Rólunk


Miben hiszünk?

  • Hiszünk abban, hogy kitartó és becsületes munkával szép eredményeket lehet elérni.
  • Hiszünk abban, hogy a Vásárlóink, Munkatársaink tisztességes és igazságos kezelése hosszútávon mindig megtérül.
  • Hiszünk a folyamatos tanulás és fejlődés szükségességében. Angolul így tudnánk tömören megfogalmazni (Darren Hardy (https://darrenhardy.com/) szavaival élve): „better every day”

Történetünk

A BHPgumi a Corvinus Egyetem berkeiből indult el, gazdaság informatikusok alapították. Az e-kereskedelmi tudásunk alapját az e-Business Kutatóközpont demonstrátoraként szereztük meg. Majd a Kisvállalkozás Fejlesztési központ és a UPC közös pályázatán nyertük el a cég indításához szükséges induló tőkét. Kezdetben internetes és WAP-os fejlesztésekkel foglalkoztunk. Majd sok mindenbe belevágtunk: online jegyzetportal, wap-os chat alkalmazás, wap-os pizza rendelés, 3d tv portál, online piackutatás, de nem igazán tudtunk egyikben sem komoly sikereket elérni.

Az online gumikereskedelem ötlete 2009-ben vetődött fel és 2010 tavaszán indultunk. Kezdetben csak a SEO-ra koncentráltunk, 2 webáruházat működtettünk, de rá kellett jönnünk, hogy sem a TÉLI-GUMI.co.hu sem a NYÁRI-GUMI.co.hu nem tekinthető márkának. A Vásárlóink nem jegyzik meg, telefonon nehezen kommunikálható. Éreztük és nálunk hozzáértőbb barátok tanácsolták, hogy kezdjünk el igazi márkát építeni.

Így került 2013-ban a fókuszunkba a BHP. A BHP (brake horsepower) rövidítés a motoron közvetlenül mért teljesítményt, azaz lóerőt jelent angolul. Egy Barátunk éppen abbahagyta az autó tuning tevékenységet a BHP.hu domain alatt, mivel régi webcím volt, úgy gondoltuk, hogy SEO szempontból is érdemes használnunk. Pár hónap után rájöttünk, hogy úgy lenne igazán nyerő, ha a gumi szó is benne lenne. Azóta BHPgumi vagyunk. ☺

BHPgumi fenntarthato fejlodes 2014-ben az Árukereső Ország Boltja autó-motor kategóriában 1. helyezést értünk el

2017-ben az Év Internetes kereskedője megmérettetésen a TOP 20-ig sikerült jutnunk

2018-ban az Év Internetes kereskedője megmérettetésen a KKV szektorban 2. helyezettek lettünk, több mint 500 webáruház közül

Miért zöld gumi webáruház a BHPgumi?

BHPgumi fenntarthato fejlodes Maximálisan elkötelezettek vagyunk a természet védelme és a fenntarthatóság ügye mellett. Hiszünk abban, hogy látszólag kis dolgokkal is hatalmas változást lehet érni. Emellett, ha példamutató módon cselekszünk, a gyerekeink generációja ezt fogja megtanulni, ezt a szemléletet fogja tovább vinni. Lehet, hogy néhány dolog apróságnak tűnik, de mi úgy gondoljuk, hogy ha mindenki megtesz pár parányi változtatást az életében, az összhatás jelentős lesz.

  • Több kollégánk kerékpárral és gyalog jár be dolgozni, noha lenne lehetősége autóval közlekedni, és még a parkolás sem jelent a cégünk előtt nehézséget (ingyenes és sok helyünk van).
  • Papír alapú számlázásról átálltunk elektronikus számlázásra, így csökkentettük a papír felhasználásunkat. Ez havi 2-3 csomag A4-es papír megtakarítását jelenti.
  • Csapatunkkal fákat ültettünk, hogy élhetőbbé és zöldebbé tegyük a tágabb környezetünket.

  • 2018-ban elindítottuk a saját naperőművünket, többek között azért, hogy a BHPgumi tevékenysége által felhasznált energia mennyiséget zöld energiával tudjuk kompenzálni. 2.112 db napelemmel lefedtünk egy 10.000 nm-es területet.

Tegyen Ön is a környezetéért és a fenntarthatóságért. Legyen Ön is zöld.

A BHPgumi számokban

A 2010-es indulásunk óta több olyan év is volt, amikor sikerült dupláznunk az előző évi forgalmi számokat. 2012-ben 62 millió Ft volt az árbevételünk, 2017-ben átléptük a nettó 700 milliós értéket és több mint 50.000 abroncsot adtunk el 1 év alatt.

A BHPgumi csapata

Valós vásárlói vélemények

A 2010 óta működő vállalkozásunk az elmúlt évek alatt megtöbbszörözte a forgalmát, eddig több mint 50.000 Ügyfelünknek tudtunk segíteni gumiabroncs beszerzésben. 4.800 valós vásárlói visszajelzés alapján 96%-os a Vásárlói értékelésük. Ennek ellenére tudjuk, hogy mi sem vagyunk tökéletesek, de igyekszünk a hibáinkból tanulni, arra törekszünk, hogy a kiszolgálásunkat, kommunikációnkat folyamatosan javítsuk. Ha bármilyen javaslata, véleménye, ötlete van, kérem írja meg nekünk ([email protected]), hogy tovább tudjunk fejlődni. Engedje meg, hogy néhány véleményt megosszak Önnel. Biztonságos közlekedést kívánok!

A BHPgumi csapata
A BHPgumi csapata


A vélemények az Árukereső-ről származnak.

Árukereső vélemények

GY.I.K.

Elakadt? Kérdése van? Valami nem egyértelmű? Jöjjön nézze meg hátha mást is érdekelt már a kérdése

Gyakran Ismételt Kérdések

Megbízható bolt

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A BHP gumi az Árukereső minősített webáruháza

Minősített áruház

Continental minősített webshop Michelin minősített website

Pályázatok

piaci-megjelenes-tamogatas

Díjak