Biztonságos autózás, biztos nyeremény

Promóciós időszak: 2023. 10. 15 - 2023. 11.30 között

Michelin promo 2023 tél

Vásároljon 4 új Michelin téli vagy négyévszakos abroncsot az akció időtartama alatt a részt vevő kereskedések egyikében, és jelentkezzen nyereményjátékunkra, mi pedig elküldjük önnek az ajándék vásárlási utalványt, sőt további sorsoláson vehet részt!

1. Az Akcióban részt vevő Termékek: Michelin márkájú, új gyártmányú téli és négy évszakos abroncsok, személyautóra, kishaszongépjárműre és 4X4 járművekre.

2. A nyereményjátékban részt venni kívánó vásárlók a regisztrációjukat követő 7 napon belül értesítést kapnak a regisztráció elfogadásáról vagy elutatasításáról (visszaigazolás elektronikus levében.) Amennyiben a regisztráció érvényes, a visszaigazoló levéllel együtt elküldjük a garantált nyereményt.

3. A nyereményjáték összértéke: bruttó 26 554 000 HUF

4. Az akciós szabályzat díjmentesen megtekinthető a www.michelin.hu oldalon, ahol Adatkezelési és Adatvédelmi szabályzatunk is elolvasható.

5. További tudnivalók a regisztrációról (elfogadás/elutasítás): [email protected].

6. Az akció a rendelkezésre álló készletek függvényében érvényes.

7. Az akció csak a Michelin értékesítési hálózatán keresztül, az akcióban részt vevő kereskedésekben érvényes. A részt vevő kereskedések jegyzéke megtekinthető a www.michelin.hu oldalon.

8. Egy résztvevő csak egy alkalommal regisztrálhat a nyereményjátékra, és csak egy alkalommal nyerhet, abban az esetben is, ha négynél több új Michelin téli vagy CrossClimate abroncsot vásárol.

9. A nyereményjátékban kiosztott nyeremények:

Michelin nyeremények

10. A sorsolás azon Résztvevőinek, akik legalább 1 (egy) szett, azaz 4db MICHELIN CrossClimate abroncsot vásárolnak, lehetőségük van nyerni egy  618 000  forint értékű iPhone 15 Pro.

11. A sorsolásra 2023. december 19. napján kerül sor, a nyertest pedig a https://www.michelin.hu/auto/promocio oldalon, 2023. december 20. napján hirdetjük ki.

12. A feltüntetett kép illusztráció. 

13. Az akció időtartama: 2023. oktober 15. - november 30. Az akcióban csak ebben az időszakban kiállított számlabizonylattal lehet  részt venni.

14. A sikeres pályázathoz a regisztrációt legkésőbb 2023. december 10.-ig el kell végezni.

Bővebb információk a michelin.hu/auto/promocio oldalon találhatók.

Regisztráció a promo.michelin.hu/forms/regisztracio oldalon lehetséges.

Árukereső vélemények

GY.I.K.

Elakadt? Kérdése van? Valami nem egyértelmű? Jöjjön nézze meg hátha mást is érdekelt már a kérdése

Gyakran Ismételt Kérdések

Megbízható bolt

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A BHP gumi az Árukereső minősített webáruháza

Minősített áruház

Continental minősített webshop Michelin minősített website

Pályázatok

forgóeszköz finanszírozás

Díjak