A Hankook Tire gumiabroncsai a magyar rally csúcsán

Tóth Dorottya

A HUMDA Országos Rally Bajnokság bajnoki címe már eldőlt egy futammal a vége előtt: Vincze Ferenc és Percze Nándor párosa nyerte a bajnoki címet.
Az október eleji futam a bajnokság második és harmadik helyéért is zajlott, ahol másodikként, Hankook abroncsokon ért célba Turán Frigyes és Farnadi Ágnes. Ez azt jelentette, hogy a bajnokság második legjobbjának járó címet érdemelték ki, és a rali történetében először fordult elő, hogy a Hankook abroncsokat használó ralicsapatok a bajnokság első és második helyét is megszerezték.

 A győztes csapatok a Hankook Ventus Z215 versenyabroncsokat használták a gumiabroncs kizárólagos magyarországi forgalmazójától, az RTH Versenyabroncs Kft-től, akik szintén nagyon büszkék arra, hogy részesei lehettek ennek a sikernek.

Concept KVexport Z215

A Z215 megerősített futófelületi mintázattal rendelkezik a fokozott száraz tapadás érdekében, miközben a nedves fékteljesítményt is megtartja. A rali során a szakaszok nagyon szűk és gyors szakaszain a gumiabroncs tapadása és fékteljesítménye az aszimmetrikus futófelületi kialakításnak köszönhetően teljes mértékben kihasználható.

Skaermbillede 2022 01 28 kl. 11.04.59 600x725

 

"A Hankook büszke arra, hogy támogathatja a magyar ralibajnok párost, Vincze Ferencet és Percze Nándort. A 2023-as szezon során Vincze és Percze sikeresen bizonyította a Hankook abroncsok teljesítményét és megbízhatóságát a legnehezebb versenykörülmények között is. A különböző Hankook rally gumiabroncsok kiváló választásnak bizonyultak aszfaltos és kavicsos felületeken egyaránt. Gratulálunk nekik a magyar bajnoki címhez, és büszkén ünnepeljük velük ezt a nagyszerű eredményt. A Hankook továbbra is elkötelezett abban, hogy innovációival és prémium versenyabroncsaival segítse a versenyzőket a motorsportban nyújtott teljesítményükben" - mondta Manfred Sandbichler, a Hankook európai motorsport igazgatója.

Hankook rally

 

"A Hankook abroncsok kiválóan teljesítettek a versenyeken a legkülönbözőbb körülmények között, és nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy megnyerjük a 2023-as bajnokságot. Nagyon hálás vagyok a Hankooknak az egész szezon során nyújtott támogatásáért, és örömmel várjuk a további együttműködést a jövőben is" - mondta Vincze Ferenc.

hankook rally 2

 

A Hankook versenyabroncsai lehetővé teszik a versenyzők számára, hogy a bajnokság élmezőnyébe emelkedjenek, így a bajnokság dobogóján ez első (Vincze Ferenc és Percze Nándor) és a második helyre (Turán Frigyes és Farnadi Ágnes) is Hankook abroncsokat használó csapatok állhattak.

 

A legjobb Hankook verseny-és személyautó abroncsok elérhetők a BHPgumi készleteiről:

https://bhpgumi.hu/autogumi/teli-gumi/hankook-teligumi/

https://bhpgumi.hu/autogumi/negyevszakos-gumi/hankook-negyevszakosgumi/

https://bhpgumi.hu/autogumi/nyari-gumi/hankook-nyarigumi/

 

 

Forrás:

Hankook Tire Sajtóközlemény-hankooktire.com

Kapcsolódó cikkek

A Hankook bemutatta új, elektromos járművekhez tervezett négy évszakos gumiabroncsát

iON FlexClimate Az elektromos autókhoz és terepjárókhoz tervezett négyévszakos abroncsokkal teljessé válik az iON-széria Egész évben kiválóan használható A gumiabroncs-széria az új technológiai rendszer előnyeit élvezi A Hankook prémium gumiabroncsgyártó bemutatta az új iON FlexClimate modellt, az első négyévszakos gumiabroncsot, amelyet kifejezetten elektromos járművekre (személyautók és terepjárók) fejlesztettek az európai piac igényeire szabva. Az elektromos autókhoz és terepjárókhoz készült nyári gumiabroncs, a Hankook iON evo, és a Hankook iON i*cept téli abroncs mellett a Hankook iON FlexClimate négyévszakos modellel teszi teljessé gumiabroncscsaládját az elektromos járművek jelenlegi és jövőbeli generációi számára.

