Teljeskörű gépjárművédelem 

A gépjármű asszisztencia egy olyan biztosítás, amely a biztosított gépjármű műszaki meghibásodása, üzemzavara vagy egyéb okú menetképtelensége (baleset, akkumulátor lemerülés, hibás tankolás stb.) esetén nyújt segítséget. 

15%-os akció részletei 

Azok az ügyfeleink, akik 2024. október 31-ig szereléssel és időpontfoglalással együtt vásárolnak gumiabroncsot, illetve teljeskörű gépjárművédelemmel kapcsolatos szerződést kötnek a lenti linken található felületen, 15 % kedvezményt kapnak a szerelés árából. Amennyiben megtörtént a szerződéskötés, kérjük jelezze ezt felénk szerződés számának bediktálásával és ellenőrzést követően a BHPgumi visszautalja Önnek a szerelés árának 15%-át

Mikor tudja a szolgáltatást a BHPgumi ügyfele igénybe venni? 

A biztosítási terméket az tudja megvásárolni, aki 2 éven belül vásárolt szolgáltatást vagy terméket a BHPgumitól. 

Milyen járművekre köthető gépjármű asszisztencia? 

- személygépkocsi 

- motorkerékpár 

- kistehergépjármű (max. 3,5t össztömegig) 

Milyen esetekben nyújt segítséget? 

- defekt 

- akkumulátor lemerülés 

- baleset 

- motorhiba 

- műszaki vagy elektromos meghibásodás 

- hibás tankolás 

- kifogyott üzemanyag 

- szélvédő repedés (szervizbe szállítás) 

- letört tükrök (szervizbe szállítás) stb.  

A javítási költségeket a gépjármű asszisztencia biztosítás nem téríti! Kizárólag az alábbiakban látható alap- és kiegészítő szolgáltatások költségeit fedezi. 

Milyen segítséget nyújt? 

1. ALAPSZOLGÁLTATÁSOK 

Helyszíni javítás: ha menetképtelenné vált gépjárművet a biztosító a helyszínen javíthatónak ítéli, akkor segélygépjárművet és szerelőt küld javítás céljából (pl. defektkár, üzemanyag hiánya, akkumulátor lemerülés stb.). 

Gépjárműmentés: ha a helyszínen a javítás nem lehetséges, akkor a biztosító autómentőt küld és elszállítja a gépjárművet szakszervizbe vagy az ügyfél által megadott - csomagonként meghatározott kilométer határon belüli - címre. 

2. KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK 

Őrizet és tárolás: abban az esetben, ha a gépjármű menetképtelenné válása hétvégén vagy munkaidőn túl következett be, akkor. a biztosító vállalja a gépjármű őrizetet és tárolását, a következő munkanapig. 

Szállás és utaztatás: amennyiben a biztosított gépjármű menetképtelenné válik és a javítása 24 óránál több időt vesz igénybe, a biztosító gondoskodik a gépjárműben utazók elszállásolásáról VAGY továbbutaztatásáról a végcélba. 

Cseregépjármű: amennyiben a biztosított gépjármű menetképtelenné válik és a javítása 24 óránál több időt vesz igénybe, a biztosított „B” kategóriájú cseregépjárműre jogosult. 

3. JÁRULÉKOS SZOLGÁLTATÁSOK 

Visszautaztatás a megjavított autóért: a biztosító vállalja egy személy visszautaztatását a megjavított gépjárműért. 

Gépjármű külföldről történő hazaszállítása: amennyiben a menetképtelenné vált gépjárművet külföldön szakszervizbe szállították és a javítás nem végezhető el időben vagy a biztosított nem szeretné külföldön megjavíttatni a gépjárművet, akkor azonnali hazaszállítási szolgáltatást vehet igénybe. 

CSOMAGOK 

1. MAGYARORSZÁGI területi hatályú csomagok 

 - Helyi csomag (gépjármű kora: 0-25 év): csak alapszolgáltatásokat tartalmaz – 6 050 Ft / év 

 - Regionális csomag (gépjármű kora: 0-20 év): alap-, kiegészítő- és járulékos szolgáltatásokat is tartalmaz – 9 300 Ft / év 

2. EURÓPAI területi hatályú csomagok 

 - Prémium csomag (gépjármű kora: 0-20 év): alapszolgáltatások, magasabb limittel kiegészítő szolgáltatások és járulékos szolgáltatások – 15 200 Ft / év 

 - Prémium Plusz csomag (gépjármű kora: 0-20 év): Prémium csomag szerinti szolgáltatásokat tartalmaz, magasabb gépjárműmentés és szállítás limittel – 18 300 Ft / év 

Partnerünk: 

mapfre logo

További információk: asszisztencia.ovb.hu/tar.attila 

Mapfre Asistencia Országúti Segítségnyújtás Biztosítás Biztosítási termékismertető letölthető itt <-

Árukereső vélemények

GY.I.K.

Elakadt? Kérdése van? Valami nem egyértelmű? Jöjjön nézze meg hátha mást is érdekelt már a kérdése

Gyakran Ismételt Kérdések

Megbízható bolt

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A BHP gumi az Árukereső minősített webáruháza

Minősített áruház

Continental minősített webshop Michelin minősített website

Pályázatok

forgóeszköz finanszírozás

Díjak