Biztonságos autózás, biztos nyeremény

Promóciós időszak: 2023. 03. 15 - 2023. 04. 30. ajándék

Michelin promo 2023 nyár

Vásároljon 4 db új Michelin nyári vagy négyévszakos abroncsot az akció időtartama alatt és nyerjen akár 30.000 Ft értékű vásárlási utalványt!

1. Az Akcióban részt vevő Termékek: Michelin márkájú, új gyártmányú nyári és négy évszakos személyautó, kishaszongépjármű és 4x4 abroncsok.

2. A nyereményjátékra jelentkező vásárlók a regisztrációjukat követő 7 napon belül értesítést kapnak a regisztráció elfogadásáról vagy elutasításáról (visszaigazolás elektronikus levében.) Amennyiben a regisztráció érvényes, a visszaigazoló levéllel együtt elküldjük a garantált nyereményt.

3. A nyereményjáték összértéke: bruttó 26 000 000 HUF

4. Az akciós szabályzat díjmentesen megtekinthető a www.michelin.hu oldalon, ahol Adatkezelési és Adatvédelmi szabályzatunk is elolvasható.

5. További tudnivalók a regisztrációról (elfogadás/elutasítás): [email protected].

6. Az akció a rendelkezésre álló készletek függvényében érvényes.

7. Az akció csak a Michelin értékesítési hálózatán keresztül, az akcióban részt vevő kereskedésekben érvényes. A részt vevő kereskedések jegyzéke megtekinthető a www.michelin.hu oldalon.

8. Egy résztvevő csak egy alkalommal regisztrálhat a nyereményjátékra, és csak egy alkalommal nyerhet, abban az esetben is, ha négynél több új Michelin nyári vagy CrossClimate abroncsot vásárol.

9. A nyereményjátékban kiosztott nyeremények:

Michelin nyeremények

10. A sorsolás azon Résztvevőinek, akik legalább 1 (egy) szett, azaz 4db MICHELIN Pilot Sport EV vagy MICHELIN  ePrimacy abroncsot vásárolnak, lehetőségük van nyerni egy  2 000 000 (azaz kettőmillió) forint értékű Elektromos kerékpárt.

11. A sorsolásra 2023. május 29. napján kerül sor, a nyertest pedig a https://www.michelin.hu/auto/promocio oldalon, 2023. május 30-én hirdetjük ki.

12. A feltüntetett kép illusztráció. 

13. Az akció időtartama: 2023. március 15. - április 30. Az akcióban csak ebben az időszakban kiállított számlabizonylattal lehet  részt venni.

14. A sikeres pályázathoz a regisztrációt legkésőbb 2023. május 10-ig el kell végezni.

Bővebb információk a michelin.hu/auto/promocio oldalon találhatók.

Regisztráció a promo.michelin.hu/forms/regisztracio oldalon lehetséges.

Árukereső vélemények

GY.I.K.

Elakadt? Kérdése van? Valami nem egyértelmű? Jöjjön nézze meg hátha mást is érdekelt már a kérdése

Gyakran Ismételt Kérdések

Megbízható bolt

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A BHP gumi az Árukereső minősített webáruháza

Minősített áruház

Continental minősített webshop Michelin minősített website

Pályázatok

piaci-megjelenes-tamogatas

Díjak