BHPgumi robot

BHPgumi

Gondot okoz a megfelelő gumiabroncs kiválasztása?

Próbálja ki a Mesterséges Intelligencia gumi ajánlónkat!

Válaszoljon néhány egyszerű kérdésre és tudja meg, hogy a 14 szempontot figyelembe vevő rendszerünk milyen abroncsokat ajánl Önnek!

"Női szemszögből is előnyös alkalmazás a BHP MI ajánlója. Nekem nyári gumi vásárlása előtti hezitáláskor jött szembe a MI és magamtól teljesen másik irányba hoztam volna döntést. Támpontnak, kis segítségnek mindenképp előnyös, meg még heccből is érdemes kitölteni, semmit nem veszít vele az ember, sőt, hasznos információkat kaphat!"
"Praktikusnak tartom a MI abroncs ajánlót, mert a felhasználási feltételeim figyelembe vételével ajánlott nekem gumiabroncsot. Szerviz vezetőként tudom, hogy a gumiabroncs vásárlásakor számos szempontot mérlegel a vásárló a döntés előtt, ezekben nyújthat segítséget a MI. Tájékozódás szintjén mindenképp hasznos lehet, ajánlom!"
Tóth Máté, Gumisarok Partner
"A BHP Mi ajánlója fontos támasz a gumiabroncs vásárlása előtti döntéshelyzetben, de érdekességképpen is jópofa dolog a kipróbálása. Precíz rendszernek bizonyul, méltányoltam benne, hogy nem a legdrágább gumit ajánlotta ki, inkább a felhasználási feltételeim mérlegelte."
"Hasznosnak találtam a MI gumiajánlót, mert tökéletesen az autóm paramétereihez alkalmas gumiabroncsokat ajánlott. Választhattam prémium és középkategóriából is, így hasznos és pénztárca-barát megoldást is kínált. Egy próbát mindenkinek megér szerintem!"

Miért mesterséges intelligencia?

209 gumi és felni márkát forgalmazunk, sokszor nehéz a döntés, ebben segít a mesterséges intelligenciára épülő gumiajánló rendszerünk. Azt szerettük volna, hogy minden fontos szempontot figyelembe véve tudnánk abroncsot javasolni Ügyfeleinknek.

Aktuális számok:

(frissítve: 2021.05.14)

A BHPgumi története

Válassza ki autómárkáját

Válassza ki Autótípusát

Évjárat

Méret választás


Hol használja?

Hány tank üzemanyagot használ el egy hónapban?

Mi a legfontosabb Önnek?

Milyen stílusban vezet?

Idény

GRATULÁLUNK!

Most adja meg e-mail címét, ahová átküldhetjük testreszabott ajánlatunkat!

Feldolgozás folyamatban...

Köszönjük az adatokat! Már csak néhány másodperc és láthatja a javaslatunkat...

A BHPgumi mesterséges intelligencia ajánlata

FIGYELEM: Az Ön által adott válaszok alapján nem ajánljuk Önnek a négyévszakos abroncsokat, helyette nyári gumi választását javasoljuk.

1. helyezett  

2. helyezett  

3. helyezett  

Kérjük mondja el véleményét!

Miért mesterséges intelligencia?

209 gumi és felni márkát forgalmazunk, sokszor nehéz a döntés, ebben segít a mesterséges intelligenciára épülő gumiajánló rendszerünk. Azt szerettük volna, hogy minden fontos szempontot figyelembe véve tudnánk abroncsot javasolni Ügyfeleinknek.

Aktuális számok:

(frissítve: 2021.05.14)

Miért BHPgumi?

szerviz Szereléssel együtt, kényelmesen
96 BHPgumi szervizpontunk bármelyikén, időpontra.

orszag boltja Az ország boltja 1. helyezett
autó-motor népszerűségi díj győztese

orszag boltja Az Év internetes kereskedője 2. helyezett
500 hazai webáruház közül

az európai kontines 1571. leggyorsabban fejlődő vállalata Az európai kontintens 1571. leggyorsabban fejlődő vállalata
– INC magazin 42 országot vizsgált

az európai kontines 1571. leggyorsabban fejlődő vállalata 100% magyar cég vagyunk2008 óta vagyunk az Ügyfeleink szolgálatában.

A BHPgumi története

A mesterséges intelligencia segítségével megjelenített ajánlásokért a PICMAC Kft. nem vállal felelősséget. Az adatok tájékoztató jellegűek, kérjük ellenőrizze a járműve gépkönyvében az adatok pontosságát.