Gumi teszt

Continental nyári teszteredmények 2023

Continental nyári gumiabroncs-tesztek 2023 - Összefoglaló

Goodyear nyári gumi teszteredmények 2023

Goodyear nyári gumi teszteredmények, összefoglaló

AUTO BILD 2022 négy évszakos gumiteszt SUV modellekhez

AUTO BILD 2022 négy évszakos gumiteszt SUV modellekhez Az AUTO BILD 2022-es négy évszakos gumiabroncs tesztjén tizenegy SUV-kra szánt all-season gumiabroncs versenyez. A havon is bizonyítaniuk kell, hogy valóban minden évszakhoz alkalmasak-e. Különösen az ilyen gazdaságilag gondterhes időkben mindenki igyekszik spórolni, ahol csak lehet. A gumiabroncsok esetében is van lehetőség a megtakarításra.

AUTO BILD 2022 négy évszakos gumiteszt kisméretű személygépjárművekhez

AUTO BILD 2022 négy évszakos gumiteszt Ilyen baljós gazdasági helyzetben mindenki igyekszik minél többet spórolni - de remélhetőleg nem a biztonság rovására. Az AUTO BILD minden éghajlati zónában teszteli az egész évszakos abroncsokat - és kiderül, hol lehet és hol érdemes spórolni! Mindenhol van lehetőség a megtakarításra, így a gumiabroncsok esetében is. A gumiabroncsok szerepe kulcsfontosságú a közlekedésben, hiszen az egyetlen találkozási pont az abroncs a jármű és az út között. Az egész használatos gumiabroncsok egyre népszerűbbek. A második szett kerék, a felszerelés és a tárolás költségei mellett sok időt is meg lehet takarítani, mivel a gumiabroncsok cseréje szükségtelenné válik. Ugyanakkor a négyévszakos gumiabroncsok nem fukarkodhatnak a biztonsági tartalékokkal.

AutoBild téli gumi teszt 2022- 3 vizsgált méret eredményei

Melyik téli gumiabroncsok ajánlottak igazán? Íme az AUTO BILD idei téli gumiabroncstesztjeinek eredményei, 3 különböző vizsgált méretben. A 2022-es téli gumiabroncsteszt során az AUTO BILD 56 téli gumiabroncsot tesztelt 215/55 R 17-es méretben - ez a gumiabroncsméret számos középkategóriás modellnél megtalálható. Öt téli gumiabroncsot minősítettek "példásan jónak". Itt vannak az eredmények!

A legjobb téli gumiabroncsok 2022-ből az Auto Express tesztelése alapján

Hat rivális száll harcba a legjobb téli gumiabroncs címért!   Elérkezett az időszak, amikor a járművezetők felkészítik autóikat a hidegebb hónapok időjárási szélsőségeire, és ezzel egyidejűleg ez az az időszak, amikor a megérkeznek az első téli gumi teszteredmények. Ahhoz, hogy autónk a legjobb teljesítményt nyújtsa, az évszakonkénti abroncscsere a legjobb megoldás.  Az Auto Express visszatért a 205/55R16-os futóméret vizsgálatához, amelyet legutóbb a Covid miatt korlátozott körülmények között, 2020-ban teszteltek, amikor is a Bridgestone a Blizzak LM005-össel megszerezte első győzelmét náluk. Akkor szintén csúcsteljesítményt nyújtott a Continental WinterContact TS 870, amely nem került be végül a végleges eredményekbe, mivel bevezetése a fogyasztói piacra egy évet késett. A Michelin is visszatért az Alpin 6-os mintázattal. A Hankook az új téli i*cept gumiabroncsát, az RS3-at, a Pirelli a Cinturato Winter legújabb változatát, tehát a 2-t, a Vredestein pedig a Wintrac abroncsát vetette az Autoexpress górcsöve alá. A gyártással és ellátási lánccal kapcsolatos folyamatos problémák megakadályozták, hogy a gumiabroncstesztek más rendszeres szereplői részt vegyenek a vizsgálatban. Köztük van a házigazda is, a Goodyear, aki ezúttal nem tudott a teszten szerepelni. A Goodyear egyébként elhalasztotta legújabb UltraGrip abroncsának bevezetését.

SUV nyári gumiabroncsteszt 2022-AutoBild

A teszt során 10 nyári gumiabroncsot vizsgáltak SUV-khez. Melyik mintázat kínálja a legjobb tapadást az aszfalton kívül? Melyik nyári gumiabroncs a legjobb választás? A tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbb biztonsági tartalékot a drága prémium márkák kínálják. Vagy egy olcsó távol-keleti gumiabroncs is megteszi? Az idei nyári gumiabroncsteszthez a virágzó kompakt SUV-kategóriához tartozó abroncsokat küldték a tesztpályákra.

AutoBild nagy nyári gumiabroncsteszt 2022: 50 gumiabroncs összehasonlítása

AutoBild nagy nyári gumiabroncsteszt 2022: 50 gumiabroncs összehasonlítása Nyári gumiabroncsteszt 50 gumiabronccsal a 215/55 R 17-es méretben: már az első biztonsági ellenőrzés megmutatja, hogy mely gumiabroncsokat érdemes a polcon hagyni!

Ez a 20 téli gumi rendelkezik a legkiválóbb fékező erővel az AutoBild idei téli gumi tesztje alapján

Ez a 20 téli gumi rendelkezik a legkiválóbb fékező erővel az AutoBild idei téli gumi tesztje alapján A 2021 -es AutoBild téli gumiabroncs -teszt megmutatja, hogy melyik gumiabroncs jelent valóban biztonságos megoldást. Összesen 50 gumiabroncsot teszteltek a vizsgálat során.Itt láthatja a 20 téli gumit, amelyek a legjobban teljesítettek a biztonsági ellenőrzés alkalmával!

2021-es négyévszakos gumiabroncs-teszt 225/50 R17 méretben

2021-es négyévszakos gumiabroncs-teszt 225/50 R17 méretbenEgész évben használható gumik a középosztály járművei számára Az AutoBild 32 db négyévszakos gumiabroncsot tesztelt 225/50 R17 méretben. Csak négyen bizonyultak sokoldalúnak és megfelelőnek a változatos útviszonyok közé.

AutoBild nyári gumi teszt 2021

AutoBild 2021-es nagy nyári gumik teszt; több mint 50 gumiabroncs került górcső alá Az AutoBild Magazin az idei nyári teszt sorozatot 53 abronccsal végezte el, 205/55 R16-os mérettartományban. Az első biztonsági ellenőrzés megmutatja, hogy melyik gumiabroncstól tartsa távol a kezét és a pénztárcáját!

AutoBild téli gumi teszt 2020

AutoBild téli gumi teszt 2020 A következő téli gumi teszt a kis és kompakt SUV-k jellemző méretét, a 225/55 R17-et vizsgálja, az egyik legnagyobb német autós szaklap, az AutoBild tolmácsolásában.

bhpgumi.hu
kosar icon
Gumiabroncs WEBSHOP

tyre-test.org Gumiabroncs tesztek,
vélemények valós
felhasználóktól
tire icon tyre background

gumi-b2b.hu/platform Magyarország legnagyobb
gumiabroncs platformja
tire icon tyre background

Töltse le applikációnkat!

Google Play ikon
Google Play ikon

Önnek ajánljuk