Rólunk


Miben hiszünk?

  • Hiszünk abban, hogy kitartó és becsületes munkával szép eredményeket lehet elérni.
  • Hiszünk abban, hogy a Vásárlóink, Munkatársaink tisztességes és igazságos kezelése hosszútávon mindig megtérül.
  • Hiszünk a folyamatos tanulás és fejlődés szükségességében. Angolul így tudnánk tömören megfogalmazni (Darren Hardy (https://darrenhardy.com/) szavaival élve): „better every day”

Történetünk

A BHPgumi a Corvinus Egyetem berkeiből indult el, gazdaság informatikusok alapították. Az e-kereskedelmi tudásunk alapját az e-Business Kutatóközpont demonstrátoraként szereztük meg. Majd a Kisvállalkozás Fejlesztési központ és a UPC közös pályázatán nyertük el a cég indításához szükséges induló tőkét. Kezdetben internetes és WAP-os fejlesztésekkel foglalkoztunk. Majd sok mindenbe belevágtunk: online jegyzetportal, wap-os chat alkalmazás, wap-os pizza rendelés, 3d tv portál, online piackutatás, de nem igazán tudtunk egyikben sem komoly sikereket elérni.

Az online gumikereskedelem ötlete 2009-ben vetődött fel és 2010 tavaszán indultunk. Kezdetben csak a SEO-ra koncentráltunk, 2 webáruházat működtettünk, de rá kellett jönnünk, hogy sem a TÉLI-GUMI.co.hu sem a NYÁRI-GUMI.co.hu nem tekinthető márkának. A Vásárlóink nem jegyzik meg, telefonon nehezen kommunikálható. Éreztük és nálunk hozzáértőbb barátok tanácsolták, hogy kezdjünk el igazi márkát építeni.

Így került 2013-ban a fókuszunkba a BHP. A BHP (brake horsepower) rövidítés a motoron közvetlenül mért teljesítményt, azaz lóerőt jelent angolul. Egy Barátunk éppen abbahagyta az autó tuning tevékenységet a BHP.hu domain alatt, mivel régi webcím volt, úgy gondoltuk, hogy SEO szempontból is érdemes használnunk. Pár hónap után rájöttünk, hogy úgy lenne igazán nyerő, ha a gumi szó is benne lenne. Azóta BHPgumi vagyunk. ☺

BHPgumi fenntarthato fejlodes 2014-ben az Árukereső Ország Boltja autó-motor kategóriában 1. helyezést értünk el

2017-ben az Év Internetes kereskedője megmérettetésen a TOP 20-ig sikerült jutnunk

2018-ban az Év Internetes kereskedője megmérettetésen a KKV szektorban 2. helyezettek lettünk, több mint 500 webáruház közül

Miért zöld gumi webáruház a BHPgumi?

BHPgumi fenntarthato fejlodes Maximálisan elkötelezettek vagyunk a természet védelme és a fenntarthatóság ügye mellett. Hiszünk abban, hogy látszólag kis dolgokkal is hatalmas változást lehet érni. Emellett, ha példamutató módon cselekszünk, a gyerekeink generációja ezt fogja megtanulni, ezt a szemléletet fogja tovább vinni. Lehet, hogy néhány dolog apróságnak tűnik, de mi úgy gondoljuk, hogy ha mindenki megtesz pár parányi változtatást az életében, az összhatás jelentős lesz.

  • Több kollégánk kerékpárral és gyalog jár be dolgozni, noha lenne lehetősége autóval közlekedni, és még a parkolás sem jelent a cégünk előtt nehézséget (ingyenes és sok helyünk van).
  • Papír alapú számlázásról átálltunk elektronikus számlázásra, így csökkentettük a papír felhasználásunkat. Ez havi 2-3 csomag A4-es papír megtakarítását jelenti.
  • Csapatunkkal fákat ültettünk, hogy élhetőbbé és zöldebbé tegyük a tágabb környezetünket.

  • 2018-ban elindítottuk a saját naperőművünket, többek között azért, hogy a BHPgumi tevékenysége által felhasznált energia mennyiséget zöld energiával tudjuk kompenzálni. 2.112 db napelemmel lefedtünk egy 10.000 nm-es területet.

