Autó Nyíri Szerviz – 2120 Dunakeszi

Tóth Dorottya

A magas szintű szakértelem, a megbízhatóság, rugalmasság garantálja a profi kivitelezést, legyen szó gumiabroncsról vagy alu-, és lemez felniről. Az Autó Nyíri Szervizpontunk minden elvégzett munkáról számlát állít ki, amely egyaránt szavatolja a garanciát, illetve a biztonságot.

Autó Nyíri Szerviz – 2120 Dunakeszi

Külön kiemelkedő kedvességként szolgál, hogy a javítás/szerelés várakozási idejében az ügyfeleket egy-egy frissítő üdítővel vagy prémium kávéval várják.

Autó Nyíri Szerviz – 2120 Dunakeszi

A szerviz nyitvatartási ideje 07:30-18:00 óráig tart. A vállalkozás teljes körű autószervizként funkcionál, ezért az időpontfoglaláshoz előzetes bejelentkezés szükséges, amelyet a 36-30-339-67-64-es telefonszámon vagy akár online a www.autonyiri.hu weboldalon is megtehetnek az ügyfelek.

Autó Nyíri Szerviz – 2120 Dunakeszi

A szolgáltatásaik közé tartozik a gumiabroncs csere és centrírozás (ideértve a defekttűrő gumiabroncs cseréjét is), felni csere és javítás. Vállalnak kerék és gumi tárolást is, köszönhetően a számítógépes logisztikai rendszerüknek. Ezek mellett pedig szerepel még a defektjavítás, TPMS rendszerek javítása, műszeres futómű mérés és beállítás. A hulladék abroncsokat is átveszik, illetve különböző tartozékokat (tároló zsák, csavar szettek, központosítók stb.) is árusítanak és szakmai tanácsadást is vállalnak.

Autó Nyíri Partnerszerviz 2120 Dunakeszi, Egressy u.

 

További információ partnerünkről:

https://bhpgumi.hu/dunakeszi-egressy-utcai-atveteli-pontunk

bhpgumi.hu
kosar icon
Gumiabroncs WEBSHOP

tyre-test.org Gumiabroncs tesztek,
vélemények valós
felhasználóktól
tire icon tyre background

gumi-b2b.hu/platform Magyarország legnagyobb
gumiabroncs platformja
tire icon tyre background

Töltse le applikációnkat!

Google Play ikon
Google Play ikon

Önnek ajánljuk