2020-as BMW 4es kabrió széria, a féltve titkolt csoda

Tóth Dorottya

 

2020-bmw-4-series-convertible-spy-photo

 

 

Ez a modell még mindig meglehetősen álcázott. A BMW mérnökei nagyon igyekeznek leplezni a jövő évre tervezett 4es kabrió széria sajátosságait. 
 
Amit azonban sikerült megtudnunk a kémfotók segítségével, hogy az idei évre kihozott 3as széria tulajdonságain fognak finomítani. 
 
Az új 4es sorozatú BMW-t utoljára tavaly szeptemberben tesztelték, akkor még zárt tetővel. A képeken jól látszik, hogy a 3as szériával megegyező lökhárítóval és és kettős kipufogórendszerrel rendelkezik. 
 
A BMW az összecsukható keménytetőt egy klasszikusabb szövettetőre cserélte, ezzel is hangsúlyozva a gyártmány kifinomultságát. 
 
A BMW már megerősíti, hogy a jármű a vállalat legerősebb négyhengeres motorját kapja, 252 lóerővel és 187 kilowattal.
A féltve titkolt modell 2020-ban fog debütálni. 

 

 

2020-BMW-4-Series-Convertible-front-three-quarter

 

bmw 2020 4es

 

Tóth Dorottya

Tóth Dorottya média üzletág vezető vagyok a BHPguminál. A BHP szakértői rovat, a Dr. Gumisarok válaszol megálmodója és a Magazin oldal tartalmainak szerzője. “‘Gumiabroncs témában hitelesen”, illetve “Minden amit az autózásról tudni kell, vagy tudni érdemes”  mottókkal hozok létre nemcsak hasznos, de érdekes tartalmakat is.  Célom a közérdekű információk, hatályos jogszabályok és különlegességek vidám, izgalmas köntösbe csomagolása Olvasóink és Ügyfeleink tájékoztatása, valamint szórakoztatása érdekében.