Tegyen Ön is a környezetéért és a fenntarthatóságért. Legyen Ön is zöld.

A BHPgumi számokban

A 2010-es indulásunk óta több olyan év is volt, amikor sikerült dupláznunk az előző évi forgalmi számokat. 2012-ben 62 millió Ft volt az árbevételünk, 2017-ben átléptük a nettó 700 milliós értéket és több mint 50.000 abroncsot adtunk el 1 év alatt.

A BHPgumi csapata

Valós vásárlói vélemények

A 2010 óta működő vállalkozásunk az elmúlt évek alatt megtöbbszörözte a forgalmát, eddig több mint 50.000 Ügyfelünknek tudtunk segíteni gumiabroncs beszerzésben. 4.800 valós vásárlói visszajelzés alapján 96%-os a Vásárlói értékelésük. Ennek ellenére tudjuk, hogy mi sem vagyunk tökéletesek, de igyekszünk a hibáinkból tanulni, arra törekszünk, hogy a kiszolgálásunkat, kommunikációnkat folyamatosan javítsuk. Ha bármilyen javaslata, véleménye, ötlete van, kérem írja meg nekem ([email protected]), hogy tovább tudjunk fejlődni. Engedje meg, hogy néhány véleményt megosszak Önnel. Biztonságos közlekedést kívánok!

A BHPgumi csapata
A BHPgumi csapata

 
A bolt vásárlója
Vásárlás időpontja:
2021.02.23.

Segítőkész, profi ügyfélszolgálat, gördülékenyen ment minden. Rendeléstől számítva egy napon belül megkaptam a termékeket. Nagyon elégedett voltam.

A bolt vásárlója
Vásárlás időpontja:
2021.02.21.

Egyértelmű volt a keresés, könnyen kezelhető a webáruház. Telefonos érdeklődésemre készséges és gyors választ kaptam az ügyintézőtől. Nagyon köszönöm!

A bolt vásárlója
Vásárlás időpontja:
2021.02.18.

A webáruházban ugyanaz a tétel többször is fenn volt, de a telefonhívásban nagyon segítőkészek voltak. Gyorsan és rugalmasan szállítottak. üdítően rendben ment minden!

A bolt vásárlója
Vásárlás időpontja:
2021.02.21.

Korrekt üzlet, gyors kiszolgálás, friss termék, egyforma DOT. Soha rosszabbat!

A bolt vásárlója
Vásárlás időpontja:
2020.09.23.

A honlapon könnyen megtaláltam a vásárolni kívánt terméket. Gyors, pontos szállítás után azt kaptam, amit vártam. Csak ajánlani tudom a csapatot.

A bolt vásárlója
Vásárlás időpontja:
2020.09.20.

A most rendelt téli gumik is villámgyorsan megérkeztek. Korábban tavasz elején rendelt nyári gumik szintén (sajnos ott nem kaptam levelet, hogy értékelhessem). Mindkét esetben rendesen utánajártam az adott abroncsok árainak, itt találtam mindig a legjobb áron.

A bolt vásárlója
Vásárlás időpontja:
2020.09.16.

Ennél a cégnèl látszik, hogy a vevő az első!

A bolt vásárlója
Vásárlás időpontja:
2020.09.14.

Minden tökéletesen, a legnagyobb elvárások teljesítésével történt. Gratulálok a Csapatnak.

A bolt vásárlója
Vásárlás időpontja:
2020.09.04.

Egyszerű és gyors rendelési folyamat, a gumikat másnap ki is szállították. A megrendelés feladása és az átvétel között kb 24 óra telt el.

A bolt vásárlója
Vásárlás időpontja:
2020.08.31.

Az utóbbi jó pár alkalommal tőlük rendeltem a korábbi pozitív tapasztalatok miatt a nyári és téli gumigarnitúráimat. Ezúttal is minden gyorsan, korrekten és rendben ment, a gumik is friss gyártásúak és új állapotban voltak (természetesen).

A bolt vásárlója
Vásárlás időpontja:
2020.08.30.

