Mesterséges intelligencia alapú gumiabroncs ajánló?

Tóth Dorottya

Mesterséges intelligencia alapú gumiabroncs ajánló?


A BHPgumi innovatív szenzációja a mesterséges intelligencia gumiabroncs ajánló. Az egész világon újdonságnak számító alkalmazásunkat az Ügyfeleink vásárlás előtti döntéseinek megkönnyítésére hoztuk létre.

A mesterséges intelligenciáról egyre többet hallunk, sokan a jövő meghatározó technológiájának mondják. Használják már okostelefonok fotó-alkalmazásához, és egyéb digitális asszisztens programokhoz, létezik mesterséges intelligencián alapuló okos-légkondi, önvezető autók, használják a mezőgazdaságban öntözéshez, etetéshez, ültetéshez, alkalmaznak ipari robotokat, illetve a tudósoknak hatalmas segítség a mesterséges intelligencia az új vegyületek felfedezésében. Végül, de nem utolsó sorban pedig alkalmazhatunk a mesterséges intelligenciát online vásárlásokhoz is.

Mesterséges intelligenciával harcolnak a bankok a pénzmosás ellen, az orvostudomány is számos területen alkalmazza hatékonyan, így nem meglepő, hogy a gumiabroncs iparág területén is megjelent az új vívmány, méghozzá a BHPgumi fejlesztése által.

mesterséges intelligencia gumi ajánló

A BHPguminál 209 gumiabroncs és felni márkát forgalmazunk, így sokszor nehéz a választás, könnyű eltévedni az ajánlatok között.

Ebben segít a mesterséges intelligenciára épülő gumi ajánló rendszerünk. Azt szeretnénk elérni, hogy minden fontos felhasználási szempontot figyelembe véve tudjunk abroncsot javasolni Ügyfeleinknek.

A hírek, cikkek és tesztek a gumiabroncsok és azok cseréje kapcsán csupán 1-1 szempontot ragadnak ki, hogy mikor cseréljük a téli-nyári gumit, melyek lettek az aktuális év legjobb abroncsai, melyik a legkopásállóbb, melyiknek a leghatékonyabb az üzemanyag-fogyasztása, melyik a leghalkabb és így tovább. Az egyén szempontjai nem kerülnek mérlegelésre, pedig a vásárlás előtti döntéshelyzetekben az a legfontosabb. Milyen útviszonyok között használjuk a gumiabroncsot/felnit, mennyit utazunk vele havonta, azaz hány tank üzemanyagot fogyasztunk el, milyen a vezetési stílusunk? Ez mind sofőr függő, a tesztekből nem fog kiderülni, hogy egy főleg autópályán utazó felhasználónak, aki havonta kétszer tankol és sportosan vezet milyen gumiabroncs volna a leginkább előnyös.


A BHPgumi MI (mesterséges intelligencia) a Vásárlóknak lehetőséget biztosít arra, hogy objektív szempontok alapján válasszunk abroncsot. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a Vásárlói által megadott információkon kívül, a korábbi vásárlások anonimizált adatai, autótípus szerinti adatbázisunk, gyártói ajánlások, abroncs tesztek, vásárlói vélemények mind-mind figyelembe vannak véve a mesterséges intelligencia által, amikor a kitöltő személyre szabott igényeinek megfelelő abroncsot ajánl. Ha egyszerűbben fogalmazhatunk, egy zsenivel állunk szemben, aki minden információval rendelkezik, ami szükséges egy valóban szakmai, objektív ajánláshoz.

A BHPgumi MI gumi ajánló segítségével azonban pillanatok alatt fény derül minden fontos kérdésre!

Hogyan?

 - a mesterséges intelligencia rendszerünk 14 szempontot figyelembe véve tesz javaslatot

 - 75.584 féle gumi közül választ abroncsot

 - a mesterséges intelligencia rendszerünkben 175.378 rekord található

 - már 57.892 érdeklődő használta eddig


Próbálja ki Ön is a Mesterséges Intelligencia gumi ajánlót!

Kapcsolódó cikkek

A Goodyear gyártó abroncsai az ADAC idei téli gumi tesztjein az első hét hely közül négyet megszereztek

A Goodyear gyártó abroncsai az ADAC idei téli gumi tesztjein az első hét hely közül négyet megszereztek Németországban az ADAC, Svájcban a TCS, Ausztriában pedig az ÖAMTC adja ki a téli abroncsok éves értékelésének eredményeit.

Minőségi téli gumit keresünk Skoda Octavia Combira!

Minőségi téli gumit keresünk Skoda Octavia Combira!

Pótkerék kérdések Suzuki SX4 S-Cross-ra

Pótkerék kérdések Suzuki SX4 S-Cross-ra

Régi DOT-os gumit télire!? Semmi esetre sem!

Régi DOT-os gumit télire!? Semmi esetre sem javasoljuk!

Gyártási hibás gumik; mi tévő legyek?

Gyártási hibás gumik; mi tévő legyek?

Melyek a legújabb téli gumi újdonságok a középkategóriás gumiabroncs márkák világából?

A Michelin és a Continental középkategóriás márkáinak újdonságai Amikor új abroncsot szeretnénk vásárolni, először fel kell tennünk magunknak a kérdést, hogy milyen vezetési szokásaink, és milyen gépjárművünk van, illetve milyen útviszonyok között használjuk az autónkat. Emellett persze azt is el kell döntenünk, hogy mennyit tudunk költeni az adott gumiabroncsra. Számos autós dönt a minőségi középkategóriás gyártmányok mellett, hiszen rendkívül tartós, megbízható márkák képviseltetik magukat ebben a szegmensben.

Continental AllSeasonContact, egy gumiabroncs, amely minden évszakban megállja a helyét!

Continental AllSeasonContact, egy gumiabroncs, amely minden évszakban megállja a helyét! A megfelelő gumiabroncs kiválasztása során visszatérő téma a négyévszakos abroncsok használata, amelyről mi is többször és hosszan értekeztünk már.

Continental téli és négyévszakos abroncs újdonságok

Continental téli és négyévszakos abroncs újdonságok A Continental téli és négyévszakos abroncsok az elmúlt években már bizonyították, hogy van helyük a legjobbak között, továbbá teljes mértékben hozzák azt a teljesítményt, amit egy prémium kategóriás abroncstól elvárhatunk.

A BHPgumi, a Speedzone, a Nokian, a Federal és az Euroring

A BHPgumi, a Speedzone, a Nokian, a Federal és az Euroring   2020 decemberében megszületett az elhatározás, hogy megtaláljuk a módját, hogyan tudnánk együttműködni a Speedzone csapatával, hiszen pont egy ilyen lendületes, belevaló, innovatív autós brigádot kerestünk!  

bhpgumi.hu
kosar icon
Gumiabroncs WEBSHOP

tyre-test.org Gumiabroncs tesztek,
vélemények valós
felhasználóktól
tire icon tyre background

gumi-b2b.hu/platform Magyarország legnagyobb
gumiabroncs platformja
tire icon tyre background

Töltse le applikációnkat!

Google Play ikon
Google Play ikon

Önnek ajánljuk