a biztonság minden autósnak fontos, a Michelin is fontosnak tartja ezeket, méghozzá az első helyen! A Michelin gumiabroncsai kimagaslóan hosszú élettartamot nyújtanak minden vezetési körülmény között. Az ügyfelek a gumiabroncs teljes potenciálját élvezhetik a kiváló teljesítményszintnek köszönhetően az abroncs élettartamának végéig.


Forrás:
michelin.com

bhpgumi.hu
kosar icon
Gumiabroncs WEBSHOP

tyre-test.org Gumiabroncs tesztek,
vélemények valós
felhasználóktól
tire icon tyre background

gumi-b2b.hu/platform Magyarország legnagyobb
gumiabroncs platformja
tire icon tyre background

Töltse le applikációnkat!

Google Play ikon
Google Play ikon

Önnek ajánljuk