A Hankook nyári és téli UHP gumiabroncsai gyári első szerelésként az Audi RS Q8-on

A Hankook Tire prémium gumiabroncsaival szerelik fel gyárilag az új Audi RS Q8-at A Hankook ultranagy teljesítményű Ventus S1 evo 3 SUV vagy i*cept evo 2 SUV premierje az Audi RS Q8-asokon A világ egyik vezető gumiabroncsgyártó vállalata, a Hankook Tire gyári első szerelésű gumiabroncsaival értékesítik az új Audi RS Q8-at.

Tündököl a Hankook Tire

Ritkán csillog úgy egy gumiabroncs, mint az új Formula E versenyabroncs a Hankooktól. Az ausztriai Swarovski Kristály Világok egyik rendezvényén a prémium gumiabroncsgyártó hivatalosan is bemutatta az újonnan kifejlesztett Hankook iON versenyabroncsot a vendégeknek, a Formula E képviselőinek, valamint a nemzetközi sajtónak. A leginkább az új iON egy különös, kristályokkal díszített példánya hívta fel magára a figyelmet. A következő szezontól, a Hankook lesz az új és hivatalos technikai partnere és gumiabroncs-beszállítója a ABB FIA Formula E világbajnokságnak.

A Hankook a Lamborghini Super Trofeo kizárólagos gumiabroncs-partnere

A Hankook és a Lamborghini Squadra Corse többéves partnerséget kötöttek. A Hankook és az olasz Lamborghini Squadra Corse sportkocsigyártó egyesítette erőit. A 2023-as szezontól kezdve a prémium gumiabroncsgyártó a Lamborghini Super Trofeo hivatalos technikai partnere és kizárólagos gumiabroncs-beszállítója. A neves nemzetközi kupa három sorozatból áll, amelyeket négy kontinensen rendeznek meg. A különböző követelmények elsajátítása érdekében a Hankook új, nagy teljesítményű versenyabroncsot fejlesztett ki.

Szakvélemény kérése a Fortune gumiabroncsról

Szakvélemény kérése a Fortune gumiabroncsról   Tisztelt Szakértők! Mennyire ajánlják ezt a gumit? Mert igazából nem találtam megbízható forrásból jó teszt eredményt. FORTUNE FSR901 235/60 R18 107V XL 4x4 téli gumi. Lehet akkor már érdemesebb lenne a drágább, de a teszteken jó eredményt elérő Hankook Winter i cept gumit vennem? 70 ezer forint kB a megtakarítás, de ha azt mondják a Fortune egyáltalán nem ajánlják akkor nem ezen fogok spórolni. Hyundai santafe 2007-es évjáratú autóra vásárlonám. Köszönöm!     Kedves Kérdező! A Fortune gumiabroncs egy budget, azaz gazdaságos kategóriás gumiabroncs, így pont annyit lehet tőle elvárni, amennyit a kategóriába eső termékek nyújtani tudnak. Elsősorban városi használatra, alacsony futásteljesítményhez, kis teljesítményű autókhoz javasoljuk. Röviden ebben a méretben amit megjelölt, nem lesz előnyös választás. Ha középkategóriából olcsóbb abroncsban gondolkozik, a következőket tudom ajánlani:Taurus amit a Michelin gyárt: https://bhpgumi.hu/ean/3528708948471 Matador amit a Continental gyárt: https://bhpgumi.hu/ean/4050496001506 Vagy amit Ön is ír, nem sokkal drágábban a már prémium kategóriás Hankook, amely a méret egyik legkedvezőbb választása, mind ár-érték arány, mind megbízhatóság szempontjából:https://bhpgumi.hu/ean/8808563479620     Üdvözlettel;BHPgumi Szakértői csoport  

Debütált az iON, a Hankook villanyautókhoz fejlesztett abroncs-családja

Debütált az iON, a Hankook villanyautókhoz fejlesztett abroncs-családja A Hankook bejelentette, hogy iON (ejtsd: ájon) néven új abroncs-családot indítanak, kifejezetten elektromos autókra fejlesztve.

bhpgumi.hu
kosar icon
Gumiabroncs WEBSHOP

tyre-test.org Gumiabroncs tesztek,
vélemények valós
felhasználóktól
tire icon tyre background

gumi-b2b.hu/platform Magyarország legnagyobb
gumiabroncs platformja
tire icon tyre background

Töltse le applikációnkat!

Google Play ikon
Google Play ikon