Partnerszervizeink

Eagle Gumi Bt. Nyíregyháza-Sóstóhegy 4481

Nyíregyháza melletti partnerszervizünk Sóstóhegyen működik a kemecsei úton.

ÓZ Gumiabroncs Kereskedelem és Gumiszerviz- Pécs 7634

Pécsi partnerszervizünk a Mecsek oldalában végzi tevékenységét. A gyönyörű kilátás mellett a szakmai precizitásé a főszerep szerelőműhelyében.

DHM Gumiszerviz Székesfehérvár 8000

Partnercégünk kizárólag jól felkészített munkatársakkal és szakemberekkel (autófényező, kárpitos, autóvillamossági szerelő, gumiszerelő) dolgoztat. Ezáltal tudják biztosítani az autók szakszerű takarítását; kézi mosást, belső takarítást, teljes körű kárpittisztítást, polírozást, műanyag ápolást, és gumiszerelést. A DHM Gumiszerviz használt gumikat is forgalmaz, melyre garanciát vállal!

KOV-KA Autó Kft.

KOV-KA AUTÓ Kft. partnerünk Lajoskomárom székhelyű szervizét 2003-ban alapította, fő profilja a gépjárműjavítás, -és karbantartás.

Gumi Bázis Kft.

2013-ban alakult Partnerszervizünk (Gumibox gumiszerviz) téli,- nyári,- négyévszakos gumiabroncsok széles kínálata mellett, kátyúgaranciával, házhozszállítással várja látogatóit!

Tessék Gumit Szerviz

Új vagy használt gumiabroncsot keres, de nem biztos a választásban? Defektet kapott vagy hibás a gumija? A TESSÉK GUMIT szerviz segít Önnek!

KM-Car Service

A Vásárosnamény székhelyű Partnerszervizünk személy-, teher-, és mezőgazdasági járművek műszaki vizsgára való felkészítésével is foglalkozik. A márkafüggetlen szerviz széles körben látja el ügyfeleit.

Car-Path Kft.- IX. kerületi Partnerszerviz

Budapest IX. kerületében található partnerszervizünk teljes körű autókozmetikai szolgáltatással várja az érdeklődő ügyfeleinket! A jármű tisztaságát és esztétikai megjelenését ugyanolyan kiemelt fontossággal kezelik, mint a mechanikai működést!

Molnár autó -és gumiszerviz gépműhely - Debrecen

Debreceni székhelyű Partnercégünk 1993-ban alakult, 2008-tól autó -és gumiszervizként működik Debrecenben a Kassai út 14. szám alatt.

Kállay Autó - Ford Szaküzlet, Gumiszerviz - Dunakeszi Partnerszerviz

Az Alkatrész Tár Kft. cég 2009 végén alakult egy olyan időszakban amikor cégek nem, hogy megalakultak, hanem inkább megszűnőben voltak. Sokan álltak értetlenül akkoriban, hogy honnan merítik azt az optimizmust és bátorságot, ami egy ilyen időszakban ahhoz volt szükséges, hogy vállalkozásukat elindítsák.

Car-Line 2004 Kft.- Sopron 9400

Partnerünk 2004-ben nyitotta meg boltját, ahol a legismertebb és elismertebb tuningcégek termékeit forgalmazzák, szinte az összes autótípushoz. Fő erősségük, alufelnik, autógumik, felnijavítás, tuningalkatrészek beszerzése.

Car-Nett Team Kft.- Gumiszerviz Kecskemét 6000

Kecskeméti Partnerszervizünk rendkívül komplex szolgáltatásokkal fogadja ügyfeleinket. A legkorszerűbb műhelyfelszerelésekkel és berendezésekkel állnak ügyfeleink rendelkezésére.

bhpgumi.hu
kosar icon
Gumiabroncs WEBSHOP

tyre-test.org Gumiabroncs tesztek,
vélemények valós
felhasználóktól
tire icon tyre background

gumi-b2b.hu/platform Magyarország legnagyobb
gumiabroncs platformja
tire icon tyre background

Töltse le applikációnkat!

Google Play ikon
Google Play ikon

Önnek ajánljuk