Színvonalas volt a kiszolgálás, kiszámítható es pontos az ügymenet.

A bolt vásárlója
Vásárlás időpontja:
2020.08.26.

Már többször rendeltem Tőlük és maximálisan meg vagyok elégedve!!! Azt kaptam, amit rendeltem!!! Külön kértem, hogy a Dot szám szerint is új gumikat kapjak,és teljesítették a kívánságom!!!Köszönöm utólag is!!!

A bolt vásárlója
Vásárlás időpontja:
2020.08.14.

Nagyon jók a tapasztalataim, segítőkészek, megtalálják a problémára a megoldást. Jó csapat, szeretek velük együtt dolgozni.

A bolt vásárlója
Vásárlás időpontja:
2020.07.06.

A vásárlás egyszerű volt. Kérdéseimre pontos választ kaptam a telefonos ügyfélszolgálattól.

A bolt vásárlója
Vásárlás időpontja:
2020.07.04.

Gyors és jól használható a web oldal. Gyors a kiszállítás és pontos. Szuper volt minden. Legközelebb is önöktől fogok rendelni.

A bolt vásárlója
Vásárlás időpontja:
2020.06.30.

A webes bankkártyás utalás sajnos sikertelen volt, így elutaltam a vételárat. Az ügyfélszolgálat segítőkész volt, a két gumi két nap alatt megérkezett.

A bolt vásárlója
Vásárlás időpontja:
2020.06.26.

Garantált DOT garancia. A legutóbbi rendeléskor most tavaszi gumit kaptam. Kiváló kapcsolat tartás, kiváló ügyfélszolgálat.

A bolt vásárlója
Vásárlás időpontja:
2020.06.14.

Nem először rendeltem a BHP gumitól. Sajnos a posta hanyag módon "elsunnyogta" a kézbesítést, ezért hiába vártam az abroncsot, könnyelműen "sikertelen kézbesítést" jeleztek az online felületükön. A BHP gumi ügyfélszolgálata azonban jelesre vizsgázott. Amint jeleztem nekik a problémát, másnap kora reggel (egy másik, normális futárszolgálat segítségével) már meg is kaptam a rendelt gumiabroncsokat. Csak ajánlani tudom a BHP gumit!

A bolt vásárlója
Vásárlás időpontja:
2020.04.25.

Ár, gyorsaság és kommunikáció tekintetében is csak ajánlani tudom.
Amiért tőlük vásároltam:
Precíz, részletes termékleírás, nagyon könnyen kezelhető felület, gördülékeny, gyors rendelés. Rendkívül gyors leszállítás.

A bolt vásárlója
Vásárlás időpontja:
2020.04.22.

Célirányosan kerestem a konkrét terméket, ár és benyomás alapján választottam ezt az áruházat. Egyszerű, felhasználóbarát rendelési felület, korrekt és informatív tájékoztatások, gyors, zökkenőmentes kiszállítás. Köszönöm!

A bolt vásárlója
Vásárlás időpontja:
2020.04.18.

Kiváló, pontos kommunikáció; széles termékkör; gyors kiszállítás. Nincsenek "rejtett költségek" (pl. szállítás díj guminként). Adnak a vásárló véleményére/megtartására - pl. kuponok küldése vásárlás után.

A bolt vásárlója
Vásárlás időpontja:
2020.04.14.

Az első meglepetés után nagyon segítőkészek és korrektek volta! Mivel félbehagytam a megrendelést, mert nem volt lehetőség az utánvétes fizetésre, de egy kis egyeztetés után lehetővé tették ezt a fizetési módot is!
Amiért tőlük vásároltam:
Pontos és gyors kiszállítás! Jó kommunikálható lehetőségek! !

A bolt vásárlója
Vásárlás időpontja:
2020.04.08.

Ajánlották ezt az oldalt, mondták, hogy gyorsan feldolgozzák a megrendelést és gyorsan ki is szállítják, kételkedtem kicsit, viszont 2 nap és fél volt gumizva az autóm az új garnitúrával.
Amiért tőlük vásároltam:
Könnyen kezelhető webfelület és gyors kiszállítás.

