Gumi teszt

A legjobb téli gumiabroncsok 2022-ből az Auto Express tesztelése alapján

Hat rivális száll harcba a legjobb téli gumiabroncs címért!   Elérkezett az időszak, amikor a járművezetők felkészítik autóikat a hidegebb hónapok időjárási szélsőségeire, és ezzel egyidejűleg ez az az időszak, amikor a megérkeznek az első téli gumi teszteredmények. Ahhoz, hogy autónk a legjobb teljesítményt nyújtsa, az évszakonkénti abroncscsere a legjobb megoldás.  Az Auto Express visszatért a 205/55R16-os futóméret vizsgálatához, amelyet legutóbb a Covid miatt korlátozott körülmények között, 2020-ban teszteltek, amikor is a Bridgestone a Blizzak LM005-össel megszerezte első győzelmét náluk. Akkor szintén csúcsteljesítményt nyújtott a Continental WinterContact TS 870, amely nem került be végül a végleges eredményekbe, mivel bevezetése a fogyasztói piacra egy évet késett. A Michelin is visszatért az Alpin 6-os mintázattal. A Hankook az új téli i*cept gumiabroncsát, az RS3-at, a Pirelli a Cinturato Winter legújabb változatát, tehát a 2-t, a Vredestein pedig a Wintrac abroncsát vetette az Autoexpress górcsöve alá. A gyártással és ellátási lánccal kapcsolatos folyamatos problémák megakadályozták, hogy a gumiabroncstesztek más rendszeres szereplői részt vegyenek a vizsgálatban. Köztük van a házigazda is, a Goodyear, aki ezúttal nem tudott a teszten szerepelni. A Goodyear egyébként elhalasztotta legújabb UltraGrip abroncsának bevezetését.

SUV nyári gumiabroncsteszt 2022-AutoBild

A teszt során 10 nyári gumiabroncsot vizsgáltak SUV-khez. Melyik mintázat kínálja a legjobb tapadást az aszfalton kívül? Melyik nyári gumiabroncs a legjobb választás? A tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbb biztonsági tartalékot a drága prémium márkák kínálják. Vagy egy olcsó távol-keleti gumiabroncs is megteszi? Az idei nyári gumiabroncsteszthez a virágzó kompakt SUV-kategóriához tartozó abroncsokat küldték a tesztpályákra.

AutoBild nagy nyári gumiabroncsteszt 2022: 50 gumiabroncs összehasonlítása

AutoBild nagy nyári gumiabroncsteszt 2022: 50 gumiabroncs összehasonlítása Nyári gumiabroncsteszt 50 gumiabronccsal a 215/55 R 17-es méretben: már az első biztonsági ellenőrzés megmutatja, hogy mely gumiabroncsokat érdemes a polcon hagyni!

Ez a 20 téli gumi rendelkezik a legkiválóbb fékező erővel az AutoBild idei téli gumi tesztje alapján

Ez a 20 téli gumi rendelkezik a legkiválóbb fékező erővel az AutoBild idei téli gumi tesztje alapján A 2021 -es AutoBild téli gumiabroncs -teszt megmutatja, hogy melyik gumiabroncs jelent valóban biztonságos megoldást. Összesen 50 gumiabroncsot teszteltek a vizsgálat során.Itt láthatja a 20 téli gumit, amelyek a legjobban teljesítettek a biztonsági ellenőrzés alkalmával!

2021-es négyévszakos gumiabroncs-teszt 225/50 R17 méretben

2021-es négyévszakos gumiabroncs-teszt 225/50 R17 méretbenEgész évben használható gumik a középosztály járművei számára Az AutoBild 32 db négyévszakos gumiabroncsot tesztelt 225/50 R17 méretben. Csak négyen bizonyultak sokoldalúnak és megfelelőnek a változatos útviszonyok közé.

AutoBild nyári gumi teszt 2021

AutoBild 2021-es nagy nyári gumik teszt; több mint 50 gumiabroncs került górcső alá Az AutoBild Magazin az idei nyári teszt sorozatot 53 abronccsal végezte el, 205/55 R16-os mérettartományban. Az első biztonsági ellenőrzés megmutatja, hogy melyik gumiabroncstól tartsa távol a kezét és a pénztárcáját!

AutoBild téli gumi teszt 2020

AutoBild téli gumi teszt 2020 A következő téli gumi teszt a kis és kompakt SUV-k jellemző méretét, a 225/55 R17-et vizsgálja, az egyik legnagyobb német autós szaklap, az AutoBild tolmácsolásában.

AutoBild 2020 nyári gumi teszt - 50 abroncsot vizsgáltak

Az AutoBild magazin nagy abroncstesztje a 245/45R18-as tartományt vizsgálta 2020-ban.

Téli gumiabroncs teszt az Auto Motor Sport jóvoltából

Megérkezett a német Auto Motor Sport első téli gumiabroncs tesztje, amelyben 11 különböző mintázatot vizsgáltak a 215/55 R17 méretben. A vizsgált méretet elsősorban olyan kompakt SUV autókon használják, mint a VW T-Roc, amellyel a tesztsorozatot is végrehajtották.

AutoBild 2019 téli gumiabroncs teszt - több mint 50 gumiabronccsal

Megszületett a 2019. évi nagy téli gumiabroncs teszt eredménye az AutoBild jóvoltából, amely során 53 téli gumiabroncsot vizsgáltak 225/45 R 17 méretben. Az első fékteszt után a gyártók majdnem fele kiesett a vizsgálat további részéből. A Continental, a Goodyear és a Michelin állnak a mezőny élén.

AutoBild téli abroncsteszt 2018 - Újra belestek a karkasz alá is!

Ahogy egy évben kétszer azt már megszokhattuk, tavasszal és ősszel meglep minket az AutoBild egy mindent átfogó gumiabroncs teszttel. Most ősszel sincs ez másképp! Ráadásul az idei téli gumi tesztjük hatalmas meglepetéseket hozott, sok nagy gyártó gumiabroncsa nem jutott be az első 10 legjobb abroncs közé. Na de kezdjük szépen sorjában!

A Nagy AUTO BILD téli gumiabroncs teszt

A Nagy AUTO BILD téli gumiabroncs teszt Az Auto Bild Németország egyik vezető autóipari magazinja. 1986-ban alapították, 1996-tól kezdve weboldaluk is van és rendíthetetlenül végzik tevékenységüket világszerte. A magazin havi szinten jelenik meg a világ 36 országában és havi 7millió példányt adnak el belőle.

bhpgumi.hu
kosar icon
Gumiabroncs WEBSHOP

tyre-test.org Gumiabroncs tesztek,
vélemények valós
felhasználóktól
tire icon tyre background

gumi-b2b.hu/platform Magyarország legnagyobb
gumiabroncs platformja
tire icon tyre background

Töltse le applikációnkat!

Google Play ikon
Google Play ikon

Önnek ajánljuk