A MICHELIN Pilot Sport 5 nyári gumiabroncs: maximális precizitás és vezetési élmény több ezer kilométeren keresztül

Tóth Dorottya

A MICHELIN Pilot Sport 5 nyári gumiabroncs: maximális precizitás és vezetési élmény több ezer kilométeren keresztül

A Michelin bemutatja új nyári gumiabroncsát, a MICHELIN Pilot Sport 5-öt, amelyet a sportautók és a nagy teljesítményű szedánok szerelmeseinek szán.

michelin pilot sport 5 1

Úgy tervezték, hogy a sportos teljesítmény és a hosszú élettartam egyedülálló kombinációját kínálja:

  - Sportos kategóriában a legjobb élettartamú nyári gumiabroncs a fő versenytársai között.
  - A motorsportban már bizonyított Dynamic Response technológiának köszönhetően precizitást és kivételes reakcióképességet kínál a kanyarokban. A hibrid Aramid és Nylon réteg egy övet alkot a teljes abroncsszerkezet körül, amely garantálja a vezetési utasítások optimális átvitelét és tovább növeli a vezetési élményt.
  - A rendkívül jó tapadási és fékezési teljesítménynek köszönhetően maximális irányíthatóságot biztosít száraz és nedves úton. A Dual Sport Tread Design technológia lehetővé teszi a futófelület optimalizálását, a futófelület belső részének köszönhetően nagyobb teljesítményt nyújt nedves úton, míg a külső futófelületi blokkoknak köszönhetően száraz úton is.
  - A Michelin Pilot Sport 5-öt úgy tervezték, hogy mélyfekete bársony megjelenésének köszönhetően feldobja a járműveket. Ennek eredményeképpen 2021-ben a Red Dot Award által szervezett "Contemporary Good Design Award" díját elnyerte.

michelin pilot sport 5 2

A Pilot Sport 5 mintázat előnyei:

A MICHELIN Pilot Sport5 nyári gumiabronccsal a lehető legtöbbet hozhatja ki vezetési élményéből.

A Pilot Sport5-ös mintázatát a gyártó közutakra tervezte, sport-és nagyteljesítményű személygépautókra, valamint sportos szedánokra. Készüljön fel rá, hogy valódi örömautózásban lesz része, hiszen ezek a biztonságos abroncsok szinte ösztönösen látják előre, milyen döntést hoz majd a sofőr. Teljesítmény - hosszú távra tervezve.

  - Fokozottan lendületes vezetés, amely hosszú-hosszú kilométereken át tart: Tapasztalja meg a gyors vezetés izgalmát a nagy teljesítmény és a maximális élettartam kombinációjával a MICHELIN Pilot Sport 5 gumiabronccsal! Maximális úttartást és vezetési komfortot garantál, hiszen az abroncsot a MICHELIN Dynamic Response technológiának köszönhetően kiváló reakciókészségre és vezetési pontosságra tervezték. Vezessen hosszabb ideig anélkül, hogy feláldozná a teljesítményt, a MaxTouch konstrukció ugyanis egyenletesen osztja el a gyorsítás, fékezés és kanyarodás során fellépő erőket a futófelület hosszabb élettartama érdekében.
  - Magabiztos vezetési élmény mellett maximális tapadást és fékezést biztosít nedves és száraz úton: Válassza a MICHELIN Pilot Sport 5 gumiabroncsot a maximális tapadás, valamint a nedves és száraz úton történő biztonságos fékezés érdekében! Kettős sportos futófelületi kialakításának belső oldala nagy hosszanti barázdákkal rendelkezik, amelyek elvezetik a vizet nedves úton való fokozott tapadás érdekében, míg külső oldala merev blokkokkal rendelkezik a száraz úton való jobb tapadás érdekében. Lehetővé teszi, hogy élvezetesen és magabiztosan irányíthassa gépjárműét!
  - Amikor a teljesítmény találkozik a tökéletesen esztétikus megjelenéssel: A MICHELIN Pilot Sport 5 gumiabroncsnál a stílus és megbízhatóság egyszerre van jelen. A Premium Touch oldalfal-kialakítás elegáns, mattfekete esztétikát teremt, bársonyos mikrotextúrával. A MICHELIN Pilot Sport 5 gumiabroncs rendelkezik a Wear2check kijelzővel, amely lehetővé teszi a gumiabroncs kopásának egyszerű ellenőrzését és nyomon követését.

michelin pilot sport 5 3

A számos díjat elnyert MICHELIN Pilot Sport 4 abroncs után január 1-jétől a MICHELIN Pilot Sport 5 abroncs 50 méretben, 17 és 21 col között lesz kapható Európában.

Március 1-jétől világszerte elérhető lesz. Ezzel elindul a Pilot Sport termékcsalád 5. generációja.

michelin pilot sport 5 4

A legújabb Michelin nyári gumiabroncsok elérhetők készletünkről.

Forrás:
michelin.com

bhpgumi.hu
kosar icon
Gumiabroncs WEBSHOP

tyre-test.org Gumiabroncs tesztek,
vélemények valós
felhasználóktól
tire icon tyre background

gumi-b2b.hu/platform Magyarország legnagyobb
gumiabroncs platformja
tire icon tyre background

Töltse le applikációnkat!

Google Play ikon
Google Play ikon