A bolt vásárlója
Vásárlás időpontja:
2020.04.05.

Abszolút elégedett vagyok. Gyorsak, jók a termékleírások, átlátható a weboldal. Csillagos 5-ös. : )

Rajczi Kálmán
Vásárlás időpontja:
2020.03.29.

Nagyon könnyen lehet kezelni az oldalt, áttekinthető és a rendelés folyamatáról azonnal értesítés küldenek. Egyik nap megrendeltem és már a másik nap hozta a futár a gumikat, hihetetlen gyorsak. Én személy szerint minden mindenkinek csak ajánlani tudom a céget mert gyorsak és megbízhatóak.

A bolt vásárlója
Vásárlás időpontja:
2020.03.26.

Nagyon gyorsan szállítanak. A honlapjukon hasznos információt találsz az autóabroncsokról.
Amiért tőlük vásároltam:
Korábban vásároltam tőlük jó áron.
Odafigyelnek az ügyfelekre.
Sokszor ingyenes a szállítás.

Szilvia
Vásárlás időpontja:
2020.03.26.

Rugalmas, figyelmes ügyfélszolgálat, véletlenül elírtam az e-mail címét és gyorsan kijavították
Amiért tőlük vásároltam:
Minőségi termékek, gyors pontos kiszolgálás. Könnyen nyomon lehetett követni a megrendelés státuszát. A termékek csomagolás megfelelő volt.
Amiben fejlődhetne ez a bolt:
Nem tapasztaltam.

Zsolt
Vásárlás időpontja:
2020.03.24.

Azt kaptam amit elvártam, nem volt komplikáció.
Amiért tőlük vásároltam:
Az ár-érték aránynak megfelelő volt a gumiabrocs.
Amiben fejlődhetne ez a bolt:
Nem volt még ilyen.

Patek
Vásárlás időpontja:
2020.03.23.

A rendelés egyszerű a kiszállítás gyors volt.
Amiért tőlük vásároltam:
Korrekt árak, egyszerű vásárlás. Nem volt kiszállítási díj.
Amiben fejlődhetne ez a bolt:
Nincs.

Tamás
Vásárlás időpontja:
2020.03.22.

Masnapra megkaptam a terméket.
Amiért tőlük vásároltam:
Gyorsak pontosak.
Amiben fejlődhetne ez a bolt:
Nincs ilyen, máskor is vasarolnék innen.

sha
Vásárlás időpontja:
2020.03.20.

Meglepően gyors, korrekt. A sámla is, az áru is azonnal érkezett.
Amiért tőlük vásároltam:
Nem volt kiszállítási díj.
Amiben fejlődhetne ez a bolt:
Nem volt ilyen

Sándor
Vásárlás időpontja:
2020.03.20.

Azt kaptam amit rendeltem.
Amiért tőlük vásároltam:
Gyors visszajelzés és kiszállítás.
Bankkártyás fizetésre van lehetőség a futárnál.
Amiben fejlődhetne ez a bolt:
nincs

Adrika
Vásárlás időpontja:
2020.03.20.

Maximálisan elégedett voltam, köszönöm!
Amiért tőlük vásároltam:
Gyorsaság, minden a leírtak szerint történt.
Amiben fejlődhetne ez a bolt:
Nem volt.

István
Vásárlás időpontja:
2020.03.13.

Átlátható, rendezett weboldal. Könnyű rendelés, gyors kiszállítás, jó árak.
Amiért tőlük vásároltam:
Saját tapasztalatom és a keresgélés miatt vásárolok itt. Jó ár, kedvezményes, gyors kiszállítás...
Amiben fejlődhetne ez a bolt:
Nincs!

Balázs
Vásárlás időpontja:
2020.03.13.

Korrekt megbízható bolt.
Amiért tőlük vásároltam:
Uniroyal is van! !
Amiben fejlődhetne ez a bolt:
eddig nincs

Ádám
Vásárlás időpontja:
2020.03.13.

Korrektek.
Amiért tőlük vásároltam:
Gyors, pontos, megbìzható.
Amiben fejlődhetne ez a bolt:
Nem tapasztaltam ilyet.

