A Bridgestone az új Turanza 6 gumiabronccsal még tovább fokozza a sofőrök biztonsága iránti elkötelezettségét

Tóth Dorottya
  • Az új Bridgestone Turanza 6 a kategóriájában legjobb nedves úton nyújtott teljesítményével, kiemelkedő futásteljesítményével és javított üzemanyag- és energiahatékonyságával a járművezetők számára maximális irányíthatóságot és biztonságot nyújt.
  • Az új nyári túraautóabroncsot széleskörű kutatások alapján úgy fejlesztették ki, hogy megfeleljen az európai járművezetők biztonsági és hatékonysági igényeinek, és segítse őket a mindennapi vezetési kihívások leküzdésében.
  • A Turanza 6 a Bridgestone élvonalbeli, biztonságorientált gumiabroncsai sorában a legújabb; a gyártó közúti biztonság iránti erős elkötelezettségének tökéletes példája.

 800 bridgestoneturanza61

A Bridgestone a gumiabroncsok és a fenntartható mobilitási megoldások globális vezetőjeként erősen elkötelezett a járművezetők biztonsága iránt. Ez a termékeiben is megmutatkozik, különösen az új Bridgestone Turanza 6-ban, amelyet az európai járművezetők körében végzett széleskörű fogyasztói kutatás eredményeként terveztek, hogy megértsék, mit várnak el egy nyári túraabroncstól és a mindennapi vezetési kihívásoktól. A Turanza 6-tal és annak kategóriájában legjobb nedves úton nyújtott teljesítményével a Bridgestone pontosan azt kínálja a járművezetőknek, amire vágynak - egy új prémium abroncsot, amely a kihívást jelentő nedves időjárási körülmények között is megfelel a biztonsági és teljesítményigényeiknek, miközben kiváló futásteljesítményt és jobb üzemanyag- és energiahatékonyságot kínál.

 

Biztonságra és teljesítményre tervezve

Európa egyik legelismertebb független autóipari vizsgálóintézete, a TÜV SÜD által elvégzett tesztek szerint a Bridgestone Turanza 6 a kategóriájában legjobb nedves úton nyújtott teljesítményével1 felülmúlja versenytársait a szegmensben. Az új Bridgestone Turanza 6 a nedves tapadás terén is a kategória legjobb EU-bélyegző A-osztályú minősítését éri el.

A szabadalmaztatott és úttörő ENLITEN és TECHSYN technológiáknak köszönhetően, a járművezetők további hatékonysági és fenntarthatósági előnyökhöz jutnak, mint például a kiváló futásteljesítmény és a jobb üzemanyag- és energiahatékonyság. Ezáltal a Bridgestone Turanza 6 gumiabroncs EV-képessé is válik, ami az akkumulátor élettartamának megóvásával segíti az elektromos járművek teljesítményének optimalizálását, miközben kiváló irányíthatóságot, nagyobb kopástűrést és csökkentett abroncszajt kínál a vezető kényelme érdekében.

 

A Bridgestone szélesebb körű elkötelezettsége a közúti biztonság iránt

Az Egészségügyi Világszervezet szerint évente több mint 1,35 millió ember hal meg a világ útjain, és további 20-50 millióan szenvednek nem halálos, gyakran életveszélyes sérüléseket. A Bridgestone a biztonságot végső célként előtérbe helyező prémium gumiabroncsok, mint a Turanza 6 kifejlesztésén túlmenően keményen dolgozik a közlekedésbiztonsági kérdések megoldásán és az ENSZ 3.6. számú fenntartható fejlődési céljának eléréséhez való hozzájáruláson, amely szerint 2030-ra a felére kell csökkenteni a közúti balesetekből eredő halálesetek és sérülések számát.

E cél támogatására a Bridgestone nemrégiben bevezette az útsérülések felismerésére szolgáló megoldását, és világszerte számos közlekedésbiztonsági kezdeményezést indít, többek között gumiabroncs-biztonsági ellenőrzéseket, közlekedésbiztonsági képzéseket, oktatási programokat, valamint nemrégiben 1 millió dollárt adományozott az ENSZ Közúti Biztonsági Alapjának (UNRSF).

800 turanza6tyre 09emia05 09 2022

 

A Bridgestone közúti biztonság iránti elkötelezettsége része a szélesebb körű vállalati kötelezettségvállalásának - a Bridgestone E8 Commitment-nek-, amely meghatározza azt az értéket, amelyet a vállalat nyolc fókuszterületen ígér a társadalom, az ügyfelek és a jövő generációi számára.

Emilio Tiberio, a Bridgestone ügyvezető igazgatója így nyilatkozott: "Az élet egy utazás, és mi a Bridgestone-nál elkötelezettek vagyunk amellett, hogy biztonságossá tegyük azt. A közúti balesetekkel kapcsolatos legfrissebb kutatások azt mutatják, hogy milyen nagy munka vár még ránk. A vezetésnek mindenki számára élvezetes és biztonságos élménynek kell lennie, és a Bridgestone elkötelezett amellett, hogy ezt különböző kezdeményezéseivel és élvonalbeli termékeivel támogassa, mint például az új Bridgestone Turanza 6, amely fokozott biztonságot és teljesítményt nyújt a járművezetőknek - lehetővé téve számukra, hogy biztonságban és kontroll alatt maradjanak, még a nedves utakon is."

 

800 turanza6tyre 10emia05 09 2022

 

Az Európában kifejlesztett és gyártott Bridgestone Turanza 6 már az egész régióban széles lefedettségben kapható mind a személygépkocsik, mind az országúti terepjárók számára, legyen szó belsőégésű motoros, hibrid vagy elektromos járművekről.

 

 

Turanza 6 a BHPgumi készleteiről: https://bhpgumi.hu/autogumi/nyari-gumi/bridgestone-nyarigumi/turanza-6/

 

 

 

Forrás:

https://press.bridgestone-emia.com/

 

 

 

 

 

bhpgumi.hu
kosar icon
Gumiabroncs WEBSHOP

tyre-test.org Gumiabroncs tesztek,
vélemények valós
felhasználóktól
tire icon tyre background

gumi-b2b.hu/platform Magyarország legnagyobb
gumiabroncs platformja
tire icon tyre background

Töltse le applikációnkat!

Google Play ikon
Google Play ikon