Partnerszervizeink

Utánfutó és Gumicentrum Kft.

Legújabb Partnerszervizünk, a pápai Utánfutó és Gumicentrum KFT 15 éves tapasztalattal forgalmazza és szereli a vonóhorgokat különböző járművekre.

Pneubox Gumiszerviz

Partnerünk cége 2005-ben alakult, fő profiljuk a gumiabroncsok kereskedelme, szerelése és javítása. 2013 óta megújult környezetben várják kedves ügyfeleiket.

Abonyi Gumis Műhely - Vagabond Team Ktf.

Legújabb Partnerszervizünk, az abonyi Gumis Műhely tárt karokkal várja meglévő -és leendő ügyfeleit! Profiljuk a gumiabroncs szerelésen és centrírozáson kívül kiterjed a tömör targoncagumik szerelésére és klímatöltésre is.

Frontautó - Szekszárd

Tolna megyei partnerünk gumiabroncs kis- és nagykereskedelem, motorkerékpár kereskedelem és szerviz, többféle gépkocsi és utánfutó kölcsönzésre van náluk lehetőség.

Bácska Gumi Kft

A Bácska Gumi Kft. 1992 -ben alakult. A kezdetektől foglakoznak személy, 4x4, kisteher , kamion, mezőgazdasági és ipari gumiabroncsok forgalmazásával és szervizelésével. Jelenleg cégük telephelyén Kecskeméten, szervizük három beállásos személy, kisteher és 4x4-es, műhellyel várja ügyfeleit, valamint egy külön állással a busz, teherautó és mezőgazdasági gépek gumiabroncs szervizét tudják kielégíteni. Telephelyükön lehetőség van abroncshotel szolgáltatásra is. Műhelyükben kényelmes és és modern szervizkörülmények között várják kedves ügyfeleinket.

Arnung Auto Kft

Arnung Auto Kft Partnerünk Balatonfűzfőn végzi tevékenységét 2018 óta. Partnerünk fő szolgáltatásai: gyorsszerviz, gumiszerviz, gépjármű takarítás. A javításra váró gépjárműben az ügyfelek biztonsága érdekében díjmentesen ózonos fertőtlenítést hajtanak végre. Céljuk, hogy teljes biztonságban, maximális higiénia mellett vehessék igénybe szolgáltatásaikat. Természetesen csak ózonos tisztítás vagy klíma fertőtlenítés is kérhető műhelyükben.

8. Általános Autójavító Kft.

Soroksári partnerünk családi vállalkozásként üzemel, hitvallásuk, hogy "egy családban kiváltképp jól kell dolgozni". Cégük 20 éves múltját és fennállását nem is elsősorban a megjavított autók száma, vagy az évi több ezer alkatrész cseréje adja, hanem kézzelfogható tradicionális értékeik.

Ikrausz Kft - autó és gumiszerviz

Ikrausz Kft autó és gumiszerviz partnerünk Pécs szívében végzi tevékenységét. Partnerünknél jól képzett szakemberekkel találkozhat!

Mobil Gumiszerviz Kft.

Szarvasi Partnerszervizünk mottója: "Bárhol, bármikor" ! A térségben egyedülálló módon, egyetlen időpont foglalással intézheti autós ügyeit! Személy -és tehergépjárműveken teljeskörű mobil gumiszerviz szolgáltatás, flottakezelés 0-24 óráig!

Viszokai Gumiszerviz Kft.

Nagykállói Partnercégünk a gumiszervizelés mellett jármű -és egyéb klímákkal is foglalkozik, cégük 2010 óta létezik.

Expressz Furgon Kft.

Legújabb, tatabányai Partnerszervizünk széles körű szolgáltatásokkal várja kedves vendégeit. Az általános autószervizelés mellet áru szállítással, logisztikával, non-stop autómentéssel is foglalkoznak, valamint sí -és snowboard szervizként is működnek.

Non-Stop autó -és gumiszerviz

Partnerünk kizárólag jól felkészített munkatársakkal és szakemberekkel dolgoztat! Ezáltal tudják biztosítani az autók szakszerű gumiszerelését akár helyszínen, akár szervizükben.

bhpgumi.hu
kosar icon
Gumiabroncs WEBSHOP

tyre-test.org Gumiabroncs tesztek,
vélemények valós
felhasználóktól
tire icon tyre background

gumi-b2b.hu/platform Magyarország legnagyobb
gumiabroncs platformja
tire icon tyre background

Töltse le applikációnkat!

Google Play ikon
Google Play ikon

Önnek ajánljuk