Zsuzsanna
Vásárlás időpontja:
2020.03.06.

Minden rendben ment. Ajánlom.
Amiért tőlük vásároltam:
Michelin crossclimate számomra a legjobb választás.
Amiben fejlődhetne ez a bolt:
Nincs

Gergő
Vásárlás időpontja:
2018.06.10.

Olcsó, gyors, korrekt.
Amiért tőlük vásároltam:
Ingyen kiszállítás mellett is olcsó volt.
Amiben fejlődhetne ez a bolt:
Nem volt.

ZedT
Vásárlás időpontja:
2018.06.09.

Ahogy szerettem volna, minden úgy volt!!!
Amiért tőlük vásároltam:
Volt az a gumi amit szerettem volna! Máshol csak az ígérgetés ment!!! Itt pedig megvolt a valós készlet a legjobb áron és a DOT szám is friss volt!!!

Kata73
Vásárlás időpontja:
2018.06.07.

Teljes mértékben elégedett voltam mind az árak terén, mind pedig a gyorsaság terén a webáruházzal ! !! Csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek fontos a gyors kiszállítás és a minőségi áru.

Aladár
Vásárlás időpontja:
2018.06.05.

Korrekt ügyfélszolgálat, gyors kiszállítás és szuper minőség!

János
Vásárlás időpontja:
2018.06.05.

Jó termékek, jó áron!

Totya
Vásárlás időpontja:
2018.06.04.

Már többször rendeltünk innen, mindig gyors és megbízható volt.
Amiért tőlük vásároltam:
Hamarabb megérkezett a termék, mint gondoltuk. Gyors és tökéletes volt.

Thomas
Vásárlás időpontja:
2018.06.04.

A rendelés nagyon simán ment, az áru minősége kitűnő és a szállítás is gyors volt.

Tera
Vásárlás időpontja:
2018.06.03.

Az ügyfélszolgálattal nem kerültem kapcsolatba, kiszállítás profi volt.
Amiért tőlük vásároltam:
Korábbi vélemények alapján döntöttem.

Martina
Vásárlás időpontja:
2018.06.02.

Egyszerűen nagyon jók!
Amiért tőlük vásároltam:
Áttekinthető és a legolcsóbb, korrekt számla és garancia levél küldése.
Amiben fejlődhetne ez a bolt:
Nem volt.

Ádám
Vásárlás időpontja:
2018.05.30.

Korrekt cég, rugalmas ügykezelés, segítőkész ügyfélszolgálat. Minden úgy ment, ahogy telefonon megbeszéltük, másnapra a szervizben volt a gumim.
Amiért tőlük vásároltam:
Korrekt ár, gyors szállítás, segítőkész ügyfélszolgálat.

Balázs
Vásárlás időpontja:
2018.05.29.

Minden rendben, magától ment, leadtam a rendelést, jött az elektronikus számla, másnap pedig jöttek a gumik, ahogy kell.
Amiért tőlük vásároltam:
Pontosság, megbízhatóság.

lemongrabness
Vásárlás időpontja:
2018.05.21.

Gyors visszajelzések és gyors szállítás.
Amiért tőlük vásároltam:
Jó áron elérhető autó gumit találtam, amihez párosult a gyors visszajelző e-mail és a gyors kiszállítás is. A gumi is jól szuperál. Csak jót tapasztaltam.
Amiben fejlődhetne ez a bolt:
Nem volt.

Eliza
Vásárlás időpontja:
2018.05.21.

Kíválóak!

A vélemények az Árukereső-ről származnak.

Árukereső vélemények

GY.I.K.

Elakadt? Kérdése van? Valami nem egyértelmű? Jöjjön nézze meg hátha mást is érdekelt már a kérdése

Gyakran Ismételt Kérdések

Megbízható bolt

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A BHP gumi az Árukereső minősített webáruháza

Vedd a neten

vedd a neten logo ecommerce logo kicsi

Pályázatok

piaci-megjelenes-tamogatas

Dombi ajánlásával

Dombóvári István is a BHPgumi-t ajánlja

Válassza a BHPgumit Dombóvári István humorista ajánlásával.

Díjak