Partnerszervizeink

Gergely Gumi - 3526 Miskolc

A miskolci Gergely Gumi 2002 óta áll az ügyfelek rendelkezésére, 2017-től bővítette ki tevékenységét, gumiszerviz és gumiabroncs értékesítéssel.

Gumisarok Szerviz- 1163 Budapest

XVI. kerületi fővárosi Partnerünk jelentős szakmai múlttal rendelkezik. 1950 óta áll rendületlenül az autósok rendelkezésére. A Gumisarok Szerviz 1988-ban nyitotta meg kapuit az új tulajdonossal, napjainkra pedig harmadik generációs családi vállalkozássá nőtte ki magát. Precíz, szakmailag felkészült csapatuk vezetője Tóth Máté, aki a BHPgumi szakmai rovatának, a Dr. Gumisarok válaszolnak a konzulense.

Palotagumi Trade Kft - 1162 Budapest

Az ügyfélbarát gumiszerviz! A biztonság, kényelem mellett ügyfélközpontú, személyre szabott szolgáltatás egyéni és céges ügyfeleknek – ezt kínálja a XVI. kerület új gumiszervize, a Palotagumi Trade Kft, mely a Csömöri út 270-es szám alatt üzemel.

Gumidepo Bt-1154 Budapest

A céget 1983-ban alapította Szilágyi György, amely 1991-től társasági keretek között működik. Tevékenységük: teljeskörű gumiabroncs forgalmazás és az ehhez kapcsolódó összes szolgáltatás.

Szekeres Bus Kft - 3300 Eger

Egri átvételi- és szervizpontunk szintén családi vállalkozás. Fő tevékenységük a belföldi és nemzetközi autóbuszos személyszállítás, külföldi munkáik során elsősorban kínai turistákat utaztatnak. Gumiszerelő szakműhelyük több mint húsz éves múltra tekint vissza, Szekeres Szilárd a szervizvezető. A szerviz ezelőtt Dréher Gumiszervizként üzemelt, 2014-ben Dréher Józseftől átvették az üzemeltetést.

Raber Bt. - 4300 Nyírbátor

A nyírségi Raber Bt. 1998 óta törekszik arra, hogy ügyfeleik mindennapi elvárásainak megfeleljenek, ezért folyamatosan fejlesztik és bővítik cégüket. Vezetőjük Csoba László.

Pro Care Kézi Autómosó és Gumiszerviz- 4481 Nyíregyháza-Sóstóhegy

Nyíregyháza vonzáskörzetében, Sóstóhegyen működő átvételi és felszerelési pontunk nem csupán kiváló gumiszerviz, de kézi autómosó is. Gumiabroncsok felszereltetésére és átvételére, javítására és centrírozásra a környék egyik legalkalmasabb műhelye. A szervizet egy testvérpár vezeti, Szőnyi Béla és Szőnyi Zsolt.

Elitmobil-Gumicentrum - 6722 Szeged

Csongrád megyei gumis szervizünk egy évtizedes tapasztalattal és szakértelemmel várja ügyfeleinket, szerelési szolgáltatásra és gumiabroncs átvételre egyaránt.

AZO-LINE Kft - 8000 Székesfehérvár

Fejér megyei Partnerünk szlogenje a " A biztonság garancia". Célkitűzésük, hogy az ügyfelek maximális elégedettséggel távozzanak tőlük mind a biztonság mind a kiszolgálás terén. Megrendelőinket négy szakértő gumiszerelő kolléga várja felszerelési szolgáltatásra.

Almási Tamás EV. - TomiGumi- 1164 Budapest

Almási Tamás gumiszerviz-vállalkozása 2006-ban indult. Budapest XVI. kerületében várja a közös ügyfeleinket. Személyautó, kisteherautó és motorkerékpár gumiabroncs forgalmazásával szerelésével, javításával, foglalkozik. Vállal továbbá francia keréktárcsa kiegyensúlyozást, alufelni görgőzést, illetve TPMS szenzorok programozását is.

Rába Gyula EV Gumiszerviz - 8360 Keszthely

Balaton melletti partnerünk 1987-ben alapította vállalkozását és áll azóta is folyamatosan az autósok szolgálatában.

Kissziszi Holding- Mobil gumiszerviz - 4551 Nyíregyháza

Nonstop gumiszerviz szolgáltatás! Miért válassza 24h-ás mobil gumiszervizünket?

bhpgumi.hu
kosar icon
Gumiabroncs WEBSHOP

tyre-test.org Gumiabroncs tesztek,
vélemények valós
felhasználóktól
tire icon tyre background

gumi-b2b.hu/platform Magyarország legnagyobb
gumiabroncs platformja
tire icon tyre background

Töltse le applikációnkat!

Google Play ikon
Google Play ikon

Önnek ajánljuk