Partnerszervizeink

Defekt Autószerviz-Lőrinci

Defekt Autószerviz 3021 Lőrinci Árpád út 191.

C.T.P Custom - Márkus Róbert - Fót

C.T.P Custom - Márkus Róbert - Fót

Otis Fresh Kft- Mezőtúr

Az Otis gumiszerviz  2014-óta üzemel  mint családi vállalkozás.   Szolgáltatásuk a személyabroncsoktól egészen a munkagép-gumik szervizeléséig kiterjed.

Jangyik Krisztián EV-Csévharaszt

Frissen alakult Partnerszervizünk Csévharaszton várja minden leendő ügyfelét! Forduljon Jangyik Krisztián egyéni vállalkozóhoz bizalommal!

Optimus-Garage Herceghalom

Újonnan nyílt Herceghalmi Partnerszervizünk gumiszerelés és centrírozás mellé nitrogénnel való abroncs fújásra is lehetőséget kínál. Autó szervizelést, karbantartást is vállalnak, és az idei téli szezontól automata váltó olaj cserét is, speciális készülékkel.

Rameusz Kft. - Autószerviz - Dorog

Legújabb, 2017 óta működő dorogi Partnercégünk gépjármű javítással foglalkozik. Vállalják személy- és tehergépjárművek teljeskörű javítását, autóvillamossági szerelését, valamint gumiabroncsok szerelését és centírozását.

Smith Machines Kft-Gelse

Smith Machines Kft partnerszervizünk ez év tavaszától működik családi vállalkozásként a Zala megyei Gelsén. Műhelyüket folyamatosan bővítik és fejlesztik, hogy szakmailag minél felkészültebben fogadhassák az ügyfeleket.

Balázs Autószerviz- Fertőszentmiklós

Legújabb szervizünk újonnan alakult Fertőszentmiklóson, nagy szeretettel várja autós és gumis témában szakmai segítséget igénylő Ügyfeleinket.  

Estigumis-Kecskéd

Nincs ideje? Sokáig dolgozik? Nem baj, jelentkezzen be legújabb, kecskédi Partner Szervizünkbe! A Claritas-Full Kft.-nél rugalmas nyitvatartással és minőségi szolgáltatással állnak rendelkezésére. Foglaljon időpontot, hogy elkerülje a várakozást!

Kovalin Kft- Partnerszerviz Szentendre

  Szentendrei Partnerünk 2008 óta végzi tevékenységét. A Kovalin Kft fő profiljába a gépjárműjavítás, -karbantartás, gumiszerviz és autókozmetika tartozik bele.

Felni Birodalom Kft-Partnerszerviz

A Felni Birodalom Nyíregyházán újonnan alakuló, ám 16 éves szakmai tapasztalattal rendelkező vállalkozás. Partnerünk több mint másfél évtizede foglalkozik felnik teljeskörű felújításával és gumiabroncs szakszervizzel!

Utánfutó és Gumicentrum Kft.

Legújabb Partnerszervizünk, a pápai Utánfutó és Gumicentrum KFT 15 éves tapasztalattal forgalmazza és szereli a vonóhorgokat különböző járművekre.

bhpgumi.hu
kosar icon
Gumiabroncs WEBSHOP

tyre-test.org Gumiabroncs tesztek,
vélemények valós
felhasználóktól
tire icon tyre background

gumi-b2b.hu/platform Magyarország legnagyobb
gumiabroncs platformja
tire icon tyre background

Töltse le applikációnkat!

Google Play ikon
Google Play ikon