Közúti utazás az ikonikus BMW 2002-rel az Egyesült Királyságban

Tóth Dorottya

A Road Trip With The Iconic BMW 2002 in the UK

 

 
1962-ben a BMW új sorozatot fejlesztett ki, Neue Klasse vagy New Class néven. Az új osztályú autók kompakt szedánok és kupék voltak, amelyek kényelmesek és sportosak voltak, szórakoztatóak és családi autók is. Az első autó, amelyet ebben az új autóosztályban mutattak be, az 1500 volt, amelyet az 1800, 1600 és a 2000 követte. Az új osztályú autók kompakt szedánok és kupék voltak, amelyek kényelmesek és sportosak voltak, szórakoztatóak és családi autók is egyben.
 
Ám a BMW 1968-ban történelmet írt a 2002-vel. Ez volt az igazán  szórakoztató modell, mivel ez volt a tökéletes keveréke az erőnek, a teljesítménynek, a kezelhetőség és a kényelem szempontjából. Az egyik leg ikonikusabb BMW -vé vált a modell.

 

A Road Trip With The Iconic BMW 2002 in the UK

A Road Trip With The Iconic BMW 2002 in the UK

A Road Trip With The Iconic BMW 2002 in the UK

Tovább az eredeti tartalomra: https://www.bmwblog.com

Tóth Dorottya

Tóth Dorottya média üzletág vezető vagyok a BHPguminál. A BHP szakértői rovat, a Dr. Gumisarok válaszol megálmodója és a Magazin oldal tartalmainak szerzője. “‘Gumiabroncs témában hitelesen”, illetve “Minden amit az autózásról tudni kell, vagy tudni érdemes”  mottókkal hozok létre nemcsak hasznos, de érdekes tartalmakat is.  Célom a közérdekű információk, hatályos jogszabályok és különlegességek vidám, izgalmas köntösbe csomagolása Olvasóink és Ügyfeleink tájékoztatása, valamint szórakoztatása érdekében.